Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3427 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

[ Informacija ]

Sveiki visi, netemsiu gumos, eisiu iškart prie reikalo. Aš Vilius ir mano kolega Lukas teikiame SA-MP Video ( su įgarsinimu ) paslaugas, kas labai praverčia projektui. Detalesnė informacija apačioje,

aca5537e6126502bc7e6483a66b71a6b584.png

[ Kokius darbus atliekame ]

Įvairios pamokos serveryje tokios kaip Vairavimo mokykla, darbai, įvairios sistemos ( su įgarsinimu )

Reklaminiai įrašai ( Video su įgarsinimu )

Serverio, darbų, įvairių pristatymų kūrimas ( Su įgarsinimu arba ne )

[ Kodėl verta užsisakyti mūsų darbus ]

Darbai atliekami greitai.

Darbai atliekami kokybiškai.

Klaidas ištaisome, bet kada ( Jei tai mūsų klaidos, o ne jūs pats bandėte kažką koreguoti )

Darbas įkeliamas į kanalą, atsiunčiamas jums .veg formatu, galėsite pasikoreguoti pagal save.

Turime daug motyvacijos kažką daryti.

Niekada nepavedame, neapgaudinėjame pirkėju.

[ Informacija norint užsisakyti mūsų darbą ]

Kainos prasideda nuo 1e ir baigiasi ties 5e ( priklausys nuo darbo ).

Atsiskaitymas tik banku.

[ Pavyzdžiai ]

Bendri

Įgarsinimo

http://www55.zippyshare.com/v/RnqrL8B4/file.html

Video

https://www.youtube.com/watch?v=mqKa4fBS-9Q

https://www.youtube.com/watch?v=Tl3RQl3nZlY

Bendri darbai

[ Kontaktai, bei žmonės kurie atlieka darbus ]

Video kurimas: -Venturas SA-MP slapyvardis Vilius_Venturas

Įgarsinimas: Fiesta* SA-MP slapyvardis Lukas_Fiesta

Skype: paslaugos.t ( Rašykite iš kart kokiu reikalu, jog dėl paslaugų ar panašiai )

Redaguota , nario -Venturas
  • ,

atrodo kokybiškai, bet video įgarsinimas per daug entuziastiškas :D

Ten kur video, balsas įrašytas per teamspeaką, bei su maxiniu mikrafonu, dabar yra puikus mikrafonas, bei įrašoma viskas studijoje.

5wdJOJ1.png

Tinklapio adresashttp://www.new-santos.lt

TeamSpeak serveris - TS.NEW-SANTOS.LT

SAMP SERVERIS JAU ŠIANDIENA - SAMP.NEW-SANTOS.LT

Jau pora darbelių atlikome, tikrai kainos nėra didelės, konsultacija teikiame taipogi, susižinosite viską apie kainas bei visa kita ! Užsisakykite kol nevėlu, lauksime jūsų.

Skype kontaktai :

lukas.bestukas (su tašku)

paslaugos.t (su tašku)

5wdJOJ1.png

Tinklapio adresashttp://www.new-santos.lt

TeamSpeak serveris - TS.NEW-SANTOS.LT

SAMP SERVERIS JAU ŠIANDIENA - SAMP.NEW-SANTOS.LT

Vilius tikrai išmano savo darbą nu bet įgarsintojas Lukas_Fiesta t.y. ( 

) žiauru :D Viliau keisk įgarsintoja, kol dar turi klijentu nes su tokiu įgarsintoju kuris net pats pasake kad kur ant prikolo sugadins tavo reputaciją... 

Supranti, ten buvo viskas ant prikolo ir dėl serverio pinigų :DDD

Tad nei keičiau tembrą nei ką paprašė sau atsipūtes kalbėjau. Tad ten išviso nesamonė yra. :)

www.RUSTAS.lt - Lietuviškas Rust serverių tinklas!

Vilius tikrai išmano savo darbą nu bet įgarsintojas Lukas_Fiesta t.y. ( 

) žiauru :D Viliau keisk įgarsintoja, kol dar turi klijentu nes su tokiu įgarsintoju kuris net pats pasake kad kur ant prikolo sugadins tavo reputaciją... 

