Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3809 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Parašo , kad reikia vieno žmogaus slaptažodį duoti jam.. Tai aš kaip suprantu jis pakvies į serverį aš jam duodu slaptažodį ir jis tada nuciongina žmogaus accounta ant kito projekto. Ir kaip taip išvis galima manyti , kad kasnors pasirašys tokiai nesamonei ? Kas per *********..

6274499947ff0d2a2286441d26b47fbe559.png

Redaguota , nario Galardas
1.1. Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai. 1.3. Kuriant temas rašyti aiškius temos pavadinimus.

d35fbac9f3f66e5bab3dc6f49fbd233b517.jpg

Parašo , kad reikia vieno žmogaus slaptažodį duoti jam.. Tai aš kaip suprantu jis pakvies į serverį aš jam duodu slaptažodį ir jis tada nuciongina žmogaus accounta ant kito projekto. Ir kaip taip išvis galima manyti , kad kasnors pasirašys tokiai nesamonei ? Kas per dalbajobas..

6274499947ff0d2a2286441d26b47fbe559.png

Šiek tiek nukrypstant nuo temos. Tavo serveryje esanti identifikacijos sistema neatitinka minimalių reikalavimų. Tu pažeidi vartotojų teises jei matai jų slaptažodžius. Nesaugu lankytis tavo projekte.

Atsiranda visokių tipų. :) Mane vakar iš lempos pakvietė kažkoks kaušas, tai parašiau ar pažystami ir kokiu reikalu pakvietiai į kontaktus, tai pradėjo floodint: Asilas - Pisk ** Ir dar žiauriau, tai paskambinau maži vaikai klykauja ten pas jį ir iš karto išjungė mikrafa, ne tai, kad kalbėtu, bet floodino dar žiauriau, kaušu kaušai krč ir tiek. 

(redaguota)

Aš žaidėjų slaptažodžių nematau ,  bet tam yra skirta HASH atkodavimas ir kt. Tiesiog buvo įdomu ko jis iš manęs norės. Nes ne pirmą kartą su juo susiduriu , ir dabar buvo akibrokštas šioks toks.

Reikia "kryptinti" taip, kad nebūtų "one-click decrypting". Jei renkiesi kažkokia papraščiausią kodavimo sistemą kaip MD5(samp'e ypač paplitus, nes platintas algoritmas bei pamokos), tai iš jos jokios naudos. Projekto savininkas ar betkas kitas neturi teisės matyti/žiūrėti į žaidėjų slaptažodžius, tai jų asmeninė informacija. Jei vartotojas pamiršta savo duomenis, jūs vistiek negalit grąžinti jam slaptažodžio net jei esat įsitikinę, jog tai jo paskyra.

p.s identifikacijos sistemą taip pat turi veikti BE ATKODAVIMO - t.y turi būti užkoduojamas įdėtas slaptažodis ir tuomet sulyginama su duomenų bazėje esančiu užšifruotu paskyros slaptažodžiu. (Tai viena pagrindinių klaidų kurias daro pradedantieji)

Redaguota , nario Alter

Šiek tiek nukrypstant nuo temos. Tavo serveryje esanti identifikacijos sistema neatitinka minimalių reikalavimų. Tu pažeidi vartotojų teises jei matai jų slaptažodžius. Nesaugu lankytis tavo projekte.

Reikia "kryptinti" taip, kad nebūtų "one-click decrypting". Jei renkiesi kažkokia papraščiausią kodavimo sistemą kaip MD5(samp'e ypač paplitus, nes platintas algoritmas bei pamokos), tai iš jos jokios naudos. Projekto savininkas ar betkas kitas neturi teisės matyti/žiūrėti į žaidėjų slaptažodžius, tai jų asmeninė informacija, kuri turi būti prieinama tik identifikacijos sistemai. Jei vartotojas pamiršta savo duomenis, jūs vistiek negalit grąžinti jam slaptažodžio net jei esat įsitikinę, jog tai jo paskyra.

p.s identifikacijos sistemą taip pat turi veikti BE ATKODAVIMO - t.y turi būti užkoduojamas įdėtas slaptažodis ir tuomet sulyginama su duomenų bazėje esančiu užšifruotu paskyros slaptažodžiu. (Tai viena pagrindinių klaidų kurias daro pradedantieji)

Ką tu čia nusišneki? Apie kokius reikalavimus tu kalbi? Savo, o gal dėdes Petro? Parodyk tokį įstatymą arba standartą. Ir kas iš to, kad jis mato slaptažodžius? Pagalvok pirma kiek informacijos apie tave turi Microsoft. MD5 jis kaltina... Kiek jį naudoju tai dar nei karto nemačiau, kad būtu koks nors decoderis. Yra tik brut'eriai ir tinklapiai su duomenų bazėmis, atkoduotais ir užkoduotais slaptažodžiais.

