Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3807 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki Forumiečiau :) taigi ketinu rašyt publicistinį straipsnį apie švietimo spragas ir mokytojų savivalę. Taigi jūsų taip pat norėčiau kokių tų spragų jūs pastebite, kaip jūs nukentėjote nuo mokytojų.. Labai įdomu sužinot ir palygint ar tos pačios problemos daugelyje mokyklų yra ar tai tik mano mokykloje :)

Ačiū už jūsų nuomones  :)

mano pastebejimas geriausias mokinuos 12 klasei gan prastai is anglu turejau 2 pazymius 9 ir 5 isejo 7 paskutine savaite gavau dar 3 pazymius(galima sakyt uz nieka rase pats palikau nesuprates) matomai nenorejo 7 isvest tai surase dar 2 2 3 ir isvede 4 is kart :D  http://prntscr.com/9u5044

Gal nelankiai pamokų? galvojai su 2 pažymiais praslysį, dėl to ir nenorėjo tau išvest 7, o kiek žinau 2 pažymiai yra per mažai išvedimui.

Eik Namo

mano pastebejimas geriausias mokinuos 12 klasei gan prastai is anglu turejau 2 pazymius 9 ir 5 isejo 7 paskutine savaite gavau dar 3 pazymius(galima sakyt uz nieka rase pats palikau nesuprates) matomai nenorejo 7 isvest tai surase dar 2 2 3 ir isvede 4 is kart :D  http://prntscr.com/9u5044

Viskas teisinga, kadangi pusmtetį/trimestrą galima vesti tik iš 3pažymių.

Ateini į pamoką mokytoja pasako temą ir sako klausimus sako rašykit gale pamokos surinksiu, kaip galima rašyti, jei temos išviso dar nebuvai skaites niekada, kaip jaustis ? Juk nekiekvienas nori gauti tą prastą neigiamą pažimį ir neivienas nedrįsta sakyti, kažkam aukščiau už mokytoją, duoda rašom. Kaip taip gali būti nebesuprantu, jei temos dar nėjome tik pasakė temos pavadinimą iš tos temos davė klausimų ir sako darykit, net nepaaiškina kaip kas. - Chemija.

Tokia paleva, kad jau nuo rugsėjo 1 iki dabar ir dar čj iki mokslo metų galo pas mane yra mokykloje tokia nesamonė su skambučiu, į pamoką jisai skamba, o po pamokos nu kaip baigiasi pamoka tu jo niekada neišgirsi. :)

Čia labiau nusiskundimai rašomi. Šiaip jo, būna tų "siurprizų", pas mus gimnazijoj. Pats direktorius pasakęs yra, kad į dieną tik vieną kontrolinį galim rašyt, o mokytojai mus biesina ir į dieną rašom po 2 kontrolinius. thug life ya? Arba gale pusmečio visiškai neleidžia taisytis. 

Jo, pas manęs tas pats, buvo kažkoks susirinkimas, neatsimenu tiksliai, bet pasakė direktorius kategoriškai: į dieną tik vienas kontrolinis, o buvo taip, kad rašėm 3 ar 4 kontrolinius ir kai pasakom, kad jau turim net 2 kontrolinius rašyti mokytojas atšauna, ai nerūpi, rašysit 3 kontrolinius (ar kažkas panašaus). 

Na labiausiai užknisa kai mokytojai žino jog negalima daugiau nei 2 darbus per dieną rašyti, t.y. - kontrolinius. Tai jie juos nekontroliniais vadina kai pasakau, o patikrinamasis testas, savarankiškas darbas ar dar kaip nors. Tai buvo atsimenu šiais metais pirmadienį 3 rašomieji darbai, antradienį 5 o trečiadienį 4. Na į tai mažai dėmesio skiria, o mokytojom nusispjauti.

(redaguota)

Arba buvo taip, kad duoda uždavinius iš temos, tačiau kai kurie uždaviniai liečia kitas temas. Arba namų darbai jei būna, tai kartais duoda tokį, kurio vpš nesupranti ir nieko panašus nebuvai niekada sprendęs arba duoda ten iš kokių ankstesnių klasės kursų, o tu nieko neatsimeni kaip daryti.

