Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3441 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi kaip iš temos pavadinimo supratote, jog ieškau SA:MP projekto kuriame galėčiau kaip sakoma atsiduoti. Iš kart visiems kyla "Va vėl šitas ieško projekto, begioja po juos", bet taip nėra, galiu pagrįsti visus šituos sakymus. Daugiausiai buvau atsidavęs west-city.lt projektui, kaip daugelis ir žinote, bet mane tiesiog nuvertė iš jo, ir sakė lyg aš būčiau kūręs "Slaptą" projektą, išmetė ir pasakiau, kad be manęs projektas negyvuos, taip ir atsitiko jis užsidarė. Projekto pastovumas buvo serveryje 40-60 žaidėjų, tikrai visai normaliai. Taigi nenukrypstant nuo temos tęsiam.

Ką aš sugebu?:

• Forumo tvarkymas, dizaino smarkus redagavimas, forumo priežiūra ir visą kitą susiję su forumu;
  • Pilnas projekto reklamavimas, tai video kūrimas kiekvieną dieną su įgarsinimu arba be(Jei projektas startavęs, o jeigu ne tai po starto), www.filmux.org banerio įkelimas(Tai didžiulė reklama projektui, nes ten didelis aktyvumas), reklamavimas tokiuose portaluose kaip supergames.lt ir visas kitas reklamavimas;
  • Pilnas teamspeak sutvarkymas, permissions sukūrimas, gražių icon sudėliojimas bei kanalų sukūrimas;
  • Projekto radijos stoties transliavimas, muzikos leidimas, takelių įgarsinimas(Pavizdys: Pavadinimas.lt - Tau ir tavo draugams), ir viskas kas susiję su radija;
  • Projekto paremimas, tai VPS pirkimas/pratęsimas, smulkmenų pirkimas/užsakymas;
  • Projektui darymas grafikos darbų;
  • Projektui darymas mapp darbų, ir kas susiję su mapinimu;

Kokio projekto aš ieškau?:

• Projekto svetainė turėtų būti jau startavusi, arba iki starto likę tikrai nedaug;
  • Projekte suaugusi administracija, bei rimtai žiūrinti į priekį;
  • Surinkta visa komanda(Tai: Skripteris ir kitą.);
  • Jeigu serveris startavęs, bent aktyvumas turi būti 20-30 žaidėjų(Jeigu tiek bus, bus galima iškelti aktyvumą tikrai didesnį);

Susisiekimas:

Jeigu reiks kokių pavyzdžių viską galiu pateikti. Dabar rašom į AŽ, nes prie skypes būsiu tik 19:00 valandą.

Haters gona hate / Peace :*

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 1

7ncdMDV.png

• ,

Nesiūlau niekam jo imti. Buvau antrą kartą paemęs jį į projektą, viską gražiai susitarėm - bet taip ir nepradėjo dirbti, vėliau pradėjo ignoruoti. Tuo pačiu kol turėjo pas mane pareigas, new-santos.lt projekto savininkas parašė, jog į tą projektą siūlėsi. Nuemus pareigas abejuose projektuose iki šiol mačiau, kad yra Vyr.Admin SFC.Lt projekte. Juda per projektus kaip reikiant, tad nesiūlau jo imti. 

• Teigiamai 2

Nesiūlau niekam jo imti. Buvau antrą kartą paemęs jį į projektą, viską gražiai susitarėm - bet taip ir nepradėjo dirbti, vėliau pradėjo ignoruoti. Tuo pačiu kol turėjo pas mane pareigas, new-santos.lt projekto savininkas parašė, jog į tą projektą siūlėsi. Nuemus pareigas abejuose projektuose iki šiol mačiau, kad yra Vyr.Admin SFC.Lt projekte. Juda per projektus kaip reikiant, tad nesiūlau jo imti. 

Oho, kas prabilo :D Man labai įdomu sužinoti, koks tikslas dirbti pas tave, kai nėra dedama pastangų ? Nėra vykdomi modifikaicjos atnaujinimai ir kitą.. ? new-santos.lt padėjau su forumu, tad nematau čia problemos, bei nebuvau nei viename projekte. Sėkmės kitą kartą apšmeišti.

