Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3800 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi aš Mantas Banys, buvau apšmeižtas totaliai ... Viskas prasidėjo nuo to kad nereikalingą filmai.in paskyrą pardavinėjau Mantis W (skype), galiausiai pervedus pinigus greitai tuojau pat reikalavo paskyros ir pradėjo grasinti. Galiausiai po 4 dienų nėra mano paypale jokių pinigu :D O paskui vaikas ėmė šmeižt, tada susitariau buktais meeta padaryt dėl garbės, bučiau nutrumpines, už visą šį šmeižtą, tai tada tipo davė adresa ir kas pikčiausia kai jau reikia šiandien varyt tai jau atmazint pradėjo, neduoda numerio ir t.t. Aiškino kad išeis į lauką pats, arba parašyt kai būsiu vietoje jam į skype :D Žodžiu atmazint pradėjo bet irodinėjo kad išlys, nu kaip durnius susiskambinau su žmonėm ir išvarėm į ta jo Plungę (dar apibūdinau su kokiom mašinom, kad tipo žinotu kada išlyst, sutiko viskas tipo ok ok). 500km šiandien pasirodome važiavome tuščiai. Kai buvome toje vietoje laukėm jo 30 min, tada dar pradėjau signalizuot (kas draudžiama tokiose vietose), nėra bachuriuko pasitriochino žodžiu, bet to ir galėjau tikėtis nes laido riteriai išlieka laido riteriais. Bet aš jį surasiu ateityje, tai smulkmenos aišku, bet man iš principo už garbę, pamoką pravest gaideliui knieti, turiu pažinčių visur (tai didžiausias turtas), sugaudysiu, nebus labai sunku. Tiesiog šiandien be reikalo iš principo veikiamas važiavau tuos 500km, iššvaiščiau savo brangų laiką, buvau apšmeižtas dėl 3€ kurių mano saskaitoje nėra iki šiol. Dar po viso to kai grįžau namo aš jam parašiau o jis ignore ipisė ir paskui ant skype ban.