Dar kalbant iš draugo asmeninės patirties, tai pas jų lietuvių kalbos pamokoje yra pratybos, o pas manęs ne. Arba pas mus yra rusų padalyta pusiau, tai vienoje grupėje yra pratybos, o pas mūsų nėra.. ką žn.. ;d

Redaguota , nario Nachis
(redaguota)

Didelis ačiū už pastebėjimus:) Tikiuosi niekas nesupyks jei pacituosiu kurį nors :)

Tie kurie vyresni ką manot apie teksto suvokimą? arba rašinius su kontekstai ir panašiai? Ar Lietuvių mokytojos per daug nespaudžia? Nes mūsų mokykloj už konteksto nebuvimą kone 2 rašo :D

Redaguota , nario bekiozas

Čia labiau nusiskundimai rašomi. Šiaip jo, būna tų "siurprizų", pas mus gimnazijoj. Pats direktorius pasakęs yra, kad į dieną tik vieną kontrolinį galim rašyt, o mokytojai mus biesina ir į dieną rašom po 2 kontrolinius. thug life ya? Arba gale pusmečio visiškai neleidžia taisytis. 

:D Tik 1 kontrolinis į  dieną? :D Pas mus normalu, kad 4 į dieną... 

kas rimčiausia, kad mokytojai pradeda nesąmones daryt su savarankiškais darbais. Tarkim būna dienų kaip parašom mini 3 atsiskaitymus ir kolkas niekas nekelia skandalo, nes jeigu nerašai dabar tai tada po atostogų vaikai nieko neatsiminsit(aišku taip ir bus) paskui prieš pusmečio galą davai viską parašom, grįžę po atostogų irgi reikia patikros nu pievų pieva.

rNlFO1s.png

.Visur yra pradžia ir pabaiga.

kas rimčiausia, kad mokytojai pradeda nesąmones daryt su savarankiškais darbais. Tarkim būna dienų kaip parašom mini 3 atsiskaitymus ir kolkas niekas nekelia skandalo, nes jeigu nerašai dabar tai tada po atostogų vaikai nieko neatsiminsit(aišku taip ir bus) paskui prieš pusmečio galą davai viską parašom, grįžę po atostogų irgi reikia patikros nu pievų pieva.

Pritariu, aš taip pat vos nesusigadinau viso pusmečio. Buvo 3.5 iš matiekos ir kontrolinis...Ačiū Dievui gavau 4... Išsigelbėjau... But 3 ir vsio pusmety neigiamas...

Ai dar pamiršau paminėti dėl kūno kultūros. Bent jau pas manęs būna taip, kad mokytoja leidžia dviems mokiniams išsirinkti komandą, kuri žais krepšinį. O kiti, kurių neišsirinko (tarp jų dažniausiai ir aš) eina daryti sunkius, siaubingus pratimus, nors vpš nesu nei storas, nei silpnas, šiaip čia jau diskriminacija. Aišku, tai ne visada būna, bet pasitaiko, tikrai gana pastoviai.

O kas nors iš skaitančių yra bande kariaut su mokytojom?

Taip esu, tiesiog savo tiesą įrodinėjau ir viskas, kol galiausiai mokytoją pasidavė ir davė kelis lengvus darbus parašyti gavau 9 ir 10 lyg ir.

Situacija buvo tokia, tuo metu, kai buvo rašomas kontrolinis darbas mokytoja leido viskuom naudotis, aišku aš apie tai sužinojau iš klasiokių, tad pasveikęs nuėjau ir sakau, kad noriu parašyito kontrolinį, bet klausiu ar galėsiu viskuom naudotis, mokytoja atkirto nebuvai mokykloj, tai ne tavo bėdos, nu pyzdu galvoju turėk, bet kai parėjo vienetas, tad kelias pamokas su mokytoja karaviau, kol ji galiausiai pasidavė ir priėmė mano tiesą.

Chemijos mokytoja čia jei ką :D

P.S. Mano nuomonę, niekada nepasiduokit tiems mokytojams, nes jie visa laiko tipo yra teisi, nors taip nebūna. Pasakai tiesą, tai jie pradeda vos negrasinti ir akis draskyti.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3807 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...