Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5176 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 42
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Aktyviausios dienos

Top rašytojai šioje temoje

Svečias

Na įkliuvo Digiben.

Tai aš jau senai mačiau,kad admin ima i tuos moderatorius eilinius medžius ir dar mažvaikius 11 ar 13 metu maciau yra mederatoriu,ka tokie mažvaikia gali išmanyti apie moderatoriaus teises ... ir dar prijima kurie net puse metu nera tam supergames.lt forume... aš patyliu...

o dėl to kad api*** tai cia nieko nera iprasta manau Project. galvojo kad bus patikimas zmogus nes yra moderatorius bet kai tokius vaikus prijima į moderatorius tai ....

Ir jeigu jis dar bus atblokuotas tai žiūrėkit kad jis dar to forumo nepridirbtu ko nereikia.

Nenoriu stumti ant mažesniu bet yra tokiu kurie net neismano ir nesupranta pareigos jausmo...

Bet Admin pasiulyčiau moderatorius rinkti atidžiau,nes dabar jau jauciu atsitiktini zmogu parenka į moderatorius.

Tai butu mano nuomone.

Jei ka ižeidžiau atsiprašau.

Tai aš jau senai mačiau,kad admin ima i tuos moderatorius eilinius medžius ir dar mažvaikius 11 ar 13 metu maciau yra mederatoriu,ka tokie mažvaikia gali išmanyti apie moderatoriaus teises ... ir dar prijima kurie net puse metu nera tam supergames.lt forume... aš patyliu...

o dėl to kad api*** tai cia nieko nera iprasta manau Project. galvojo kad bus patikimas zmogus nes yra moderatorius bet kai tokius vaikus prijima į moderatorius tai ....

Ir jeigu jis dar bus atblokuotas tai žiūrėkit kad jis dar to forumo nepridirbtu ko nereikia.

Nenoriu stumti ant mažesniu bet yra tokiu kurie net neismano ir nesupranta pareigos jausmo...

Bet Admin pasiulyčiau moderatorius rinkti atidžiau,nes dabar jau jauciu atsitiktini zmogu parenka į moderatorius.

Tai butu mano nuomone.

Jei ka ižeidžiau atsiprašau.

Kai kurie moderatoriai , kad ir yra jauni. Bet jie gerai atlieka savo darbą.

Ir manau nereikia kelti off-topic. Jeigu nori kalbėti apie moderatorius , gali sukurti naują temą http://www.supergames.lt/slamstas/ štai čia ir apie tai diskutuoti.

O dėl šio apgavystės atvejo , manau jog jis turėtų būti užblokuotas visam laikui , ir netekti Moderatoriaus vietos.

-------

Po mano pranešimo prasidėjo off-topic. Pranešimai pašalinti , už OFF-TOPIC , būsite baudžiami.

Na, tikrai nemaniau, kad už labusai rybų skaitosi apgaudinėjimai, kad ir nesakai jog esi ten ir ten moderatorius...Na buvo smagu čia būti, tad sudie ;)

O gi kas prakalbo. Gi mūsų čigoniukas apsivogęs. gal tu pamiršk apie supergames išviso ir smuk kitur apgaudinėti.

Sunku pamiršti kai lankaisi vos ne kiekvieną dieną...Bet teks ^^

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5176 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...