Labas, Tomi, turiu daug rekomendacijų / patikimumo iš kitų, rašiau apie west-city.lt (ne reklama) kaip žaisdavau ten tiesiog įsiprašė, kad įgarsinčiau paprašiau už tai pinigų t.y serverio valiutos, okey įgarsinau padėjau. Nesuprantu kuo tau netinka kaip aš savo hobį ir visa kita išreiškiu studijoje padėdamas kitiems projektams už simbolinę kainą, jei tau nepatinka nieko gali nesakyti. Svarbu mūsų pasalugos yra nestabdomos ir kiekvieną dieną sulaukiame nemažai užsakymų. Tave galiu vadinti vienadieniu heiteriu, vieną dieną heitini sakai ai čia va lievai ir t.t. Ir galiu tau tik tiek pasakyti, neturi pats, nei balso, nei nori nei ko kito, negalėtai nei vieno gražaus žodžio pasakyti įgarsindamas nes galiu garantuoti tau net nesisektų nei nežinotai nuo ko tai pradėti.. Sekmės tau kitur tik nešioje temoje, kaip neesi net nieko matęs, nei užsisakes.

Labas, Tomi, turiu daug rekomendacijų / patikimumo iš kitų, rašiau apie west-city.lt (ne reklama) kaip žaisdavau ten tiesiog įsiprašė, kad įgarsinčiau paprašiau už tai pinigų t.y serverio valiutos, okey įgarsinau padėjau. Nesuprantu kuo tau netinka kaip aš savo hobį ir visa kita išreiškiu studijoje padėdamas kitiems projektams už simbolinę kainą, jei tau nepatinka nieko gali nesakyti. Svarbu mūsų pasalugos yra nestabdomos ir kiekvieną dieną sulaukiame nemažai užsakymų. Tave galiu vadinti vienadieniu heiteriu, vieną dieną heitini sakai ai čia va lievai ir t.t. Ir galiu tau tik tiek pasakyti, neturi pats, nei balso, nei nori nei ko kito, negalėtai nei vieno gražaus žodžio pasakyti įgarsindamas nes galiu garantuoti tau net nesisektų nei nežinotai nuo ko tai pradėti.. Sekmės tau kitur tik nešioje temoje, kaip neesi net nieko matęs, nei užsisakes.

:D Prajuokinai su savo poema :D Bet tiekto tegul buk da best įgarsintojas :D Jei nemokėčiau aš tokių garsint nebučiau buves garsofm.lt tucfm.lt vipfm.lt ir tr.lt laidų vedėjas :) Bet sekmės tau :D "ant prikolu kurt " video už lt :D

:D Prajuokinai su savo poema :D Bet tiekto tegul buk da best įgarsintojas :D Jei nemokėčiau aš tokių garsint nebučiau buves garsofm.lt tucfm.lt vipfm.lt ir tr.lt laidų vedėjas :) Bet sekmės tau :D "ant prikolu kurt " video už lt :D

He he juokinga, pasigyriai kaip nei viena nuoroda neveikia ? :DDD O aš buvau daug kuo tiek DJ'ėjumi, tiek laidų vedėju, daugiausiai visur vesdavau laidas girdėtuose visiems FM supportuose. Sekmės tau gyvenime, dirbti nežinomuose eteriuose, bei rašyti apie tai apie ką nieko gero nėra. :P

He he juokinga, pasigyriai kaip nei viena nuoroda neveikia ? :DDD O aš buvau daug kuo tiek DJ'ėjumi, tiek laidų vedėju, daugiausiai visur vesdavau laidas girdėtuose visiems FM supportuose. Sekmės tau gyvenime, dirbti nežinomuose eteriuose, bei rašyti apie tai apie ką nieko gero nėra. :P

Tau 14 metų. Ir dirbai radijoj? ir balsa taip storindavai ir juokindavai visus ? :D nu jei tau tr.lt - tusoradijas.lt nežinomas ar kiti tai todėl , kad tu dar vaikas su mašinytėm žaidėj , kaip jie dirbdavo.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3427 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...