Peršokti į turinį

MineCity >> Naujasis projektas.


Sfap

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3052 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

eae988dc7263e0b1afd3a4a26ce685dc228.png

 

Sveiki, taigi sukurtas naujasis minecraft projektas - MineCity

Serverio tipas visiems žinomas ir gan populiarus tarp Lietuviškų minecraft serverių, tad mes išsiskirsime iš kitų skirtingomis sistemomis ir darbai.

 

Prisijungę į serverį, kaip žinome reikia prisiregistruoti su komanda /register Prisiregistravus išoks GUI lentelė ir jūsų bus paprašyta sutikti su serverio taisyklėmis, jas perskaičius privalėsite paspausti, jog sutinkate su taisyklėmis, kitaip būsite išmesti iš serverio. Taip pat naujas žaidėjas gauna 24h apsauga nuo visko: monstru atakos, žaidėjų atakos ir t.t. Ja galite išjungti rankiniu būdu parašę komanda /isjungti

 

Parduotuvės sistema - Tai patogi ir greita funkcija. Norint sukurti parduotuvę, jums tereikia turėti Chest ir Sign. Padedate Chest ir uždėdate sign. Pirmoje eilute rašote [Parduotuve] po to jums išmes lentelę, kurioje turėsite įrašyti parduotuvės pavadinimą. Na va sėkmingai sukursite parduotuvę. Kuo ši sistema išsiskire? Tuo, jog viska paremta GUI lentele, į vieną parduotuvę galėsite įdėti, kad ir 100vnt. skirtingų daiktų! Galėsite keisti daikto pardavimo kiekį, kainą jo neišmdami. Taip pat toje pačioje parduotuvėje jūs galėsite ir supirkti daiktus tiesiog jums reikės pasirinkti Supirkimo skiltį, ją galite pakeisti paspaudę dešinį ant Ženklo ir pavadinimas pasikeis į Supirkti. Na va tuo pačiu principu galite supirkti daiktus nuo kitų žaidėjų, pakeisti supirkimo kiekį, taip pat siūloma kainą už norima daiktą! Taip pat galite pervadinti parduotuvę, jos neištrynus ar kitokiais atvejais panaikinus, tiesiog atsidarę savo parduotuvę paspauskite ant EnderChest dešiniuoju pelės klavišu, atsidarys kelios parduotuvės funkcijos, kurias galėsite keisti. Tai yra: parduotuvės dizainas, žaidėjų juodasis sarašas į kurį galėsite įtraukti norimus žaidėjus, jog uždraustumėte naudotis jūsų parduotuvę, tai yra pirkti arba parduoti. Na ir aišku galėsite pakeisti Aprašyma ir Pavadinima parduotuvės, taip pat galite perduoti parduotvę kitam žaidėjui. Norint panaikinti parduotuvę, paprasčiausiai nudaužkite Sign ženklą.

Serverio parduotuvė veikia panašiu principu. Kas yra puiku, jog nereikia spaudinėti ten daug kartų, kad gautumėt norimą kiekį daikto. Jums paprasčiausiai reikia įdėti daiktą į krepšelį Shift+SpaustiAntNorimoDaikto jumis permes į krepšelį, kuriame galėsite pasirinkti norimą kiekį.

 

Kreditų sistema - Tai labai patogi sistema ir tuo pačiu greita, funkcionali. Ant šios sistemos yra paremta visa mūsų paslaugų sistema. Kreditus galite iškeisti į įvairius daiktus ir privilegijas. Daugiau informacijos ką galėtumėte užsisakyti už kreditus rasite parašę /krd

Kreditų likutį galėsite pažiūrėti parašę komanda /krdlikutis

Kreditų užsakymą galite rasti serveryje: /krd >> Kreditų užsakymas arba svetainėje www.minecity.lt

 

KitBattle - Serveryje yra įdiegtas įskiepis KitBattle. Na manau visi žino kas tai per žaidimas. Dabar yra verčiamas į Lietuvių kalbą, kad žaidėjams būtų lengviau suprasti, ką daro specialųs Kit'ai ir t.t.

 

Darbai - na šita sistema visiems tikrai žinoma. Su šia sistema jūs galėsite užsidirbti papildomų pinigų.

 

Lygio sistema - Šitos sistemos dar pakol kas nemačiau nei viename serveryje. Jos funkcija yra tai, jog kuo didesnis lygis tuo daugiau žaidėjas darys žalos ir turės daugiau gyvybių. Savo lygio informacija galėsite pažiūrėti parašę /lygis o norint pažiūrėti kas turi didžiausia lygį jums reikės parašyti /toplygis

Taip pat, jeigu norite, jog greičiau kiltų lygis galėsite nusipirkti už kreditus Boost. /krd >> Lygio Boost

 

Jaustukai - serveryje yra jaustukų sistema. Norint ją instaliuoti jums reikės parašyti /jinstaliavimas ten bus nurodyti visi punktai, kuriuos reikės atlikti norint instaliuoti juos. Žaidime galėsite matyti jaustukus pavyzdžiui, kaip čia :)

 

Kvietimų sistema - šios sistemos taip pat nemačiau kituose serveriuose, ji išsiskire tuo, jog šią sistema galėsite naudoti tik serveryje, nereiks eiti ir balsuoti ar kažkas panašaus. Plačiau parašius /kvietimai

Už pakviestus žmonės gausite taškų. Mėnesio gale bus išrinktas nugalėtojas, kuris turės daugiausiai taškų ir gaus MOD 2mėn.

 

Na žodžiu yra daug likusių išskirtinių sistemų, bet aš jų nevardysiu čia.

Daugiau informacijos surasti pačiame serveryje.

Atsiprašau, jeigu yra gramatinių klaidų, rašiau skubėdamas.

 

 

Serverio svetainė: MineCity.Lt

Serverio IP: mc.minecity.lt

Serverio versija: 1.8.8

Planuojamas startas: 2016-01-08    19:00

 

Atnaujinta svetainė.

Redaguota , nario Analog
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Jeigu bus įdomu kuo, tai užeisi į serverį ir pamatysi.

 

Iš tikro projektas - jau sugadintas su savininko požiūriu. Būčiau užėjas jai sudominęs būtų, o dabar nepasako, bereikalo eit registruotis į serveri...

P.S tai pat projektas matomas, kad tik dėl uždarbio... (paslaugų pirkimo).

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3052 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...