Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4960 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki , pastaruoju metu imu gauti daug žinučių iš skype kitų kontaktų įspėjimų , štai vienas iš jų: Atsiprašome, kad aš turėjau perduoti šią žinią. Kadangi "skype" pastaruoju metu tapo labai populiarus, atėjo daug skundų, kad "skype"tapo nepriimtinai lėtas. Iš ataskaitos matyti, kad priežastis yra ta, kad "skype" turi neaktyvių narių skaičių ir, antra, daug naujų "skype" narių.Mes norime siųsti šį pranešimą įsitikinti, ar esate aktyvūs, ar ne. Jei aktivus, galite siųsti šį pranešimą ne mažiau kaip 15 vartotojų. Naudokite "Kopijuoti - Iškirpti ir Įklijuoti" ir parodykit, kad jūs vis dar aktyvus. Tie, kurie neišsiųs šį pranešimą per2 savaites, bus pašalintas, siekiant gauti daugiau vietos.Siųsk šį pranešimą savo draugams ir man, kad jūs vis dar aktyvus, ir nenorite būti pašalintas.

Nežinau tikėti tuo ar ne?

Svečias
Sveiki , pastaruoju metu imu gauti daug žinučių iš skype kitų kontaktų įspėjimų , štai vienas iš jų: Atsiprašome, kad aš turėjau perduoti šią žinią. Kadangi "skype" pastaruoju metu tapo labai populiarus, atėjo daug skundų, kad "skype"tapo nepriimtinai lėtas. Iš ataskaitos matyti, kad priežastis yra ta, kad "skype" turi neaktyvių narių skaičių ir, antra, daug naujų "skype" narių.Mes norime siųsti šį pranešimą įsitikinti, ar esate aktyvūs, ar ne. Jei aktivus, galite siųsti šį pranešimą ne mažiau kaip 15 vartotojų. Naudokite "Kopijuoti - Iškirpti ir Įklijuoti" ir parodykit, kad jūs vis dar aktyvus. Tie, kurie neišsiųs šį pranešimą per2 savaites, bus pašalintas, siekiant gauti daugiau vietos.Siųsk šį pranešimą savo draugams ir man, kad jūs vis dar aktyvus, ir nenorite būti pašalintas.

Netikėk, man irgi buvo toks pranešimas iš kažkokio vaiko. Speceliai nesiunčiau ir nieko nebuvo.

Melas.

Neseniai , gal prieš kelius mėnesius , pats skype botas informavos visus vartotojus , kad visi , kurie nebuvo aktyvus ankščiau negu 1 savaitė ( ar kiek. Tiksliai nepamenu ) bus ištrinti. Todėl kelias valandas skype neveikė , nes buvo trinami neaktyvūs vartotojai.

O dėl šito klijuok išklijuok. Melas.

• Parašė po 7 mėnesių...

čia tas pats kaip: Viena diena gyveno mergaite vardu Alisa. Jinai sunkiai sirgo, kol viena diena ji papjove savo tevus. Jinai pakore savo tevus spintoje ir juos ten paliko kruvinus kalbedama kazkokius uzkeikimus kuriu niekas nezinojo. Dabar perskaite sia zinute esate prakeiktas visa savo gyvenima. Tavo namuose naktimis vaikscios, mergaites tevai ir ieskos savo mylimosios mergaites norint jos paklaust kodel jinai juos nuzude. Tavo namuose naktimis vaidensis visa gyvenima.

Nusiusk sia zinute 6 zmonem ir busi isgelbetas nuo prakeiksmo, jei tai nepadarysi.

:DDDD

Lada ladu ladutes keps urodai bandeles

:P

Svečias
čia tas pats kaip: Viena diena gyveno mergaite vardu Alisa. Jinai sunkiai sirgo, kol viena diena ji papjove savo tevus. Jinai pakore savo tevus spintoje ir juos ten paliko kruvinus kalbedama kazkokius uzkeikimus kuriu niekas nezinojo. Dabar perskaite sia zinute esate prakeiktas visa savo gyvenima. Tavo namuose naktimis vaikscios, mergaites tevai ir ieskos savo mylimosios mergaites norint jos paklaust kodel jinai juos nuzude. Tavo namuose naktimis vaidensis visa gyvenima.

Nusiusk sia zinute 6 zmonem ir busi isgelbetas nuo prakeiksmo, jei tai nepadarysi.

Man tą pačią žinutę prieš ~2sav atsiuntė : D Dbr tikrai vaikšto... Joke.

Baugu skaitant, bet juokinga :mucha:

v1.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4960 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...