Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3798 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tokį kaip tu pasius *Myliu SuperGames.lt* už tokias pievas, tavęs neapgavo niekas tiesiog iphone yra pirktas ne lietuvoj todėl jį perrašinėjo atrišinėjo. Taigi padarius hard resetą tau užsilockino vėl, kad  atlockint mokėk 60lt ( aš tiek mokėjau kad perrašytų os)

http://www.part.lt/perziura/9ce3800481d628c319da1b1a731b4cfa877.pngjei tavo tokia pat problema parašyk iš kur pirkai ta "atlockinima"

Maximoi nepardavinėja tokių dalykų.  8|

Oj dėja pardavinėja. :) 

(redaguota)

Na tai gerai, nesidarė to reset'o tada jis pasakys iš ko pirko ir tada sužinosim viską :)

Kodėl jis tau turėtų kažką aiškint? Suprask tą, jog PATS KALTAS ESI, pasakys tą, jis tau pareiškimą už šmeižtą parašys. Jeigu nesupranti, ką tai reiškia. Cituoju.

„ tikrovės neatitinkančios informacijos, galinčios padaryti žalos asmens garbei ir orumui, paskleidimas; nusikaltimas arba baudžiamasis nusižengimas (priklausomai nuo nacionalinės teisės). Tai gali būti padaryta tiek fizinio, tiek ir juridinio asmens atžvilgiu (šio atžvilgiu tik kai kuriose valstybėse). Forma - tiek žodžiu, tiek ir raštu.“

Redaguota , nario ♛ Hᴇʟɪs

g8cFqIc.gif

Pats kaltas jau esi žinok.. Aš kai nusipirkau iPhone padariau resetą tai ir prisirišo, čia jau pačio kaltė už neatidumą ir nepasiskaitymą apie tokius dalykus. Policija nepadės. 

ww-logo.png.e3966177f7ad67ac6c4f79a1f0bbda26.png

KURIAMA ANGEL PINE KAIMELYJE MODIFIKACIJA, DĖL IŠANKSTINIO ĮSIGIJIMO KREIPTIS!

MAPPINIMO/SKRIPTINIMO paslaugos pagal užsakymus, kreiptis skype: siferis2

Dieve, dieve... :D :D :D Šiais laikais nusipirk nežinodamas vogta telefoną ir dar pats kaltas liksi, fuck the logic.

Dar kas nors išsireikšti norit, kad aš kaltas likau, kad pirkau vogta Ipodą?

Tai aišku liksi kaltas Tu,nes iki galo neišsiaiškini ir apskritai perki kažkokį naudotą neaiškų daigtą. :D Tai prieš pirkdamas paklausinėk,jei nesugebi konkrečių klausimų užduot tai visgi - Tavo bėda,kad negalvoji. Aš kai pirkau iPhone iš ebay,buvo parašyta,kad tinka viso pasaulio kortelės,gavus - netinka jokia visai. Tai va čia jau mane apgavo tai tikrai,o Tave? Nei per kur. Jeigu veikė gerai,tai viskas aišku. Susitaikyk su realybe ir vsio. Nieko nebus nei iš pareiškimo nei dar ko. Pats pamatysi,gali netikėt nei vienu iš čia sakančiu. Tiesiog netikėk. O nueik ir parašyk,tiksliau pabandyk parašyt. Ir viskas pasitvirtins ką visi sako. Sėkmės.

Dieve, dieve... :D :D :D Šiais laikais nusipirk nežinodamas vogta telefoną ir dar pats kaltas liksi, fuck the logic.

Nenu skaitau ir jaučiuosi kai cirke, tu šneki ir nejauti kaip nusišneki pričiom vogtas telefonas, tu nusipirkai, TU PATS kažką jam padarei T.Y RESETINAI kažką todėl tu ir lieki KALTAS dėl visko.

Vogtą :DDD ngl... tigi jis pirktas iš kokio ebay, ir ten buvo kokioj šaly, ipodas atpažino kaip tą šali ar kažkas panašaus, atgabenus į lietuvą jo regionas pasikeitė ir norint resetint užsimetė lockas.... Nei vogtas nei kas...

CS:GO serverių ir pluginų kūrimas: Spausk čia icon_tick.png

Sveiki, pirkau IPOD 5 už 75eur, atidariau viskas ok, bet buvo visos dainos, muzika, nuotraukos taigi dariau erase all settings and content ir tada išmetė UNLOCK YOUR IPOD ir reikia password ir login, taigi jis jo nežino kaip supratau apgavo mane.

Jis puikiai ir veike kol savo nagu neprikisai

Jokiu defektu nieko nera

Norejas buciau apipist nebuciau net siuntes

Man tai nesvarbu eik rasyk pareiskima susitiksim policijoj pasidarysi gedos, kad kazka pridirbai ir bandai kaltu ieskot

Va ką rašo jis.

Taigi ar galima kažkur internete parašyti pareiškimą nepilnamečiui? Per ekonomikos pamoka kažkada mačiau apie puslapį kažkokį kur galima parašyti pareiškimą internetu. Ar eiti tiesiai į policija? Bet kaip suprantu vienas negaliu eiti taigi reikia eiti su kažkokiu pilnamečiu? Ar būtinai suaugusiu?

Nieko tu čia nepadarysi su tuo pareiškimu, užsilockino, tik dėl tavęs, JISAI pats gal nežinojo, kad jis gali užsilokinti, čia visko gali būti, su tais Apple tokios problemos dažnai būna.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3798 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...