Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3442 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,
(redaguota)

Ė, prikolas tame, kad aš turėjau savininką, uždėjau Emigrantui ant prikolo prižiūrėtoją, jis man savininką nuėmė, nes jūs nesutvarkę permišionų (prižiūrėtojas gali užsidėt savininko privilegijas ir t.t). Be to, kuo mažiau šūdservių, tuo daugiau deguonies rimtesniems projektams.  :mucha: 

Labai jau pakeitei nuomonę apie mane, kai prašei, jog nepalikčiau projekto, nors visas mano atėjimas buvo tik iš pagarbos Matui Figui, kuris man kadaise padėjo.  :kiets:

Redaguota , nario -Bendžis.
  • Teigiamai 3
  • Neigiamai 3

Pranešių apie E.Policijai jog tokius šudserverius uždarytu. Visi mlc tik tu kaškoks toks "Elitas".

Šiaip iš pradžių viskas normaliai buvo, atrodė tikrai normalūs asmenys, bet kaip pradėjo visokias nesamones daryt, tai nepasakyčiau, kad jie maladiec.

Sukūrk tada tokį šūdserverį kaip r-mg ir kad kelias dienas bent jau pastoviai žaistų normalūs žaidėjai su kuriais tikrai linksma ir pabendraut ir pnš.

Gal serveryje šimtai ir nežaidžia, bet žaidžia dešimt žaidėjų, kurie yra ištikimi.

Ė, prikolas tame, kad aš turėjau savininką, uždėjau Emigrantui ant prikolo prižiūrėtoją, jis man savininką nuėmė, nes jūs nesutvarkę permišionų (prižiūrėtojas gali užsidėt savininko privilegijas ir t.t). Be to, kuo mažiau šūdservių, tuo daugiau deguonies rimtesniems projektams.  :mucha: 

Labai jau pakeitei nuomonę apie mane, kai prašei, jog nepalikčiau projekto, nors visas mano atėjimas buvo tik iš pagarbos Matui Figui, kuris man kadaise padėjo.  :kiets: 

Toki dalykai nėra prikolai, kad turėjai privilegijas, tai nereiškia, kad gali jomis piknaudžiauti.

• Neigiamai 1

.

(redaguota)

Šiaip iš pradžių viskas normaliai buvo, atrodė tikrai normalūs asmenys, bet kaip pradėjo visokias nesamones daryt, tai nepasakyčiau, kad jie maladiec.

Sukūrk tada tokį šūdserverį kaip r-mg ir kad kelias dienas bent jau pastoviai žaistų normalūs žaidėjai su kuriais tikrai linksma ir pabendraut ir pnš.

Gal serveryje šimtai ir nežaidžia, bet žaidžia dešimt žaidėjų, kurie yra ištikimi.

Toki dalykai nėra prikolai, kad turėjai privilegijas, tai nereiškia, kad gali jomis piknaudžiauti.

Nesiruošiu kurti bereikalingos diskusijos su tavim, aš išėjau pakelta galva, dėja, atsitinka taip, jog kelyje atsiranda akmenų - kuriuos reikia paspirti.  :shok:

Redaguota , nario -Bendžis.
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Jie man bybius čiulps, čia faktas, abudu loxai paskutiniai valkatos, nesubrendę vpš.

Ė, prikolas tame, kad aš turėjau savininką, uždėjau Emigrantui ant prikolo prižiūrėtoją, jis man savininką nuėmė, nes jūs nesutvarkę permišionų (prižiūrėtojas gali užsidėt savininko privilegijas ir t.t). Be to, kuo mažiau šūdservių, tuo daugiau deguonies rimtesniems projektams.  veidukas%20(36).gif 

Labai jau pakeitei nuomonę apie mane, kai prašei, jog nepalikčiau projekto, nors visas mano atėjimas buvo tik iš pagarbos Matui Figui, kuris man kadaise padėjo.  veidukas%20(2).gif 

tu galvą išsitrynk muilu ir atsigauk, didysis moliagalvi *Myliu SuperGames.lt*, jau pradėjai pist visus per šikną, kaip *Neturiu galvos* jibanas, darydamas savo nesąmones primesdamas kažką, įrodyk pirmą savo tėvams, kad esi kažkas, paskui kitiems, nesubrendėli.

Snukius turi gyvūnai, kiaulė.

reiškia tu vienas iš jų

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

GONRAY.LT

Nesiruošiu kurti bereikalingos diskusijos su tavim, aš išėjau pakelta galva, dėja, atsitinka taip, jog kelyje atsiranda akmenų - kuriuos reikia paspirti.  :shok:

tas akmuo tavo gyvenimas ,kurį praspyrei senai. :)

Jau Benjamin_Orbit rašė į skype ir atsiprašė už savo veiksmus ir prašė, jog būtų ištrintas iš šio sąrašo, tačiau tiek to tegul visi sužino tą tiesą, jog nebūtų apgauti.

nebesvarbu ką jis rašė, *Myliu SuperGames.lt* jis *Myliu SuperGames.lt* visiems, pievas darydamas - primesdamas kažką, kai yra 0. Sėkmės jam į gyvenimą keliauti aferisto keliu ir gauti į jibalą.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

GONRAY.LT

Matai, krč yra deal'a, tame jog kaškokio nevykėlio nuomonės sugadins tikrą gyvenimą, visiems ph kas tu do vienas, ar kaip tu b*by čiulpsi toliau tiems azijietčiams, sugadinsi tik SAMP šudserverių reputaciją, o išvis tas SAMP'as, tai atgyveną, nors yra žaidėjų dar, bet jau ph, nei duag praturtėsi iš jo, nei ką, tik va SARG'as beliko. Tai nyk su savo medaliais į univerą.

• Neigiamai 1

Matai, krč yra deal'a, tame jog kaškokio nevykėlio nuomonės sugadins tikrą gyvenimą, visiems ph kas tu do vienas, ar kaip tu b*by čiulpsi toliau tiems azijietčiams, sugadinsi tik SAMP šudserverių reputaciją, o išvis tas SAMP'as, tai atgyveną, nors yra žaidėjų dar, bet jau ph, nei duag praturtėsi iš jo, nei ką, tik va SARG'as beliko. Tai nyk su savo medaliais į univerą.

mauk *Myliu SuperGames.lt* random'as, grįžk į lovą ir nesirodyk, nes niekam tu čia neįdomus, ypač tavo debiliška nuomonė.
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

GONRAY.LT

tas akmuo tavo gyvenimas ,kurį praspyrei senai. :)

nebesvarbu ką jis rašė, *Myliu SuperGames.lt* jis *Myliu SuperGames.lt* visiems, pievas darydamas - primesdamas kažką, kai yra 0. Sėkmės jam į gyvenimą keliauti aferisto keliu ir gauti į jibalą.

Tu vapšė praslysk, jei kažkas ir gautų į jibalą tai tik tu, rašyt geriau išmok, gyvenime, tu ble*.

Gerai, mes aferistai, apgavom, varkė ant limono paėjo, skirstomės chebra, balius baigtas. 

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 4

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3442 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...