Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3406 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

ar tu tas pats, kur rasiau, kad nepirk laptopo, nes jie neskirti zaidimams? Vaizdo plokstes praktiskai neimanoma pasikeist ir vien tik uz keitima speju sumoketum 50 eur, o kur dar vaizdo plokstes kaina, kuriu atskirai nieks neparduoda? Imanoma tik is skelbimu gaut, kurios isimtos is neveikianciu laptopu.

Siaip imanoma is kinijos nusipirkt toki kaip adapteri, bet vien tik tas adapteris 30 doleriu. Tada galetum isidet stacionaraus vaizdo plokste, bet ji butu atskirai su laidais prijungta. Ir turetum ja saugot, nes numestum ant grindu ir praktiskai nebeturi tos gpu. Taip pat reiktu nusipirkt maitinimo bloka (40 eur)

Redaguota , nario eimantasd

ar tu tas pats, kur rasiau, kad nepirk laptopo, nes jie neskirti zaidimams? Vaizdo plokstes praktiskai neimanoma pasikeist ir vien tik uz keitima speju sumoketum 50 eur, o kur dar vaizdo plokstes kaina, kuriu atskirai nieks neparduoda? Imanoma tik is skelbimu gaut, kurios isimtos is neveikianciu laptopu.

Siaip imanoma is kinijos nusipirkt toki kaip adapteri, bet vien tik tas adapteris 30 doleriu. Tada galetum isidet stacionaraus vaizdo plokste, bet ji butu atskirai su laidais prijungta. Ir turetum ja saugot, nes numestum ant grindu ir praktiskai nebeturi tos gpu.

Turiu laptopą, pirksiu tik laptopą. Ir žaidimus tikrai laptopai velka, jei yra įdėtos geros dalys: t.y vaizdo plokštė.Dėl ko aš perku laptopą:

1. Dažnai važinėju - aš tikrai nesivilksiu didžiulės dežės ir monitoriaus, klaviatūros, pelės.

2. Nereikia pirkti monitoriaus, už tuos monitoriaus pinigus gali pasitobulinti kitas detales...

3. Neužima daug vietos - kadangi esu moksleivis, man reikia rašomojo stalo, bet jei turėčiau griozdišką dėžę po stalu ir dar monitorių ant stalo reikėtų dvigubai didint stalą...

banneris.gif

Turiu laptopą, pirksiu tik laptopą. Ir žaidimus tikrai laptopai velka, jei yra įdėtos geros dalys: t.y vaizdo plokštė.Dėl ko aš perku laptopą:

1. Dažnai važinėju - aš tikrai nesivilksiu didžiulės dežės ir monitoriaus, klaviatūros, pelės.

2. Nereikia pirkti monitoriaus, už tuos monitoriaus pinigus gali pasitobulinti kitas detales...

3. Neužima daug vietos - kadangi esu moksleivis, man reikia rašomojo stalo, bet jei turėčiau griozdišką dėžę po stalu ir dar monitorių ant stalo reikėtų dvigubai didint stalą...

Stacionarus, net ir su monitoriumi, už tą pačią kainą, mažiausiai du kartus galingesnis išeina.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3406 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...