Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3819 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Norėčiau išgirsti atsiliepimų apie šias ausines STEELSERIES SIBERIA V2. Geros kokybės garsas? Ausinės tinką klausyti muzikai? Žaisti žaidimus, kaip CS:GO? Mikrafonas geros kokybės ar nelabai? Ausinės apgaubia ausis ar ne? Ar verta pirkti jai ne pagrįskite ir pasiūlykite kita variantą. AČIŪ!

Redaguota , nario wede
(redaguota)

Ausis apgaubia, muzikai nelabai, nes čia gi gaming ausinės. Garsas geras, mikrafonu nesiskundžiu ir nesiskundžia kiti su kuriais kalbu. Realiai man jos vienos geriausiu.

Taip hyperis naujesnis ir aišku jos pagal duomenis visus geresnės, bet aš steelseries fanas tai po savųjų siberia pirkčiau vėl kažką iš steelseries. 

Redaguota , nario Barzda

Tikrai su tavim sutinku, bet dar neturiu galutinio varianto, bet manau kol kas liksiu prie SIBERIA.

Ausis apgaubia, muzikai nelabai, nes čia gi gaming ausinės. Garsas geras, mikrafonu nesiskundžiu ir nesiskundžia kiti su kuriais kalbu. Realiai man jos vienos geriausiu.

Taip hyperis naujesnis ir aišku jos pagal duomenis visus geresnės, bet aš steelseries fanas tai po savųjų siberia pirkčiau vėl kažką iš steelseries. 

Bet muzikos garsas vistiek nečirškia ar kažkas panašaus galima klausyti muziką?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3819 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...