[11:38:32] mantas Banys: Duok numeri, pasuksiu kai vietoje būsiu.
[11:38:48] mantas Banys: Ten kieno adresas? Tavo?
[11:40:28] @ndrius: mano ajsku
[11:40:48] mantas Banys: Numeri duok.
[11:41:06] @ndrius: kelinta busi?
[11:41:15] mantas Banys: Nes jau išvarysiu, man vakare yra kitų reikalų.
[11:41:23] @ndrius: aj nu okj
[11:41:31] mantas Banys: Numeri sakau duok :D
[11:42:40] @ndrius: duok savo
[11:43:40] mantas Banys: Tu nenervink manęs, kas *Myliu SuperGames.lt* tu pas mane varai ar aš pas tave? Kai būsiu pasuksiu.
[11:44:01] @ndrius: kai busi parasyk i skipe atrasysiu
[11:44:27] mantas Banys: :D Ne nu vpš axuel tu žiūriu, man dabar gal varyt dėl taves skype į tel isirašyt ir internetą užsisakyt?
[11:44:30] @ndrius: duhui nr neduosiu dar isdalynsi kaip zertva
[11:44:45] @ndrius: tu *Plaunu butelius* ubagas kad nei intiko neturi
[11:44:58] mantas Banys: Aš tau sakau nenervink geriau šiandien manes.
[11:45:01] @ndrius: jei jau atvaziavimui turi saibu tai cia intikas mielacki
[11:45:16] mantas Banys: Čia jau atmazini tipo kad nevbevažiuot ir adresa fake davei jo?
[11:45:18] @ndrius: as sakau tu uzsipisk nes jau uzpises esi
[11:45:29] mantas Banys: Išsigando .... :D
[11:46:52] mantas Banys: Kur dingai?
[11:47:01] mantas Banys: Tai nebevaryt? Prisibazarinai gi
[11:47:24] @ndrius: atvaryk neturiu laiko su zertva rasynetis as
[11:47:32] mantas Banys: Tai numeri DUOK SAKAU
[11:47:58] @ndrius: jugi as zinau kad tu neatvarysi tu *Myliu SuperGames.lt* vagies gabalas pyzdini 3e tai kaip daleksi lik manes tu 3e neuzteks pedike tu
[11:48:13] mantas Banys: Ne dėl 3€ aš o dėl garbės.
[11:48:31] @ndrius: tai ei turi garbes bent laso atvaziuok
[11:48:33] mantas Banys: Mėtai čia keiksmus laido riteris *Plaunu butelius* aferistas
[11:48:43] @ndrius: tai tu aferistas
[11:48:45] mantas Banys: TAI IR ATVAŽIUOJU DUOK NUEMRI SAKAU *Plaunu butelius*
[11:48:46] @ndrius: bld
[11:48:53] mantas Banys: TU AFERISTAS BANDEI NUPIST PASKYRĄ
[11:48:57] @ndrius: jobane tu *Myliu SuperGames.lt* busi rasai i skipe
[11:49:04] mantas Banys: i *Myliu SuperGames.lt* *Myliu SuperGames.lt* ne skype
[11:49:27] mantas Banys: Ko čia atmazini sakau numeri duok, atvarau pasuku.
[11:49:28] @ndrius: tu nupisai 3e ir uzsipisk ubage ar nusipirkai uz tuos 3e batono? pavalgiai ?
[11:49:34] @ndrius: uzsipisk zertva
[11:49:44] mantas Banys: Nekeisk temos, galiu parodyti kad nėra pas mane jų *Plaunu butelius*
[11:50:00] mantas Banys: Keiti tema atmazini tai reiškias išsigandai.
[11:50:13] mantas Banys: *Myliu SuperGames.lt* *Myliu SuperGames.lt* jau tikėjaus patrumpint tave
[11:50:23] @ndrius: ko man isigasti taves *Myliu SuperGames.lt* sulauzyciau pagaves toki vaika jobana
[11:50:39] mantas Banys:  Tai duok numeri pažiūrėsiu kaip laužysi :)
[11:50:52] mantas Banys: Laido karaliau tu
[11:51:03] mantas Banys: Pašmeiš jis mane mat...
[11:51:23] mantas Banys: Bandė apipist ant paskyros, nepaejo tai dar aferistu išvadino o kai jau reikia susitikt kinkos nelaiko
[11:51:43] @ndrius: agirdi tu mamavaiki issivalyk subine ir eik miegot ramiai gyveni ir gyvenk nebeuzpisk manes *Myliu SuperGames.lt*
[11:51:58 | Pakeitė 11:52:05] @ndrius: man *Myliu SuperGames.lt* busi plungei parasyk
[11:52:12] @ndrius: bet zinok jei neatvaziuosi busi dvigubai *Myliu SuperGames.lt*
[11:52:16] @ndrius: uzduhinsiu as tave
[11:52:51] mantas Banys: *Myliu SuperGames.lt* kaip visada laido riterių situacija: nuvarau į plungę ir niekas nepasirodo.
[11:53:00] mantas Banys: Numeri duok nenervines tu *Plaunu butelius*.
[11:53:14] mantas Banys: Kai privarysiu tuo tavo fake adresu paskambinu
[11:53:25] @ndrius: tai atvaryk patikek pasirodysiu o nr kartoju zertvom nedalinu dar isplatinsi kaip suka
[11:53:34] @ndrius: ten ne fake
[11:53:49] @ndrius: tu ten i kiema neivaziuosi pamatys bahurai kad kavenskas busi uzdauzytas gi
[11:54:18] mantas Banys: :D Aha lygtais veikt neturiu aš ko, kuriu sampu *Myliu SuperGames.lt* projektus ir platinu numerius, aš gyvenu žmogau ne virtualioje erdvėje, apskritai retai ON būnu, ne kaip tu.
[11:54:27] mantas Banys: :DD
[11:54:46] mantas Banys: Dėkui kad išsidavei jog su stogu būsi, pasiimsiu ir aš tada.
[11:54:49] @ndrius: as *Myliu SuperGames.lt* per tel moku buti pasijunges ne kaip tu ubagas
[11:55:00] mantas Banys: Taip tai pisa prota kad vienas
[11:55:03] @ndrius: buk ir tu su stogu *Myliu SuperGames.lt* man
[11:55:44] mantas Banys: Ok atvarysiu, bet *Myliu SuperGames.lt* nebus taves tai surasiu, turiu pažinčių ir tavo duomenis :) IP adresą.
[11:55:51] @ndrius: ateisiu vienas pas mane kieme visada yra saikos
[11:55:55] mantas Banys: Surasiu vis tiek tave jei kas.
[11:56:00] @ndrius: okj
[11:56:06] mantas Banys: ta tavo saika 10-tmečiai vaikai?
[11:56:09] @ndrius: busiu nebijok ne koks bailys as
[11:56:28] @ndrius: pamatysi jei noresi
[11:56:45] @ndrius: Gerai krc einu as i dusa,atrasysiu uz valandos..
[11:58:34] mantas Banys: aš su baltu Mercedes c220 kupė atvarysiu, kiti ivairiai, kas gelika turi, vienas su porsche drakon atvarys (tiksliai nežinau, jei turės laiko). Atpažinsi reiškias, tai *Myliu SuperGames.lt* tik tu man neišeik į lauką, sunervinsi taip kad surasiu vis tiek, ne dėl 3€, o dėl garbės, tokiu kaip tu jau daug buvę.
[11:59:00] @ndrius: Gerai lauksiu
[11:59:11] @ndrius: Parasyk kai busi vietoi islysiu i lauka
[11:59:17] @ndrius: o dabar kaip sakiau einu i lauka
[11:59:19] mantas Banys: Ok susiskambinu ir išvarysiu po 30 min iš Vilniaus.
[11:59:33] mantas Banys: Ka aš *Myliu SuperGames.lt* parašysiu nedavei nr nesvaik
[11:59:35] @ndrius: Ok tik tu man cia nepisi prota kad butum *Myliu SuperGames.lt*
[12:00:00] mantas Banys: apibūdinau mašinas, tokių ten ne dažnai būna tai atpažinsi ir išlysi supratai *Myliu SuperGames.lt*?
[12:00:54] mantas Banys: Iki pasimatymo 
[17:24:03] mantas Banys: Na gaideli tai taip ir maniau kad pasitriochinsi kaip liaudis sako, *Myliu SuperGames.lt* tu žinai su kuo turi reikalu? Va dabar tai tikrai užpygdei, mes *Myliu SuperGames.lt* 250km važiavom i ta tavo kaimą, nuvarėm tuo adresu laukiam laukiam niekas nepasirodo :D Išsigandai ką? Ar mašinų neatpažysti? Privažiavom prie to sugriuvusio bendriko ar buto, nežinau kaip kaimas vadinat, susiradom aikštute, privažiavom, dar pasignalinau kelis kart, nors negalima tokiose vietose, o tu suka papizdielinai. Axuel ane? *Myliu SuperGames.lt* aš prižadu, surasiu tave.

