Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3437 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, pamėginau pirmą kartą piešti forumo "IPB" dizainą, neslėpsiu, jog kūrdamas dizainą, ėmiau pavyzdį iš čia: http://i.imgur.com/Pjzu8TW.png, ačiū Lightning` forumo narui, kuris piešė pradinį įvaizdį. Headeris arba viršus yra nebaigtas, nes nelabai jau turėjau laiko, svariausia buvo bent nupiešti pačiam visą pagrindą. Nu bet anyway, palieku ir .PSD failą, kas norėsit galit paredaguoti ar šeip įsimesti dėl naudos.

Beto būtų malonu išgirsti jūsų nuomones apie šį mano nelabai gal pavykusį darbą.

Atsisiuntimas: http://www.solidfiles.com/d/1a941bc6a2/

97f756d4621ae154e15d5620f01cc147541.png

• ,
(redaguota)

Visiškai su visai sutinku, viskas kopijuota, bet pagalvojus logiškai, ar kas nors pirmą kartą piešdamas dizainą, nekopijavo detalių? Atsiverskit .PSD failą pamatysit, kad ir nors kopijavau kaip sakot visi, bet aš kiekvieną detalę perpiešiau pats, nuo 0. :)

Plius kaip ir minėjau pirmą kartą tokį darbą atlieku, aš net nežinojau kaip jis konkrečiai galėtų atrodyti, kitą kartą jau iš to būsiu pasimokes :)

Redaguota , nario нериюс

Visiškai su visai sutinku, viskas kopijuota, bet pagalvojus logiškai, ar kas nors pirmą kartą piešdamas dizainą, nekopijavo detalių? Atsiverskit .PSD failą pamatysit, kad ir nors kopijavau kaip sakot visi, bet aš kiekvieną detalę perpiešiau pats, nuo 0. :)

Plius kaip ir minėjau pirmą kartą tokį darbą atlieku, aš net nežinojau kaip jis konkrečiai galėtų atrodyti, kitą kartą jau iš to būsiu pasimokes :)

Aš kai pirmus dizainus piešdavau nežiūrėjau į kitus, dabar gal kai pradėjau kiek rimčiau žiūrėt į tuos dizainus tai pažiūriu į kitus dizainus bet tik pasisemių idėjų o ne nukopijuoju viso dizaino.

Aš kai pirmus dizainus piešdavau nežiūrėjau į kitus, dabar gal kai pradėjau kiek rimčiau žiūrėt į tuos dizainus tai pažiūriu į kitus dizainus bet tik pasisemių idėjų o ne nukopijuoju viso dizaino.

Tai aš ir neklausiu kaip tu darai... Aš darau kaip man geriau išmokt ir viskas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3437 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...