IT:

Čia toks įdomus žmogus...

[2015.12.13 11:24:34] *** » Kentas nori pridėti jus į „Skype“

Sveiki Dogberry.lt / ES.^, norėčiau pridėti jus į kontaktų sąrašą. ***

[2015.12.13 11:29:12] *** Dogberry.lt / ES.^ pasidalino kontaktiniais duomenimis su » Kentas. ***

[2015.12.13 20:29:14] » Kentas: Ieškomas Weberis ir Skripteris, plačiau PM.

[2015.12.13 20:33:59] Dogberry.lt / ES.^: tu mane i skype pakvietei, kad prasiust savo "reklama"?

[2015.12.13 20:34:08] » Kentas: Ne..

[2015.12.13 20:34:23] » Kentas: čia netikėtai, ignoruok.

[2015.12.13 20:34:47] Dogberry.lt / ES.^: tai kam kvietei?

[2015.12.13 20:35:11] » Kentas: Nepatinku - išmesk.

[2015.12.13 20:35:24] Dogberry.lt / ES.^: pz

[2015.12.13 20:35:35] *** Dogberry.lt / ES.^ užblokavo » Kentas ***

(redaguota)

Ką tu čia nusišneki? Apie kokius reikalavimus tu kalbi? Savo, o gal dėdes Petro? Parodyk tokį įstatymą arba standartą. Ir kas iš to, kad jis mato slaptažodžius? Pagalvok pirma kiek informacijos apie tave turi Microsoft. MD5 jis kaltina... Kiek jį naudoju tai dar nei karto nemačiau, kad būtu koks nors decoderis. Yra tik brut'eriai ir tinklapiai su duomenų bazėmis, atkoduotais ir užkoduotais slaptažodžiais.

Realiai visiškai neturi jokio suvokimo apie tokius dalykus, tiesa? Na aš ir nekaltinu, tokių dalykų vidurinėj nemoko. Tik tiek, kad kai nežinai, geriau patylėt.

Redaguota , nario Alter

Kai įstatymą/standartą parodysi, tada galėsi kaltinti. Sveikinu įstojus į kolegiją/universitetą, žinove.

Na aš kalbėjau apie reikalavimus, ne įstatymus. Net jei ir yra įstatymas (o ko gero kad yra) jis kažkokiame mažame vaiko projektuke nemanau, kad galiotų. Jei kuri rimtą projektą, svarbu laikytis tam tikrų reikalavimų, net jei už jų pažeidimą ir nebaus. Jų nesilaikymas parodo, jog projekto vadovas nieko neišmano ar nesirūpina savo vartotojais. Toliau nebenukrypstam nuo temos.

(redaguota)

Na aš kalbėjau apie reikalavimus, ne įstatymus. Net jei ir yra įstatymas (o ko gero kad yra) jis kažkokiame mažame vaiko projektuke nemanau, kad galiotų. Jei kuri rimtą projektą, svarbu laikytis tam tikrų reikalavimų, net jei už jų pažeidimą ir nebaus. Jų nesilaikymas parodo, jog projekto vadovas nieko neišmano ar nesirūpina savo vartotojais. Toliau nebenukrypstam nuo temos.

Tai va. Tai kodėl tu dabar kaltinį mane ir dar, galima sakyti, prikolini iš manęs? Tai nėra privaloma, kiek vienas daro taip kaip nori, oficialių normų, reikalavimų, įstatymų, standartų nėra. Tai kieno tada tie reikalavimai? (tai retorinis klausimas, toliau diskusijos tęsti nenoriu). Ir kokia tu turi teisę tą žmogų teisti dabar? Ką? (tai irgi retorinis klausimas). Dalinai sutinku tik su priešpaskutiniu sakiniu. Be to, jeigu duomenų bazę apsaugota ir į ją niekas negali įlįsti, tai kam tada iš viso koduoti slaptažodžius? Vienintelė norma - etiketas. Redaguota , nario ES.^

Tai va. Tai kodėl tu dabar kaltinį mane ir dar, galima sakyti, prikolini iš manęs? Tai nėra privaloma, kiek vienas daro taip kaip nori, oficialių normų, reikalavimų, įstatymų, standartų nėra. Tai kieno tada tie reikalavimai? (tai retorinis klausimas, toliau diskusijos tęsti nenoriu). Ir kokia tu turi teisę tą žmogų teisti dabar? Ką? (tai irgi retorinis klausimas). Dalinai sutinku tik su priešpaskutiniu sakiniu. Be to, jeigu duomenų bazę apsaugota ir į ją niekas negali įlįsti, tai kam tada iš viso koduoti slaptažodžius? Vienintelė norma - etiketas.

Pasakysiu tik tiek - aš tavo projekte nesilankyčiau. O tos vietos kai sakiau, jog baigiam grybaut už temos nesupratai? Toliau (jei norėsi) AŽ.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3809 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...