Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

parduodu Parduodu samp ( uRPG.PWN ) modifikaciją


Funkis

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3015 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, 

 

Modifikacijos pavadinimas - uRPG.pwn, modifikacijos tipas - RPG ( daug kas sako, kad yra daug panašumų į dogberry ), modifikacija pradėta kurti - 2014/11/25 iki 2015/11/23 su didžiuliais protarpiais.

 

Taip pat noriu padėkoti begalei žmonių, kurie su tuo padėjo, gelbėjo, prisidėjo :

  1. ES.^,
  2. Bebras,
  3. Vytautas ( manogugas ),
  4. Yiin,
  5. Fexurious,
  6. LukasHD,
  7. Infernus ( maperis Lukas ),
  8. ir kiti.....

 

parduodu ilgai rašyta, bet taip ir neužbaigta savo SA:MP modifikaciją "uRPG.PWN", žaidimo tikslas buvo pasiekti kuo įdomesnį ir realesnį gyvenimo stimuliatorių. Iki pilnos laimės mano manymu modifikacijai trūksta jau nedaug, trūksta susitvarkyti klaidas, ir įvairių pramogų - žvejyba, kazino, jūsų nuožiura viskas. Trūksta dar dasibaigti pačias frakcijas šiek tiek, nėra pagrindinių komandų - kiek pamenu Šerifas tikrai buvo baigtas, tiek kalėjimo sistema. Padaryta maža, paprasta ligoninės sistema, mokeščiai po mirties, nesusimokėjus jų apie tai sužinos šerifo darbuotojai. Žodžiu viskas buvo daryta unikaliai, kad nebūtų serveris eilinė banalybė. Į tai investavau begalę savo laiko. Verslų, namų sistemos, transporto, gaujų sistemos yra padarytos, nebent dar rastumėt ką ten tobulinti ar perdaryti. Trys mini-darbai pradetantiesiems žaidėjams - Sodininkai, šiūkšlininkai, gamintojai. Namų sistemoje buvo daryta nuomos sistema, bet taip ir nebuvo pilnai ištestuota, o tik maži testavimai, berods viskas ir veikė su neatsijungusiais žaidėjais, neturėjau progų kaip ištestuoti su žaidėjais.

 

Daugiau informacijos, vaizdinės medžiagos galite rasti :

Su rimtesniu pirkėju galimi testavimai, aprodymas, kainos derinimas. Tie, kurie ruošiates pirkti už sms, sąskaitos papildymus galite arba už 10 ar 20 eurų, tai galit net negaišt nei mano, nei savo laiko. Taip pat manau ir ištaisysiu jūsų rastas klaidas...

 

 

Su manimi galite susiekti čia: 

  • Skype: cyteris2
  • FB: Lukas Bagušis
  • AŽ šiame forume,
  • El. Paštu: [email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript"> /* */</script>
Redaguota , nario Funkis
  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3015 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...