Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3385 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Pastebėjau vieną dalyką, tu esi 100 levelis ir tu tesi sužaidęs 2600 kartų ir tik 908 kartus laimėjęs. Ir klausimas ir kaip tu galėjai su tokiu mažu sužaistu kiekiu užsikelti 100 Levelį? Labai įdomiai atrodo. 

Kitas žaidėjas su 106 lvl:

358a5fe4b2be9f55c07e51b6fefdcda5870.jpg

Sveikas! O gi labai paprastai, tačiau to padaryti būtų NEĮMANOMA šiais laikais. Kodėl? O gi todėl, nes jeigu būtum labai ilgai (min 3 metus) žaidęs 8 ball pool vos ne kiekvieną dieną, būtum tikrai pastebėjęs kas atsinaujino, kas keitėsi žaidime. Taigi gal prieš metus atsirado toks dalykas kaip "all in" - jame tu galėdavai žaisti prieš kitą žaidėją iš VISOS mažesnę pinigų sumą turinčio žaidėjo sąskaitos. Kadangi prieš tuos metus tas "all in" atnaujinimas buvo kaip sakant "beta" - jį tik suprogramavo, o daug maž nieko nekeitė dėl saugumo ir pan. Pastebėjęs, kad galima gerai prasisukti su šiuo dalykėliu, susikūriau naują paskyrą ir visą žaidimo karjerą siekiau nuo NULIO. Kadangi turėjau apie 2 - 3 metus patirties su bendru žaidimu, nes ankščiau jame buvo tik 4 miestai kaip aš pradėjau žaisti, greitai nugalėjau vos ne visus "all in" varžovus ir taip susirinkau daug pinigų (apie 500mln.), o tada praktikavausi "Londone" - žaidimo miese/lygyje. Nuspręndžiau pabandyti "All in" ir nugalėjau varžovą ir pirmo karto. Antrą žaidimą (kadangi per "all in" iš pradžių pirmas išmėto kamuoliukas varžovas, kito žaidimo jau 2 varžovas išmuša pirmas) varžovai taip pat dažniausiai suklysdavo, ir aš laimėdavau. Nenoriu girtis, bet klasiokai man duodavo savo telefonus, kad laimėčiau partijas :D, taigi ankščiau mokėjau labai gerai žaisti, o dabar - nusibodo man tas žaidimas todėl nuspręndžiau tą savo visą sugaištą laiką iškeisti į realius pinigus (parduoti). Per tą "beta" versiją buvo toks dalykas, jog max suma buvo 1mlrd., o aš per daug kartų bandydamas surasti varžovą su daug pinigų iššvaisčiau ir dar dėl to mano laimėjimų procentas vos 33%. O dabar tas limitas yra ir su juo kaip jau kartojau neįmanoma užsidirbti tiek kiek aš buvau, nes ankščiau buvo 1 milijardas, o dabar.... vos 10 milijonų. Ir klasiokam ankščiau pardavinėjau, ir ne tik, tik po mažesnes sumas ir visos paskyros net nesiruošdavau parduoti. O dabar ji yra ITIN reta, nes pažiūrėkite, NET UŽSIENYJE retai pamatysite su tiek pinigų paskyrą, taigi ji turėtų kainuoti apie 200 EUR laisvai, nors čia ir žaidimas, bet pabandykite tiek nusipirkti (13 mlrd. ir dar kiti daiktai) iš kitų žmonių, nekalbant apie patį miniclip.lt, kur už 1.25M moki 100€, bet neturiu laiko čia ilgai ją pardavinėti, todėl ir nededu milžiniškų kainų. Tikiuosi į klausimą atsakiau :)

Siūlyčiau apie 38 eurus, swed banku. Sudominau? Rašyk

Tai kad jau yra 52€ statymas. Gali kelti tik nuo 54€ ar daugiau. Žinoma, jeigu jie atmes savo siūlymą, būtinai susisieksiu :)

53

Deja, minimali kėlimo suma yra 2€, t.y skaičius turi būti lyginis ir didesnis negu 52€, nes kitas žmogus tiek pastatė :)

Redaguota , nario Lukas ^.^

Pastebėjau vieną dalyką, tu esi 100 levelis ir tu tesi sužaidęs 2600 kartų ir tik 908 kartus laimėjęs. Ir klausimas ir kaip tu galėjai su tokiu mažu sužaistu kiekiu užsikelti 100 Levelį? Labai įdomiai atrodo. 

Kitas žaidėjas su 106 lvl:

358a5fe4b2be9f55c07e51b6fefdcda5870.jpg

Turiu vieną 103 l, kai nebuvo pigių buvau Grand-Master.. Nuo to lygiai gali atsirasti..

120519875_covernr.thumb.png.f7542f53e9acc40dab291f48ab92d032.png

<iframe src="https://discordapp.com/widget?id=251038117270781952&theme=dark" width="350" height="500" allowtransparency="true" frameborder="0"></iframe>

Nesupratau ką čia pasakei. Kaip suprast nuo Grand-Master lygiai atsiranda? Lygiai visada yra.

Prieš 3 metus tie lygiai neegzistavo.. Tik lygos kaip: Hustler, Semi-Pro ir etc.. Būdavo geriausias Grand-Master, viskas pasikeitė, kai atsirado lygių sistema viską ką buvai pasiekęs pakeitė į tam tikrą lygi.

120519875_covernr.thumb.png.f7542f53e9acc40dab291f48ab92d032.png

<iframe src="https://discordapp.com/widget?id=251038117270781952&theme=dark" width="350" height="500" allowtransparency="true" frameborder="0"></iframe>

(redaguota)

52

Kol kas didžiausia statymo suma, pasiūlyta "dodd", kuri yra 52€

53

Statymas  neužskaitomas, nes minimali statymo kėlimo suma yra 2€. T.y. turi būti 54€ arba daugiau.

52

Tai yra paskutinis statymas šiuo metu. Nuo jo JAU PRAĖJO 2 DIENOS. Laikas nuo paskutinio statymo: 3 dienos (72h) ir ši paskyra bus parduota nariui dodd, jeigu jis neatsisakys savo statymo.

Redaguota , nario Lukas ^.^

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3385 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...