Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3385 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, noriu pranešti jūms, kad nepasitikėtumėte šituom žmogumi, jis turi daug atsiliepimų, bet tai nieko nereiškia, esmė tame, kad jį pakvieičiau į skype, pardavė kelis kartus csgodouble coinsų pakalbėjom, csgo palošėm atrodė normalus, tada dar kelis kartus pirkau csgodouble coins, tada jau maždaug kai 3 kartą pirkau reikėjo laukt virš 10 valandų, apsimetė tipo, draugas neprisijungės 4 kartą bandžiau pirkti, tada paklausiau, ar nereikės vėl tiek ilgai laukti atsakė ne. Tada pagalvojau nu tiek to pasitikėsiu, nuėjau į parduotuvė nusipirkau papildymus už 10 eurų, daviau kodus, o tada atmaza skėlė mama išvažiavo su juo telefonu :D jau iškarto supratau, kad kažkas netaip, tada palaukiau 8h, tada paklausiau ar jau gali duot coins sake, ne nes dar mama negrįžo, sakau kodus panaudojai? Atsakė, ne. Nu pagalvojau gerai iš kitų nusipirksiu kitam žmogui nusiūnčiau 1 kodą, jis man sako šitas kodas jau panaudotas, netikėjau kaltinau, kad scameris, bet žmogus man įrodė, tada nusprendžiau 2 kodą pasipildyti pats, nes pirkau 2 kodus po 5eur, bandydamas pasipildyti saskaitą sau, man rašė, kad jau saugos kodas panaudotas tai aiškus scameris yra c3kuz, tada po 1 dienos, sako, kad kodai panaudoti, nors jis vienas juos tegalėjo panaudoti.. :)

Papasakojau kaip viskas buvo.

Nuotraukos:

http://imgur.com/a/sYy8x

Scamerio skypė: c3kuzo

Scamerio steam: http://steamcommunity.com/id/C3KUZ/

Kadangi jis mane apscamino, uždėjau neigiama atsiliepimą ir spėkit ką "daunai" darytu gavę neigiamą atsiliepimą? Taip jūs teisus dėtu atgal neigiama atsiliepimą! :D

Redaguota , nario Aurimasxxx1

Sveikas, kad ir kaip būtu keista, bet man pohui ant tavęs.

Su supergames.lt jau nuo 2014-07-16! :)

Aurimai, aš nei vieno žmogaus neapgaudinėju, net ir tavęs neapgavau, tik kažkaip keista paliko kad tu tuos kodus man daviai panaudotus, visus kartus kaip pirkai daviai kodus ir su jais buvo viskas okay, bet šį karta kaip daviai kodus papildymu jie buvo tikrai panaudoti ir tu mane apkaltinai, kad aš panaudojau ir tave apscaminau :)Viska ką norėjau pasakyti.

3990c9e5b15f8597b35df7e9d448a07e164.png

Aurimai, aš nei vieno žmogaus neapgaudinėju, net ir tavęs neapgavau, tik kažkaip keista paliko kad tu tuos kodus man daviai panaudotus, visus kartus kaip pirkai daviai kodus ir su jais buvo viskas okay, bet šį karta kaip daviai kodus papildymu jie buvo tikrai panaudoti ir tu mane apkaltinai, kad aš panaudojau ir tave apscaminau :)Viska ką norėjau pasakyti.

Supranti, man nėra tolko žmonių apgaudinėt. jo imsiu visad duosiu gerus, o dabar panaudotus? Taigi tau kodus daviau iškart nupirktus iš parduotuvės, pats žinai, kad pirkau kodus, prieš tau parašant, kada nupirkt, o taip tai, tu pradėjai atmazint su savo mama, o kodą 1 daviau žmogui, bet jis įrodė, kad buvo panaudotas kodas, o dėl 2 kodo kaip?? Jis irgi išniekur panaudotas? :DD Ne rimtai neatmazink, sakiau duok csgodouble coinsus neapgaudinėjas tu atmazinai, taip ir gavosi, tavo bėda čia, o šiaip buvai mldc, kol neužsimaniai scaminti.

Supranti, man nėra tolko žmonių apgaudinėt. jo imsiu visad duosiu gerus, o dabar panaudotus? Taigi tau kodus daviau iškart nupirktus iš parduotuvės, pats žinai, kad pirkau kodus, prieš tau parašant, kada nupirkt, o taip tai, tu pradėjai atmazint su savo mama, o kodą 1 daviau žmogui, bet jis įrodė, kad buvo panaudotas kodas, o dėl 2 kodo kaip?? Jis irgi išniekur panaudotas? :DD Ne rimtai neatmazink, sakiau duok csgodouble coinsus neapgaudinėjas tu atmazinai, taip ir gavosi, tavo bėda čia, o šiaip buvai mldc, kol neužsimaniai scaminti.

Aš ir dabar esu mldc :D Aš tavęs tikrai neapscaminau, bet kaip parode telefonas, kad kodai panaudoti net ir pats apšalau nuo tavo tokio elgesio žmogau, kitiems žmones duodi kodus ir man dar imeti pažiūrėk ar tinka ir pnš.. Taip, kad neatmazink čia niekas tavęs neapgavo :)

Aš ir dabar esu mldc :D Aš tavęs tikrai neapscaminau, bet kaip parode telefonas, kad kodai panaudoti net ir pats apšalau nuo tavo tokio elgesio žmogau, kitiems žmones duodi kodus ir man dar imeti pažiūrėk ar tinka ir pnš.. Taip, kad neatmazink čia niekas tavęs neapgavo :)

Skaityt moki? tikiuosi, kad moki, tai va rašau 1 kodą žmogui daviau, nes nežinojau ar patikimas, jis man parašė, kad kodas buvo jau panaudotas, tada mes rašynėjomės kol jis man įrodė, kad jau buvo panaudotas, jis nenaudojo, kita kodą bandžiau pats, išmeginti ir įsitikinti ar tu čia apipisinėji ar tentas žmogus, ir paaiškėjo, kad čia tu apipisinėji mane, o mldc nesi nesijaudink.

Skaityt moki? tikiuosi, kad moki, tai va rašau 1 kodą žmogui daviau, nes nežinojau ar patikimas, jis man parašė, kad kodas buvo jau panaudotas, tada mes rašynėjomės kol jis man įrodė, kad jau buvo panaudotas, jis nenaudojo, kita kodą bandžiau pats, išmeginti ir įsitikinti ar tu čia apipisinėji ar tentas žmogus, ir paaiškėjo, kad čia tu apipisinėji mane, o mldc nesi nesijaudink.

Katik sakiai, kad mldc esu, o dabar jau nebe mldc :D Bet tema eina ne apie tai zmogau, jei as apipisineciau nebetureciau kas pirktu is manes kazka..Tu papildymu as nenaudojau tau dar karta aiskinu, as juos abudus patikrinau jie abudu buvo panaudoti, tu man tuos kodus atsiuntiai jau panaudotus.

Katik sakiai, kad mldc esu, o dabar jau nebe mldc :D Bet tema eina ne apie tai zmogau, jei as apipisineciau nebetureciau kas pirktu is manes kazka..Tu papildymu as nenaudojau tau dar karta aiskinu, as juos abudus patikrinau jie abudu buvo panaudoti, tu man tuos kodus atsiuntiai jau panaudotus.

Atsibodo tavo atmazai, nebefreepostink, neįdomus scameris esi.

Atsakyk man, kaip kitas žmogus įrodė, jog papildymo kodą ne jis panaudojo? Man labai aktualus klausimas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3385 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...