Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3802 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

nesijaudink zinau kas tas gelikas, o grasinimai, pienburnis ;), ne, šiauliuose randuosi as.

Ne tu nesupratai, aš negrasinu tau aš kaip tik atvarau su šiom išvardytom mašinom iki taves irodant kad tai kas parašyta nėra išgalvota, nes tavo komentaras skambėjo kaip kad netiki tuom.

ką tu dar svaigsti, atrodo smulkinsis dėl kažkokio atlepausio ir apgaudinės dėl 3e. Kiek yra projektu nusipirkęs ir normaliai viskas buvo :D

Nežinau bet man pasišiko ir normaliai prisibazarino.

Skype numesk jo, pasakysiu ar tikras :)

Taigi mantis W jau parašiau.

Žinoma netikiu, na gal gelika senos laidos suprasceu imanoma ipirkti. Jei žinojai kad jis kažkoks.. na visi suprantam, kam tau reikalinga bratva? tiesiog varai vienas, o koks ten jo stogas :D, pora ikinių ir viskas

Man atrodo jo tas gelikas 2010 laidos.

Tai kad Mančio skype srg.pagalba1 tai ką čia tu šneki?

Jo susimaišė man jo skype su SG nicku, sorry.

Tikrai šitas? http://prntscr.com/9wiido

P.S padaryk ss šitos lentelės ( kur numečiau ) ir chato kad vienoj foto matytūsi, nes nelabai tikiu, kad Andrius taip galėtų padaryt :D Ir bėje, sakė jis išvaręs kažkur dirbti į užsienį.

Taip jis išlėkes dirbti, šiandien norėjau domeną pasimti, bet ne prie kompiuterio jisai.

Tikrai nemanau kad čia jis....

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3802 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...