Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3809 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Alter , išvis tu sakai nekrypkime nuo temos . Bet pats smarkiausiai tai darai , mes čia susirinkome aptarti kažkokį aviną , o tu apie įstatymus pradėjai sukti taip , kad..

+ Alter tu čia kaip kokia principinga boba , sakai ES'ui , kad neitum į jo projektą? vien todėl , kad kažkokie slaptažodžiai nėra kodinami kuriuos mato tik jis pats? Principai... Jei jau taip nenori , kad pamatytų tai užsidėk atskirą slaptažodį tik tam serveriui ir susikišk į galvą , problem solved :)

d35fbac9f3f66e5bab3dc6f49fbd233b517.jpg

Alter , išvis tu sakai nekrypkime nuo temos . Bet pats smarkiausiai tai darai , mes čia susirinkome aptarti kažkokį aviną , o tu apie įstatymus pradėjai sukti taip , kad..

+ Alter tu čia kaip kokia principinga boba , sakai ES'ui , kad neitum į jo projektą? vien todėl , kad kažkokie slaptažodžiai nėra kodinami kuriuos mato tik jis pats? Principai... Jei jau taip nenori , kad pamatytų tai užsidėk atskirą slaptažodį tik tam serveriui ir susikišk į galvą , problem solved :)

Koduojami tie slaptažodžiai. Jam tiesiog su galva negerai. Pradėjo kalba apie kažkokius tai neegzistuojančius įstatymus, po to apie išsilavinimą, o baigė serveriu, kuris iš viso ne prie ko.

Užtad visad rašosi visokiuose serveriuose: "Niekada nenauduokit vieno slaptažodžio keliuose serveriuose"

Netgi aš užeinu į kokį šūdservį rašau atskirą slaptažodį šūdserviams nes pvz man nereikalingi problemos su acc iššpirkos...

Tiesiog tas tuoj prisiprašys, prisidirbs poto sedės verks sakydamas aš ne kaltas...

Su SuperGames nuo:

"2015-10-22"

(redaguota)

Man atrodo tu apskritai nesupranti ką darai. Ką tu čia iš viso bandai įrodyti/parodyti? Ir svarbiausia kam, jeigu sakai, kad čia vaikų forumas ir kaip suprantu, jis tau nebe aktualus? Be to, jeigu tu nori pasakyti, kad aš vaikas, tai žinok, senesnis už tave esu, senelį.

Jau nebandau nieko įrodyt. Supratau, kad komentaras buvo skirtas kiek labiau patyrusiai auditorijai, kurios čia nerasi.

Sakiau diskusiją (jei norės) pratęs per AŽ, bet žmogus tiesiog nesupranta. O dėl jo projekto, čia nieko asmeniško, tiesiog pasakiau ko tikiuosi iš projekto ir kad ES projektas to neatitinka. (Gal per sudėtingai rašau?)

Redaguota , nario Alter
(redaguota)

Jau nebandau nieko įrodyt. Supratau, kad komentaras buvo skirtas kiek labiau patyrusiai auditorijai, kurios čia nerasi.

Sakiau diskusiją (jei norės) pratęs per AŽ, bet žmogus tiesiog nesupranta. O dėl jo projekto, čia nieko asmeniško, tiesiog pasakiau ko tikiuosi iš projekto ir kad ES projektas to neatitinka. (Gal per sudėtingai rašau?)

Apie kokia auditoriją tu kalbi jeigu PATS net nesuvoki apie ką kalbi? Malaletkai suėjo 18 - bum, "užaugo", Santa atsiuntė patirties, pradėjo čia mokyti visus. Vaikus savo mokysi, patyrusi auditorija. Slysk tu geriau iš temos, nesipazorinęs, inteligente. Redaguota , nario ES.^
(redaguota)

Apie kokia auditoriją tu kalbi jeigu PATS net nesuvoki apie ką kalbi? Malaletkai suėjo 18 - bum, "užaugo", Santa atsiuntė patirties, pradėjo čia mokyti visus. Vaikus savo mokysi, patyrusi auditorija. Slysk tu geriau iš temos, nesipazorinęs, inteligente.

Vienintelio dalyko, kurio aš negaliu suvokti: ar tu rimtai toks kvailas (atsiprašant), kad nesupranti visiškai apie ką kalbu ir vistiek bandai tęsti kažkokia diskusiją viešai, priduriant tai, jog jau du ar tris kart sakiau rašyt į AŽ(asmeninė žinutė), kad neterštum temos? Ir kam čia vis tą amžių prikaišioji... Negi jau taip veikt nėra ką?

Redaguota , nario Alter

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3809 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...