Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Palieku samp! Dalinsiu mapp darbus projektams modifikacijas! Mapp darbų daug PASKUBĖK!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3405 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi atėjo ir mano pabaiga nors nieko gero ir nepasiekiau su samp kad ir kiek stengiaus dėl visų savo projektų nė vienas normalus nestartavo, arba kai turėdavau pareigas kokiam nors projekte viską sugadindavau ir sugadindavau projekto vardą, hmm palieku todėl nes atsibodo tas beprasmis serverių kūrimas, ir laiko gaišimas, be to dar išvažiuoju gyventi į Voketiją, ten pc kol kas neturėsiu - pradėsiu dirbti turėsiu ir PC.

ATSIPRAŠYMAS: Atsiprašau visų kam pakenkiau, kam ką nors sugadinau, todėl šiandien išdalinsiu savo sukaupta ne mažą turtą, išrinksiu geriausius projektus. Dėl projektu tai labiausiai atsiprašau kam sugadinau ar panašiai, pats net nežinau kiek projektų pats esu turėjęs nesuskaičiuočiau net 21 - no piršto :D. Dar kartą atsiprašau visų ir ate :) .

PADĖKOS: ES^ (Dogberry.lt), R.Lighting, Bičui, Bebrui, Šetonui ir visiems kitiems kurių nepaminėjau, ačiū kad padėjote bet kokioje situacijoje, ir nesakėt kad neturit laiko ir panašiai.

DALYBOS: Taigi dalinsiu mapp darbus modifikacija ir dar padovanosiu vienam žmogui domeną!

MAPP DARBAI:

Turiu nemažai jų prikaupęs, todėl rinksiu projektus ir dovanosiu mapp darbus - mapp darbai nebus platinami jie bus iš kart ištrinti iš mano PC.

San Fierro MAPP DARBAI: http://imgur.com/a/OQ7Rr

Angel Pine K1NGO daryti (juos buvau nusipirkęs foto kol kas neturiu pm parašykit parodysiu)

Daug nepamenu bet atsidarykite mano YT kanalą ir išsrinkit kokį tik norite (Gali būti kad kai kurių nebeturiu): https://www.youtube.com/channel/UCR9bBpFiT-_TW-bIMeigiaQ

MODIFIJACIJA: modifikacija daryta FC miesteliui yra visi mapp darbai viskas, iš kodo pusės beveik viskas baigta, todėl jai skirsite laiko jai nors vieną dieną ji bus baigta ir galėsite parduoti ar daryti savo projektą, tik nenorėčiau kad būtu paplatinta! http://imgur.com/a/JAWHX

P.S Turiu dar kažkokių LV mapp darbų tik foto nėr kam reikia rašykit.

Su manim galite susiekti skype: mantis.qmm

Redaguota , nario » Mantas QMM

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3405 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...