Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Guardian.lt - Veikiame


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3019 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

sig.png

 

Guardian.lt tai nepaprastas projektas, tai projektas kuris žada jums gerą bei stabilų žaidimą. Bei visą laiką tobulėjančius serverius. Šiame projekte kiekvienas serveris yra stabilus, ir kiekvienas serveris prižiūrimas.Jeigu tavo nuomonė kitokia užeik į Guardian serverius, ir savo nuomonę pasitikslink.. Šiuo metu dar serveriuose galite rasti ir užsienio žaidėjų, todėl bandome surinkti kuo didesnę Lietuvių bendruomenę, jog vakarais žaidėjai turėtų kur praleisti laiką.

  • Tik šis projektas jums žada gerą žaidimą, bei gerą kolektyvą kuris yra visalaiką keičiamas ir bandomas atitaikyti pagal jus ir pagal to žaidėjo poreikius.Šiame serveryje visalaiką bus maloni žaidėjų kompaniją kiekvieną kartą galėsi paprašyti pagalbos.Administracija į jūsų skūndus reguoja labai greitai, nes jūs mums vienintelis žmogus dėl kurio mes tobuliname savo serverius!
  • Pagrindinė serverio administracija jums atsakymą į jūsų klausimus pateiks labai greitai jeigu tiktais bus prisijūngę.
  • Serveriai yra kiekvieną sekūndę tobulinami, ir mes siekiam rekordų, bei kiekviena kartą jūsų įdėjos būna įvykdomos. Stengiamės dėl jūsų !

Pakolkas Guardian projekto tinkle yra išleisti šios modifikacijos dabar apie jas;

PUBLIC - Ši modifikacija manau mūsų serveryje labiausiai žaidžiama, ypač lietuvių kadangi ši modifikacija yra labai populiari joje yra daug žaidėjų ir visalaiką geras kolektyvas. Šis serveris naudojasi savo komandos nariais , kad jie prižiūrėtų serverį. Bei naudojama Anti-Cheat sistema. Serveryje yra svarbiausios komandos: rtv, /me, Mūsų servveryje yra autobalance todėl nebus problemų dėl komandų

DEATHRUN - Na manau visi mėgsta vakarais arba kaip nėra ką veikti nueiti įveikdinėti kliūtis kitaip vadinama pažaisti DeathRun serveryje. Mūsų serveryje yra daug žaidėjų kurie žaidžia Deathrun'e mūsų serveriuose visą laiką būna išlaikomas tam tikras kiekių žmonių, kad serveriai nebūtų visai apmirę. Serveryje yra autobhop sistema, shop, bei FREE VIP

CSDM - Šis serveris taip pat manau yra visiems žinomas kituose projektuose yra daug tokių projektų. Būtent CSDM tipu. Šioje modifikacijoje jūs žaisite ir jeigu mirsite vėl atsirasite "Auto-Respawn" ir taip žaidžiat kol mapas pasikeičia. Daugelis žmonių ateina tiesiog treniruotis

SURF - Surf serveris, taip pat yra įprastas kaip kiti. Šis serveris nėra toks populiarus bet jame sumąsto žaisti daug žmonių. Serveryje yra Multi-jump ir autobhop, o tai tikrai padės jum surfinant patekti ant įvairių vietų.

Šį kartą tiek, ir kviečiu prabalsuoti apklausoje kokio serverio norėtumėte sekančio!

Serveriai:
 

 

# Public - cs.guardian.lt:27015
# Deathrun - cs2.guardian.lt:27016
# Umbrella Swarm - swarm.guardian.lt:27015


Tinklapis: http://guardian.lt



-----------------------------------------------------------------Naujiena, kuri informuoja-----------------------------------------------------------------

Skelbiamas konkursas! Daugiau info: Čia

Redaguota , nario mParkour`
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3019 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...