Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3475 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

12w RMS, o maitinimas 18650 baterijos.

:D o tai koks matinimas ble :D 6v ? ar kiek :D o stipriu čia pats dar darysies ar jau padaryta pirksi ?

aš pats užsisakiau pam8403 2x3w ( aišku galėčiau pats susilituot galingesnį stiprių bet tokio mažo nepasidarysiu :D ) , garsiakalbius 3w , dvi 18650 3,7v, ir pakrovėja jiem ai dar bluetooth moduli :D ir vsio ;) jei paeis varkė sakysiuos dar :D

Redaguota , nario *DeMo*
****Do Apyrankės**** Fb:
(redaguota)

:D o tai koks matinimas ble :D 6v ? ar kiek :D o stipriu čia pats dar darysies ar jau padaryta pirksi ?

aš pats užsisakiau pam8403 2x3w ( aišku galėčiau pats susilituot galingesnį stiprių bet tokio mažo nepasidarysiu :D ) , garsiakalbius 3w , dvi 18650 3,7v, ir pakrovėja jiem ai dar bluetooth moduli :D ir vsio ;) jei paeis varkė sakysiuos dar :D

Pas mane irgi PAM8403 ir PAM8610. :D Beje, kokį BT modulį pirkai?

Redaguota , nario TheMariuzaz

Pas mane irgi PAM8403. :D tik 2 stiprekus desiu. Beje, koki moduli bluetooth pirkai?

tipo 4x3w dėsi :DD http://www.dx.com/p/stereo-audio-bluetooth-speaker-module-blue-149203#.Vrzzz9DOXIU

šita bet kai nusipirkau manes vienas čiuvakas paklausė kaip tu jį sulituosi kad nrml būtų :D *Myliu SuperGames.lt* pagalvojau rimtas klausimas nes ten jie maži žiauriai :D turiu senos bluetooth kolonkes bluetooth tai pz mini ten :D

****Do Apyrankės**** Fb:
(redaguota)

tipo 4x3w dėsi :DD http://www.dx.com/p/stereo-audio-bluetooth-speaker-module-blue-149203#.Vrzzz9DOXIU

šita bet kai nusipirkau manes vienas čiuvakas paklausė kaip tu jį sulituosi kad nrml būtų :D *Myliu SuperGames.lt* pagalvojau rimtas klausimas nes ten jie maži žiauriai :D turiu senos bluetooth kolonkes bluetooth tai pz mini ten :D

Atspėjai, pas mane bus 4x3w (su 2 moduliais) pasiemiau PAM8610 ir pajungsiu prie didžiųjų kolonėlių, PAM8403 prie mažųjų. Beje, iš ebay BT modulį aš už pusę tavo mokėtos kainos pirkau.

(redaguota)

Atspejai, pas mane bus 4x3w (su 2 moduliais). Beje, is ebay bt moduli as uz puse tavo moketos kainos pirkau.

Dėl kainos tai gal mažas atstumas bluetooth bus , arba tu mono nusipirkau bluetooth :D o aš stereo  dar čiuju jei netingėsiu pajungsiu mygtukus ten forward,pause,play ir t.t :D

na pxj :D aš ngl iš ebay pirkt nes neturi visa, ar mastercardo ar panašiai :D aš ir taip tik neseniai atradau būda kaip nusipirkt galiu :D

Swedbank->Paysera->WebMoney->DealExtream,Aliexpress :D

http://www.part.lt/img/2723b24fd7b6524375e69af623d75421637.png

čia viska ką užsisakiau :D

Redaguota , nario *DeMo*
****Do Apyrankės**** Fb:
(redaguota)

na pxj :D aš ngl iš ebay pirkt nes neturi visa, ar mastercardo ar panašiai :D aš ir taip tik neseniai atradau būda kaip nusipirkt galiu :D

Swedbank->Paysera->WebMoney->DealExtream,Aliexpress :D

http://www.part.lt/img/2723b24fd7b6524375e69af623d75421637.png

čia viska ką užsisakiau :D

Aš bankiniu pavedimu per paypal-topup.lt pildau Paypalą.

Beje, BT modulis pas mane stereo, atstumas standartinis (10m).

As su bankiniu pavedimu per paypal-topup.lt pildaus paypala.

Beje, bt modulis pas mane stereo, atstumas standartinis (10m)

Na pas mane rašo iki 20m :D bet geriau pagalvojus kam tiek :) nu vienu žodžiu ką nusipirkau ta turėsiu :D kita karta protingiau pirksiu gal

****Do Apyrankės**** Fb:

Na pas mane rašo iki 20m :D bet geriau pagalvojus kam tiek :) nu vienu žodžiu ką nusipirkau ta turėsiu :D kita karta protingiau pirksiu gal

Čj spėju bus 10m atstumas :D Nes BT nuotoliu kategorijos yra 1m, 10m ir 100m berods. Anyway, iš Dealextreme nelabai verta pirkt, nes ebay/aliexpress galėsi pigiau nusipirkt.

Kadangi vėl prie PC esu, tai dar modeliu pasidalinsiu. :)

5dfbf848b572289ef423b2e8f2248702957.png

461e64dc45e11df434f9e2cbe9fcef1e684.png

e8c1e80cbed57e7dbdcc67769e5d5c95173.png

Aišku modelis dar nebaigtas. :D Vidų reikia pabaigti.

(redaguota)

Dėsi apsaugines groteles ? beto kas ten tas mėlynas ? ekranėlis ? :D ir korpusa spėju iš medienos darysi ?

Dėl dealextreame gal ir teisus esi :D kita kart sakysiuos iš aliexpress nes pažėjau kad irgi galima atsiskaityt WebMoney

Redaguota , nario *DeMo*
****Do Apyrankės**** Fb:

Dėsi apsaugines groteles ? beto kas ten tas mėlynas ? ekranėlis ? :D ir korpusa spėju iš medienos darysi ?

Dėl dealextreame gal ir teisus esi :D kita kart sakysiuos iš aliexpress nes pažėjau kad irgi galima atsiskaityt WebMoney

Dėl grotelių nežinau, bet gal dėsiu. :D O tas mėlynas tai ekranėlis, Arduino (nano kloną) dėsiu į vidų. Korpusas tai iš medienos, žinoma.

Dėl grotelių nežinau, bet gal dėsiu. :D O tas mėlynas tai ekranėlis, Arduino (nano kloną) dėsiu į vidų. Korpusas tai iš medienos, žinoma.

o nafik tau bluetooth kolonke arduino ?:DD dėl grotelių tai patarčiau dėt nes vistiek tu ją nešiosies tai kad netyčia nesuplėšytum garsiakalbių ;)

****Do Apyrankės**** Fb:

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3475 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...