• Teigiamai 1

7ncdMDV.png

dirbo tai jis tikrai dirbo,jei ne jo deka 84 žmoniu nebutu buve.

• Teigiamai 1

Oho, kas prabilo :D Man labai įdomu sužinoti, koks tikslas dirbti pas tave, kai nėra dedama pastangų ? Nėra vykdomi modifikaicjos atnaujinimai ir kitą.. ? new-santos.lt padėjau su forumu, tad nematau čia problemos, bei nebuvau nei viename projekte. Sėkmės kitą kartą apšmeišti.

tai kad new-santose taip nieko ir nepadarei per savaite ir isejei lauk turejei dizaina keist bet pasiliko jis pas tave

Atėjai į projektą - nieko neveikei, nes mokeisi. Laukėm ~2 dienas tavęs, kol pradėsim normaliai dirbti, bet tada gavau žinutę iš new-santos.lt savininko, jog esi ten. Viską išsprendėm, turėjai likti pas mus, bet užignoravai. Tada pamačiau, jog esi SFC.lt projekte + dar pats kažką bandei kūrt. Dabar jau viską metei ir ieškai projekto. 

dirbo tai jis tikrai dirbo,jei ne jo deka 84 žmoniu nebutu buve.

Teigingai pasakyta, paprastą dieną porą skype boot paleidau ir atėjo į serverį 84 žmonės, net neplanavau.

Atėjai į projektą - nieko neveikei, nes mokeisi. Laukėm ~2 dienas tavęs, kol pradėsim normaliai dirbti, bet tada gavau žinutę iš new-santos.lt savininko, jog esi ten. Viską išsprendėm, turėjai likti pas mus, bet užignoravai. Tada pamačiau, jog esi SFC.lt projekte + dar pats kažką bandei kūrt. Dabar jau viską metei ir ieškai projekto. 

Dar kart cituoju " Neverta dirbti pas jus, nes nėra dirbama prie modifikacijos" Ką joje per šitą laiką padariai ? Ogi nieko, nei vieno atnaujinimo nepamačiau. Norėtum kažką atgaivinti manau per visą laiką nors vieną atnaujinimą būtum parašęs, o dabar tai... tragedija

• Teigiamai 2

7ncdMDV.png

Man jis kažkoks keistas. Parašė, kad reiktų map paslaugų, nes kuria projektą. Į forumą "Investavo" 50 eur, ir dabar kito projekto ieško. Wtf? Ir dar ignorini skype.

Bėje, nesiūlyčiau šiam žmogui priskirti valdžios rinkimų ( Prižiūrėtojų rinkimai ir pan. ), kadangi žmogus mėgsta duoti pareigas draugams.

MAP darbus nepergyvenk, nupirksiu nes man jų reikia. Svetainė buvo parduota ir nebekuriamas projektas. Su rinkimais nieko nesakau, nesiseka rinkt :D

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

7ncdMDV.png

Kad tu irgi ne ką geresnis, iš manęs jau keturis ar kelis kartus norėjai pirkti modifikaciją. Pakvieti į kontaktus sakai tikrai pirksi, pirksi ateina pirkimo diena ai aš pinigų neturių, tad prasideda tavo sapalionės, gal nori į ką nors keisti ir panašiai, šią savaitę vėl buvai pakvietęs sakei, kad pirksi, bet iki šiol nieko neatrašai, tad tu irgi esu šūdo vertas žmogus, kuris tik daug šnekėti moka :)

• Teigiamai 1

Teigingai pasakyta, paprastą dieną porą skype boot paleidau ir atėjo į serverį 84 žmonės, net neplanavau.

Dar kart cituoju " Neverta dirbti pas jus, nes nėra dirbama prie modifikacijos" Ką joje per šitą laiką padariai ? Ogi nieko, nei vieno atnaujinimo nepamačiau. Norėtum kažką atgaivinti manau per visą laiką nors vieną atnaujinimą būtum parašęs, o dabar tai... tragedija

Per 2 dienas kažką padaryti? Ką mes turėjome padaryti, jei pats net prie PC negalėjai prieit, mokeisi, o mes kažką turėjom padaryt? Laukėm tavęs, kartu pradėt reklamuot, daryti atnaujinimus. Visada daug kalbi, bet nieko nepadarai.

