Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3432 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

trinti

Redaguota , nario Pranas
Narys įspėtas: "1.12. Draudžiama temų pavadinimus, jų turinį arba komentarus redaguoti į tokius žodelius, kaip "trinti, delete, rakinti" ir panašius."
  • Teigiamai 2

Hey, mano vardas Simas. Esu UI/ UX dizaineris iš Vilniaus. Baigiau Interaction Design Genoblio universitete. Dirbu su startup'ais ir kuriu geriausią kada nors egzistavusį samp serverį :)

Jeigu dar kažko apie mane nežinai, tai brūkštelk į skype :) 

Mielai atsakysiu :)

• ,

Jei kursi tokį serverį kurk užsienietiškai rinkai ,nes lietuvoj unikalumo niekas nemėgsta

Nebūk toks skeptiškas :) 

Visai unikali, gundanti, bei puiki idėja, tik reikėtų ją dar labiau apgalvoti. Sėkmės. :)

Ką tik šovė į galvą. Manau viskas bus apgalvota su laiku :)

Yra maža dalis, bet Lietuvoje tikrai niekas pastangų neįvertins. Daryk Europe ar kažkas panašaus..

Jeigu tu vertini, atsiras ir kitų kurie vertins :)

Hey, mano vardas Simas. Esu UI/ UX dizaineris iš Vilniaus. Baigiau Interaction Design Genoblio universitete. Dirbu su startup'ais ir kuriu geriausią kada nors egzistavusį samp serverį :)

Šaunu, kad yra norinčių įgyvendinti naujas idėjas, tačiau klausimas: ką veiktų eiliniai žaidėjai? Nes jei jų rutina būtų tokia pat, kaip ir paprastame GRP serveryje - ar tikrai idėja verta įgyvendinimo?

Jie demokratiškai priiminėtų sprendimus, kariautų ir t.t. Veiklos ir laisvės daug daugiau neigu grp serveriuose :)

Sutinku už idėjos įgyvendinimą. Mums trūksta unikalių, išskirtinų samp serverių

Kaiptik aš tas pirmasis kuris vertinu pastangas

Džiugu girdėti :) Lauksim Tavęs per tinklalapio ir serverio startą. Tikiuosi Tavo pavizdys paskatins užkietėjusius GRP žaidėjus išbandyti naujų projektų "rūšių"

Tą suprantu, bet klausiu, kokia būtent rutina bus - ką įprastai žaidėjai darys? Visąlaik nereikės sprendimų priiminėti, tai negi kariausi visada?

Bus galima ieškoti resursų, dirbti darbus, statyti ir šeip linksmintis

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3432 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...