P.s. Paprastai nesikeikiu ir nebūnų nemandagus kalbėdamas su žmonėmis, bet šis aferiūga tai tikrai paveikė mano visus nervus, tai nepykite už keiksmažodžius.

Na man juokingą skaityti buvo :DDDDDDDDddd Dėl 3 EUR net iki maximos nebučiau ėjes :D:D:D:D, juokingas tiek tu tiek Mantis... Tiesos reikia, dabar neaišku kuris melagis kuris teisus.

Ne dėl 3€ viskas, durnas *Myliu SuperGames.lt* kad dėl 3€ trukdyčiau stoga ir dar *Myliu SuperGames.lt* varytume i ta plungę? Tiesiog pamokyt vaika, kad jei nežino kam rašo tegul bendrauja mandagiai ir nesišakoja, o dar *Myliu SuperGames.lt* apšmeižė.

Nu jo 500 km :D Kurs jis čia gyvena?

250 į vieną pusę, galvoji aš plungėje pasilikau nakvot?

Ne dėl 3€ viskas, durnas *Myliu SuperGames.lt* kad dėl 3€ trukdyčiau stoga ir dar *Myliu SuperGames.lt* varytume i ta plungę? Tiesiog pamokyt vaika, kad jei nežino kam rašo tegul bendrauja mandagiai ir nesišakoja, o dar *Myliu SuperGames.lt* apšmeižė.

250 į vieną pusę, galvoji aš plungėje pasilikau nakvot?

Nu ne + Tu jam teigiama oarašei atsiliepima :D. Numesk jo adresa :P

Tu rimtai kažkoks apuokas :D, tai dabar jau 250 KM ne 500 KM? :D

Nu i vien iki Plnugės 250km ir atgal skaičiuok.

Nu ne + Tu jam teigiama oarašei atsiliepima :D. Numesk jo adresa :P

Nu i vien iki Plnugės 250km ir atgal skaičiuok.

Ten užmiršau - pažymėt :D Jo adresas fake.

"Mantas Banys" kitaip žinomas kaip Andrius Baguckis jeigu neklystu buvęs esfg.lt savininkas. https://www.facebook.com/andrius.baguckis.1?fref=pb&hc_location=friends_tab&pnref=friends.all

Ne tas :)

nebeverk del tu 3e

Kokiu 3€? Prisibazarino nesveikai jis + apšmeižė, o aš toks žmogus kad iš principo patrumpint tikėjaus jį.

mantas Banys: aš su baltu Mercedes c220 kupė atvarysiu, kiti ivairiai, kas gelika turi, vienas su porsche drakon atvarys (tiksliai nežinau, jei turės laiko). Atpažinsi reiškias, tai *Myliu SuperGames.lt* tik tu man neišeik į lauką, sunervinsi taip kad surasiu vis tiek, ne dėl 3€, o dėl garbės, tokiu kaip tu jau daug buvę.

nu a ce atrodo rimta ? gelikai t.t nu gal ir butu senesnios laidos gelikai bet ce kvepia sudu man

mantas Banys: aš su baltu Mercedes c220 kupė atvarysiu, kiti ivairiai, kas gelika turi, vienas su porsche drakon atvarys (tiksliai nežinau, jei turės laiko). Atpažinsi reiškias, tai *Myliu SuperGames.lt* tik tu man neišeik į lauką, sunervinsi taip kad surasiu vis tiek, ne dėl 3€, o dėl garbės, tokiu kaip tu jau daug buvę.

nu a ce atrodo rimta ? gelikai t.t nu gal ir butu senesnios laidos gelikai bet ce kvepia sudu man

Kur gyveni? Jei netoli Vilniaus ir netiki galėsi pabūt liudininku kad tai ne išgalvotos istorijos, privarytume ryt.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3800 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...