Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3440 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi SUPERGAMES.LT lankytojai. Vakar atsikėlęs dar negalvojau, kad rašysiu šia temą jums. New-Life.lt projektą buvau perleidęs tuo metu galvojau patikimam žmogui Martynui V. Pradžia jo man patiko, forumas startavo greitai. Startas buvo ne už kalnų. Kol dėl man dar nežinomų priežasčių projekto veikla buvo sustabdyta ir projektas buvo parduodamas. Dėl šios "nesąmonės" tikrai nustebau, nes as projektą daviau už dyką ir neprašiau nė cento, nes niekada iš šiuo projekto nesitikėjau, nenorėjau jokio pelno. Buvau sakęs, kad projektas skirtas žmonės. Todėl jis buvo perleidžiamas. Bet vakar man žmonės pradėjo rašinėti tokias žinutes kaip, "Sakiau kad pasigailėsi parduoda tas Martynas projektą, kaip dabar jautiesi?" Jaučiausi padarės klaidą. Todėl susirašiau su Martynu ir perėmiau iš jo projektą tiksliau aš jį atgavau. Dabar nesiruošiu jo niekam atiduoti. Dabar pasiryžau dabaigti, tai ką pradėjau. Šiandien ryte galvojau reikia tęsti nuo esamos modifikacijos, nes turėjau dar nemažai failų kurie atnaujintų viską. Bet gryžęs po darbo pamačiau šias dvi "apgailėtinas" temas dėl kurių kilo klausimas kuo galima pasitikėti?

https://www.supergames.lt/topic/252676-dovanoju-new-lifelt-modifikacij%C4%85/#entry1816864
https://www.supergames.lt/topic/252672-dalinuosi-turtu/

Jie paplatino visą tai ką turėjo šis projektas. Aišku jiem, tai juokų darbas ir net neįsivaizduoja kokia suma buvo išleista tam. Bet tiek to...

Taigi modifikacijos reikia visiškai naujos todėl man reikalingi šie žmonės.

• Skripteris/Koduotojas
    Ieškau tokio kuris pakankamai nusimanytų PAWNO, kad galėtu kurti naujas sistemas. Tas kuris mokėtu pajungti modifikacija ant VPS (jūs nustebtumėte kiek esamų "skripterių" to nemoka. Tas kuris mokėtų piešti ir koduoti TextDrow. Reikalingas aktyvus žmogus, norėčiau kad prie modifikacijos pasėdėtų 2-3 valandas. Kuris norėtų prisidėti prie projekto. Turėtų visada savo nuomonę, Turėtų noro kurti ir tobulėti. Ir galiausiai galbūt mane supažindintų su pawno. ( :D )
  • Modeliuotojas/Mapperis
    Ieškau tokio kuris turėtų lakią vazduotę, Sužavėtų paprastumu ir kūrybiškumu.Kuris mokėtų ir žinotų savo darba. Tokio kuris visada keltų sau išsukius. Tokio kuris galėtų siūlyti savo vietas, tam tikrų darbu, Noriu tokio kuris būtų bendraujantis aktyvus. 

Apie pačia modifikacija kolkas nieko negaliu pasakyti tai reikia nuspresti su komanda. Forumas bus paleistas manau šestadienį. Per tą laiką pasistengsiu sutvarkyti visas temas ir tikiuosi suringti komandą.

Dėl išsamesnės informacijos dėl komandos (ar bus mokami pinigai ir kiek) kreiptis skype: andriusx33

• ,

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3440 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...