Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3436 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Susitinkam gal ka? Pašnekėsim kaip ten yra jei kinkos atlaikys. Man *Myliu SuperGames.lt* tie tavo repai ir ka tu čia darai? Šuda stumdai.. *Myliu SuperGames.lt* aš ps4 už 250 pardaviau su 1 game 2 pultais ledinis buvo, su plėvelėm su deže ir garantija... Tai *Myliu SuperGames.lt* atsipeikėk tokios kainos ir aš nusimanau ant šito daugiau nei tu.

Va būtent, be to man 28 m. Tai nebe baxuras ;)

p.s. ka žinai gal žmogu vyrai traukia.

ką vk, nesinervink, viskas bus gerai :D :D :D :D

PS4 su 1 game, tai ką tu nori :DD Čia tipo dėžė su plėvele irgi padidina ps kaina? :D :D :D Norėčiau susitikti, pažvengčiau nors, daviau dar viena rep, gal pagerės :D

5pIa8a1.png

,,I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.'' - Thomas A. Edison

ką vk, nesinervink, viskas bus gerai :D :D :D :D

PS4 su 1 game, tai ką tu nori :DD Čia tipo dėžė su plėvele irgi padidina ps kaina? :D :D :D Norėčiau susitikti, pažvengčiau nors, daviau dar viena rep, gal pagerės :D

čia tipo tu toks durnas visai ar teigi kad tas tavo xbox net uz ps4 geresnis? :D omg... su kuo aš kalbuosi...

susitikim, aš dabar Kaune, davarytum? Pasižėčiau kelias sekundes pažvengtum.

Tau butu pamoka gyvenimo: nepažystant žmogaus ir nieko apie jį nežinant, geriau patylėti.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

e6497709adf402257b3210e59aa33e6f396.jpg

čia tipo tu toks durnas visai ar teigi kad tas tavo xbox net uz ps4 geresnis? :D omg... su kuo aš kalbuosi...

susitikim, aš dabar Kaune, davarytum? Pasižėčiau kelias sekundes pažvengtum.

Tau butu pamoka gyvenimo: nepažystant žmogaus ir nieko apie jį nežinant, geriau patylėti.

Būtų neblogai dar tau ir į galva įpist už apipisinėjimus :) Nevykelis.

Gražus x'as (y).

sekmės pardavime.

Dėkui!

5pIa8a1.png

,,I have not failed. I've just found 10,000 ways that won't work.'' - Thomas A. Edison

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3436 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

• Sukurti naują...