Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3421 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, noriu paklausti forumo narių nuomonės, kas jum labiau patinka iš vartotojo pusės, ar IPB, ar phpBB.

Man asmeniškai IPB yra paprastesnis AdminCP, plačiau ten viskas, ir papraščiau valdosi, iš vartotojo pusės nelbai galiu pasakyti, tačiau esu skaitęs, kad kaikuriems phpBB labiau patinka, gal galėtumėte numesti kokiu phpBB puslslapių?

Ir šiaip norėčiau sužinoti jūsų nuomonę apie abu varikliukus:)

Ir argumentuokite:)

Redaguota , nario Mr. Nobody

cs%20go%20banner-1.jpg

O vat iš Narių, ne adminų pusės yra kokių skirtumų, ar daugmaš viskas taip pat? Man pvz yra gražesnių skinų ant phpBB:D

Skinus galima pasidaryti.

IPB turi daugiau galimybių ir yra pamėgta lietuvių , bet ji nėra open source tai didelis minusas

phpBB yra open source , tai didelis pliusas prieš IPB.

Abu TVS turi savo minusų ir pliusų.

Šiaip man asmeniškai patinka mybb ir wbb

grafikos paslaugos 

update102.png

Skinus galima pasidaryti.

IPB turi daugiau galimybių ir yra pamėgta lietuvių , bet ji nėra open source tai didelis minusas

phpBB yra open source , tai didelis pliusas prieš IPB.

Abu TVS turi savo minusų ir pliusų.

Šiaip man asmeniškai patinka mybb ir wbb

O sveikutis:D Na dėl OpenSource sutinku, o phpFusion jau mires dalykas?:D

cs%20go%20banner-1.jpg

(redaguota)

O čia dar ir mano nuomonė. :D

IPB - lietuvosPopuliariausiasBulletinboard :D Turi daugiau pribumbasų lyginant su phpBB. Dar kai kuriems patogesnis AdminCP valdymas. IPB jau ne tik forumų varikliukas, bet ir visai padorus TVS. Tačiau jis kainuoja. Ir nemažai. Dar duodu pasigrožėt kainoraščiu.

Ir dėl kainos daug lietuviškų IPB forumų veikia su nullintomis (piratinėmis) versijomis. :D

phpBB - Nemokamas atviro kodo forumų varikliukas. Kadangi jis neturi tiek daug navarotų, lyginant su IPB, phpBB forumų puslapius užkrauna žymiai greičiau (šitą pats pastebėjau labai aiškiai). Dėl (išvaizdos) šiuolaikiškumo, tai labiau priklauso nuo pasirinktos temos, o ne nuo pačio varikliuko. Kadangi phpBB oficialiame nemokamų temų kataloge dominuoja išties senamadiškos temos, todėl ir susidarė tokia nuomonė apie šį varikliuką.

O iš narių pusės, skirtumų nėra labai daug. Siūlau susirasti ne per daug skirtingus IPB ir phpBB forumus ir palyginti.

P. S. Aš pats turiu phpBB forumą. :D

Redaguota , nario TheMariuzaz

O čia dar ir mano nuomonė. :D

IPB - lietuvosPopuliariausiasBulletinboard :D Turi daugiau pribumbasų lyginant su phpBB. Dar kai kuriems patogesnis AdminCP valdymas. IPB jau ne tik forumų varikliukas, bet ir visai padorus TVS. Tačiau jis kainuoja. Ir nemažai. Dar duodu pasigrožėt kainoraščiu.

Ir dėl kainos daug lietuviškų IPB forumų su nullintomis (piratinėmis) versijomis. :D

phpBB - Nemokamas atviro kodo forumų varikliukas. Kadangi jis neturi tiek daug navarotų, lyginant su IPB, phpBB forumų puslapius užkrauna žymiai greičiau (šitą pats pastebėjau labai aiškiai). Dėl (išvaizdos) šiuolaikiškumo, tai labiau priklauso nuo pasirinktos temos, o ne nuo pačio varikliuko. Kadangi phpBB oficialiame nemokamų temų kataloge dominuoja išties senamadiškos temos, todėl ir susidarė tokia nuomonė apie šį varikliuką.

O iš narių pusės, skirtumų nėra labai daug. Siūlau susirasti ne per daug skirtingus IPB ir phpBB forumus ir palyginti.

P. S. Aš pats turiu phpBB forumą. :D

Vaje, na išsami nuomonė, ir labai dėkoju tau už ją, pats kažkaip pradedu linkti link phpBB, visgi man kažkodėl jis maloniau atrodo, ne tik kaina, bet ir šiaip:D Gal galėtum forumo link i Až? arba čia:D

cs%20go%20banner-1.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3421 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...