Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3833 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, norėjau paklausti ir tuo pačiu paprašyti. Norėčiau plačiau sužinot apie root`inimą. Verta ? Ar vis dėl to nelabai? Bandžiau rootinti tačiau parsisiunčiau tik virusų. Noriu paprašyti galbūt žinot kur galėčiau be virusų nusirootinti ? Telefonas LG G4, android versija 6.0. Ir kur galima būtų atsisiųsti nemokas programas Androidui kad veiktų... Ačiū už pagalbą bei savo nuomonę. Atsiskaitysiu +rep, už išsamią informaciją forumo eurais :)

2b1b4b9482c41a7911fd9fc1357aa5e3241.png

Rootintis nėra tikslo jeigu neišnaudosi pilnų galimybių. Root teisės duoda pilna prieigią prie sistemos failų su kuriais gali įrašyneti įvairiausius ROM'us ar tai tiesiog programas kurios reikalauja Root teisių. Asmeniškai aš pas visada apseinu be Root bet kartais prireikia kokios nors programos kuri reikalauja Root teisių tai tenka tai daryti.

Rootintis nėra tikslo jeigu neišnaudosi pilnų galimybių. Root teisės duoda pilna prieigią prie sistemos failų su kuriais gali įrašyneti įvairiausius ROM'us ar tai tiesiog programas kurios reikalauja Root teisių. Asmeniškai aš pas visada apseinu be Root bet kartais prireikia kokios nors programos kuri reikalauja Root teisių tai tenka tai daryti.

Tuomet kitas klausimas, yra iOs jailbreakinimas, tuomet Android tai turi? Jei taip kur galėčiau tai padaryti? 

(redaguota)

Begalė kitokių funkcijų, taip pat jei neklystu nemokamai gali programas siųstis.

Deja ne, programas gali siųstis nemokamai ir be Root per Mobogenie arba Aptoide o šiaip su Root tau bet kokių atveju reikias mokėt už programas. Funkcijos išlieka tos pačios bet norint jų gauti daugiau reikia ieškotis internete įvairiausių ROM'ų ar šiaip kernel'ių jei neklystu bet aišku tam jau reikias Root bet įrašant ROM ar tai kernel gali tiesiog telefoną suknist ir tada sėdesi ieškodamas stock ROM'o ar tai kernel'io.

Redaguota , nario darrel. antrasis

Deja ne, programas gali siųstis nemokamai ir be Root per Mobogenie arba Aptoide o šiaip su Root tau bet kokių atveju reikias mokėt už programas. Funkcijos išlieka tos pačios bet norint jų gauti daugiau reikia ieškotis internete įvairiausių ROM'ų ar šiaip kernel'ių jei neklystu bet aišku tam jau reikias Root bet įrašant ROM ar tai kernel gali tiesiog telefoną suknist ir tada sėdesi ieškodamas stock ROM'o ar tai kernel'io.

Dėl programų galbūt klydau, tačiau ROM`us įsirašyti nėra didelių problemų , tą ką ir noriu šiuo metu išbandyti

(redaguota)

Dėl programų galbūt klydau, tačiau ROM`us įsirašyti nėra didelių problemų , tą ką ir noriu šiuo metu išbandyti

Įrašyti nėra problema bet reikia gerai išnaršyt internete kad surast padorų ROM'ą. Nes gali atsirast koks bootloop ar tai tiesiog telefonas užsifreezint besikraunant ant kokio LOGO ir viskas kaip man jau buvo atsitike. Arba problemos kaip tam tikrų sisteminių procesų crash'inimas ar tai kažkokios tai bugintos programos. Bet jei nori rizikuok, prarasi garantiją o ir dar gali sugadint telefoną.

http://www.xda-developers.com/how-to-root-the-lg-g4-and-install-twrp-recovery-xda-tv/

Redaguota , nario darrel. antrasis
(redaguota)

Tuomet kitas klausimas, yra iOs jailbreakinimas, tuomet Android tai turi? Jei taip kur galėčiau tai padaryti? 

Anroid nereikia "jailbreakint". Jis turi visas Jailbreak savybes jau tik isemus is dezutes. Root reikia, jei nori neoficialiai atsirist, isirasyt koki kita ROM ir t.t. Bet tau nera prasmes to daryt su Android 6.0 nes nedaug rasi romu dar man atrodo. Geriau pasidomek kokie yra custom launchers ir taip pasitiuninguok telefona. As siuo metu naudoju Microsoft Arrow launcher ir man jis labai patinka. Paliko icon packus ir pan. Dar gali google launcher ismegint. Tau root tikrai nereikia bet jei vis dar galvoji apie root: 

Redaguota , nario Rmbdeivis

Anroid nereikia "jailbreakint". Jis turi visas Jailbreak savybes jau tik isemus is dezutes. Root reikia, jei nori neoficialiai atsirist, isirasyt koki kita ROM ir t.t. Bet tau nera prasmes to daryt su Android 6.0 nes nedaug rasi romu dar man atrodo. Geriau pasidomek kokie yra custom launchers ir taip pasitiuninguok telefona. As siuo metu naudoju Microsoft Arrow launcher ir man jis labai patinka. Paliko icon packus ir pan. Dar gali google launcher ismegint. Tau root tikrai nereikia bet jei vis dar galvoji apie root: 

Nu aš tai launcher'į renkuosi ne tik dėl gražumo bet dar dėl baterijos kadangi tokie launcher'iai kaip Nova Launcher pagal viską turėjo prailingt baterijos veikimą ir jam root'o nereikia.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3833 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...