Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3475 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Jei tu tik nori pasidaryt tą maitinimą nuo USB, tai pasakyk man savo kolonėlių modelį, reikia žinot, kokio įtampos konverterio reiktų.

Kaškaip įsivaizduoju kad jas greičiau supis jis nei ką padarys :D , patarčiau prieš darant pasiskaityt apie elektronika ką nors o dėl kolonėlių tai čiuju bus kokios acme iš maximos :D

pažiūrėk valtra pamokų , video biskį ateis mažu proto

P.S mariuzaz pakviesk į skype domikas12 :)

Redaguota , nario *DeMo*
****Do Apyrankės**** Fb:

Pff nuspirkau iš aliexpress stiprintuvą mini apie 15usd. Akumą 12v mažiuką ir turėjau dvi centro kolonėles susimeti viską į kuprinę ir visas parkas skamba.

Nu matai, vaikystei ir aš su kolonėlem per miesta vaikščiodavau būdavau tais laikais "Rimčiausias chebroi", bet dabar kai kažkas praeina mieste su muzika garsia, tai kažkaip su chebra eidami pradedam žvengt ir išsiprikolint :D Man asmeniškai kažkaip keista mieste eit su garsia muzika, žinoma kartais praverčia, bet ne viešumoi :D

Nu matai, vaikystei ir aš su kolonėlem per miesta vaikščiodavau būdavau tais laikais "Rimčiausias chebroi", bet dabar kai kažkas praeina mieste su muzika garsia, tai kažkaip su chebra eidami pradedam žvengt ir išsiprikolint :D Man asmeniškai kažkaip keista mieste eit su garsia muzika, žinoma kartais praverčia, bet ne viešumoi :D

Jo gal ir gerai sakai :D pats dabar laukiu kitų metų :D mašina , tada sūba kokį in gala mašinos ir skambės mašina :D

****Do Apyrankės**** Fb:

Kaškaip įsivaizduoju kad jas greičiau supis jis nei ką padarys :D , patarčiau prieš darant pasiskaityt apie elektronika ką nors o dėl kolonėlių tai čiuju bus kokios acme iš maximos :D

pažiūrėk valtra pamokų , video biskį ateis mažu proto

P.S mariuzaz pakviesk į skype domikas12 :)

golive pradėjo kalbėt apie maitinimą per USB nuo power banko, o tu čia apie kronas...

nu ta prasme koloneles su usb laidu jai yra ir pajungus i powerbanką veiktu??

Turėtų veikti. Dar prisimenu, kai į power banką buvau pajungęs tas pačias acme 2.1 kolonėles ir po to įmesdavau į maišą. :D

golive pradėjo kalbėt apie maitinimą per USB nuo power banko, o tu čia apie kronas...

Turėtų veikti. Dar prisimenu, kai į power banką buvau pajungęs tas pačias acme 2.1 kolonėles ir po to įmesdavau į maišą. :D

Jei bent vienas pažiūrėtumėt visa video pamatytumėt kad jis padaro išvadas kad geriau leist nuo 2xAA , tai yra 3V o powerbanko išėjimas yra 5V tai laisvai veiks ;)

****Do Apyrankės**** Fb:
  • Parašė po 2 savaičių...
(redaguota)

Siuntos atrieda atidunda. :D

e6484e31508f5132a32c22948ddc7f7e279.jpg

Pradedu gamybą. :D Pirmosios medinės dalys jau išpjaustytos, o dauguma dalių ir įrankių jau turiu susiradęs/nusipirkęs.

Beje, kam jau labai įdomu, darysiu pagal kitą brėžinį:

ab0fc3187d8d6c166cda752806d19971350.png

UPDATE 2016-03-24: Pagaliau pradedu kažką lituot. :D Nors dar visų dalių neturiu.

ae6865bb2205841f242acc702bcb09e3872.jpg

Redaguota , nario TheMariuzaz
  • Parašė po 4 savaičių...
  • Parašė po 7 mėnesių...
(redaguota)

Kadangi gaivinu projektą, tai ir temą prisiminiau :D

Kaip tyčia, praktiškai viskas, ką planavau, neveikė, netiko arba šiaip šūdinai gavos:

- Arduino sistema sudėtinga, todėl aš pačioje gamybos pradžioje didingai pasidaviau.
- 2 stiprintuvai ir Bluetooth modulis = nepanaikinamos žemės kilpos (zyzimai iš kolonėlių).
- Didesniųjų garsiakalbių, kuriuos planavau naudoti, jautrumas juokingai mažas. Su tuo pačiu stiprintuvu mažieji garsiakalbiai groja garsiau.

- Plona mediena pjaunant labai draskėsi, o po to ją sujungti sekėsi ne ką geriau.

- Nauji garsiakalbiai ir mediena reikalauja ir visiškai kitokio korpuso.

Dabar laukiu naujo stiprintuvo su jau integruotu Bluetooth moduliu ir gerų orų, kad galėčiau išpjauti MDF dalis.

Redaguota , nario TheMariuzaz
(redaguota)

Vaikai gerą kalonėlę padaryti tai ne pirštą apmyšti, skaičiuoti reikalaujama garsiakalbio tūrį, varžą viską reikia labai protingai daryt ir sunkiai o ne norėt ir galvot kad va nusipirksiu dalių ir pasidarysiu kolonėlę. AIšku gal su šitom bluetof viskas daug papraščiau bet pačiam darytis buitines kalonėles 200-350rms galios tikrai yra sudėtingas darbas. Pats turiu rimtą stiprintuvą harman kardon 3380 ir 2x radiotehnika s400.

-- Kokius dinamikus naudosit ir kiek ? Ir iškur pirksit juos ?

Redaguota , nario Levas

4d2358993a445061877df462d0ccbb93782.jpg

Vaikai gerą kalonėlę padaryti tai ne pirštą apmyšti, skaičiuoti reikalaujama garsiakalbio tūrį, varžą viską reikia labai protingai daryt ir sunkiai o ne norėt ir galvot kad va nusipirksiu dalių ir pasidarysiu kolonėlę. AIšku gal su šitom bluetof viskas daug papraščiau bet pačiam darytis buitines kalonėles 200-350rms galios tikrai yra sudėtingas darbas. Pats turiu rimtą stiprintuvą harman kardon 3380 ir 2x radiotehnika s400.

-- Kokius dinamikus naudosit ir kiek ? Ir iškur pirksit juos ?

Tavo kaimynams gyvenimas sunkus kaip matau. Aš tai Blaupunkt GTx 402 DE naudosiu, nes turiu juos dar iš kažkada senai gaminto tragiško boombox'o su mašinine mage, švininiu akumuliatorium ir kiaura dėže iš kiniško subo. Tai jame vienintelis padorus dalykas buvo dinamikai :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3475 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...