Man jis kažkoks keistas. Parašė, kad reiktų map paslaugų, nes kuria projektą. Į forumą "Investavo" 50 eur, ir dabar kito projekto ieško. Wtf? Ir dar ignorini skype.

Bėje, nesiūlyčiau šiam žmogui priskirti valdžios rinkimų ( Prižiūrėtojų rinkimai ir pan. ), kadangi žmogus mėgsta duoti pareigas draugams.

Taip pritariu. Korumpuotas žmogus, pareigas visada gauna jo draugai, nors ir anketas rašo. Projektus keičia kas dieną, kur geriau pasiūlo - ten ir eina. Pats irgi kažką bandė kūrti, bet kaip sakiau, po dienos metė. Labai nepastovus, neverta jo imti.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1
(redaguota)

Per 2 dienas kažką padaryti? Ką mes turėjome padaryti, jei pats net prie PC negalėjai prieit, mokeisi, o mes kažką turėjom padaryt? Laukėm tavęs, kartu pradėt reklamuot, daryti atnaujinimus. Visada daug kalbi, bet nieko nepadarai.

Taip pritariu. Korumpuotas žmogus, pareigas visada gauna jo draugai, nors ir anketas rašo. Projektus keičia kas dieną, kur geriau pasiūlo - ten ir eina. Pats irgi kažką bandė kūrti, bet kaip sakiau, po dienos metė. Labai nepastovus, neverta jo imti.

:DDD Per 2 dienas sakai ? Šiaip 1 savaitė praėjo, ir nieko nedarei, dar pasakyk tai netiesa ? Porą dienų pasėdžiu ? Gal tu nebevark čia rašyti, kas nori tas žino kiek pasėdžiu projekte. Tu man nesi įdomus tai tavo nuomonės ir nelaukiu. Viskas ką parašiau.

Pats iš lighto paprašiai, kad užsakyčiau dizainą tai tu dabar su juo ir atsiskaityk, nenoriu su juo pyktis, ir man to tavo dizaino nereikia. Sėkmės kitą kartą. Apgavikas.

Redaguota , nario Chasm™ıllıı

7ncdMDV.png

:DDD Per 2 dienas sakai ? Šiaip 1 savaitė praėjo, ir nieko nedarei, dar pasakyk tai netiesa ? Porą dienų pasėdžiu ? Gal tu nebevark čia rašyti, kas nori tas žino kiek pasėdžiu projekte. Tu man nesi įdomus tai tavo nuomonės ir nelaukiu. Viskas ką parašiau.

Kokia 1 savaitė? Antrą kartą kai paemiau tave, tai maksimaliai 2-3 dienas išbuvai ir tai net forume nesilankei, nes ,,mokeisi''. O kai baigei mokytis, tai jau ignoruot pradėjai ir nuėjai per kitus projektus. Darbą turėjom pradėt tada, kai tu laisvas butum, laukėm tavęs, o tu tiesiog eilinį kartą kažką sugalvojai. 

(redaguota)

Kokia 1 savaitė? Antrą kartą kai paemiau tave, tai maksimaliai 2-3 dienas išbuvai ir tai net forume nesilankei, nes ,,mokeisi''. O kai baigei mokytis, tai jau ignoruot pradėjai ir nuėjai per kitus projektus. Darbą turėjom pradėt tada, kai tu laisvas butum, laukėm tavęs, o tu tiesiog eilinį kartą kažką sugalvojai. 

Be manęs negalėjot dirbt prie modifikacijos ? Wow, aš šiaip neskriptinu, tad čia yra manau tavo darbas. Pats čia kažką vėli. Ir gali nebekomentuot ? Terši šitą forumą.

Redaguota , nario Chasm™ıllıı

7ncdMDV.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3441 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...