Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

BigTown.us.lt Atgimsta !


Dovyzas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2953 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki taigi turbūt prisimenate www.bigtown.us.lt serveri  iš senu laiku ? Taigi jis pasiekė gan nemažai , bet sena administracija ši projekta nustumė šalin ir jis taip buvo sužlugdytas.Taigi Aš stengsiuosi ši projekta atgaivinti !

 

 

 

                                Serverio Aprašymas : 

 

 

www.BigTown.us.lt - Iš kur kilo šis pavadinimas? Na šis pavadinimas šovė mums į galva todėl , kad mes kuriame projekta nemažame mieste ir sugalvojome uždėti pavadinimą bigtown ! Veikas vyksta San-Fierro Mieste !

 

 

Serverio Darbai : 

 

Taksistai - Šis darbas yra vienas iš  pagrindiniu , nes taksistai turi vežioti žmones nuo taško a iki taško b jeigu naujokas katik prisijunges į serveri nežino kur yra kas nors ar yra toli nuo tos vietos gali tiesiog parašyti /Kviesti < Taksistai < Vairavimo Mokykla pvz. Šis darbas yra nuo 7500 xp

 

Medikai - Medikai yra ne pagrindinis darbas , na šis darbas yra nobuodokas , bet jeigu geras direktorius susirinks gera darbuotoju grupe šis darbas paliks įdomus.Medikai turi komandas /gydyti /isblaiviti. šis darbas yra nuo 8500 xp

 

Mechanikai - Mechanikai yra vienas iš pagrindinių serverio darbu taip pat.Ką jie daro? - Jie deda mašinoms tune tempioja mašinas į kmą ir taiso mašinas jo komandos yra /mechanikas Šis darbas yra nuo 10000 xp

 

Dyleriai - Šis darbas yra iš nusikalstomuju veiklu  na nes jis pardavinėja nelegalias prekes kaip ginklai ar narkotikai šio darbo komandos yra /dyleris Šis darbas yra nuo 12500 xp.

 

Fūristai - šis darbas yra taip pat iš nusikalstomujų veiklu , na šis darbas vežioja krovinius legalius ir nelegalius legali tai yra žvyras televizoriai ir smelis ir t.t o nelegali cigarai alcoholis ir t.t šis darbas neturi komandu tiesiog atsidaryti vartus su 2 ar 4 ir nusipirkti krovini. Šis darbas yra nuo 16000 xp.

 

 

Policija - Šis darbas yra iš teisėsaugininku policininkai gaudo nusikaltelius kaip dylerius fūristus ar gaujos narius.Šio darbo komandos yra /policininkas /ita /ant /patikra  šis darbas yra nuo 18000 xp.

 

                               Serverio Gaujos : 

 

Serverio gaujos būs dvi tai yra

 

Aztec gaują - Ši gaują yra iš nusikalstomuju būrių jie grobia bankus zonas ir visokiausius kitus pastatus jie kovoja prieš gauja Forelli išlaike arba neišalike jie turi mokėtu pinigus arba jie gauna juos.Ši gaują yra nuo 7500 xp

 

 

Forelli Gaują - Ši gaują yra taip pat iš nusikalstomųjų būrių jie grobia taip pat pastatus kovoja prieš teisėsauga ir aztec gaują.Ši gaują yra nuo 8000 xp

 

                              Serverio Komanda : 

HsTaG` - Įkurėjas skype ekko1353

Scott_Wrett - Pagalbininkas skype - gedas.gaga

Martynas . // - Scripteris skype - martiniszem

 

 

                               Apie Modifikaciją - 

 

Ši Modifikaciją yra neplatinta veiksmas vyksta kaip ir minėjau san-fierro mieste.Scripteris daro dažnus atnaujinimus.

 

                               Kokie būs prižiūrėtojai? - 

 

Čia prižiūrėtojai būs tokie - Emigracijų Prižiūrėtojas , Unban/Ban prižiūrėtojas , Admin/Vip prižiūrėtojas , Direktorių Prižiurėtojas.

 

 

                        Kokios projektas ieško dar komandos?

 

Projektas vis dar ieško - Mapperi'o.

 

 

Forume vyksta dar vis atrankos į vyr.mod , g.mod , v/a priž , e.priž , unban/ban priž.Sėkmės pildantiems ir ačiū kad prisijungiate prie Mūsų.

 

WEB : www.bigtown.us.lt

 

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2953 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...