Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3450 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, tikriausiai praeityje nemažai kas klausinėjo, ir prašė sukurti tekkit serverį. 

Taigi aš nežinodamas kur tiksliau rašyti rašau čia (administracija jei kas temą nukelkit ten kur reikia.)

Taigi aš ir vėl paklausiu ar egzistuoja dar vis ar jau yra naujų serverių Tekkit ? Ar veikia minemanija ir kiti seni projektai, ar dar išliko lietuviškų/užsienio projektų ? O galbūt tiesiog jums kiltu tas noras pabandyti ką nors sukurti ?

i32_1GgDyjw.png

CPU: Intel Core i7-4790 (3,60-4,00Ghz) || GPU: NVIDIA Geforce GTX 980 (4GB) || Mobo: Asus H81M-K || RAM: 10 GB (Crucial) || HHD: 1 TB || PSU: Corsair Builder CX750 ATX2.3 (750W) || Monitor: Asus VG242H || Case: Deepcool Tesseract SW Matx Black || OS: Windows 10 Enterprise

• ,

Užsienio gal ir išliko bet iš lietuvos nei vieno..

Numesk bent vieną serverį bei jei nesunku dar įmesk setup kurį naudoji tekkit nes aš normalaus nerandu :]

i32_1GgDyjw.png

CPU: Intel Core i7-4790 (3,60-4,00Ghz) || GPU: NVIDIA Geforce GTX 980 (4GB) || Mobo: Asus H81M-K || RAM: 10 GB (Crucial) || HHD: 1 TB || PSU: Corsair Builder CX750 ATX2.3 (750W) || Monitor: Asus VG242H || Case: Deepcool Tesseract SW Matx Black || OS: Windows 10 Enterprise

Numesk bent vieną serverį bei jei nesunku dar įmesk setup kurį naudoji tekkit nes aš normalaus nerandu :]

Technic Launcher susirask ir viskas :D Aš pats neturiu.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Technic Launcher susirask ir viskas :D Aš pats neturiu.

O kokių nors užsienio įmesk jeigu lietuvių serverių nebėra. Pastaruoju metu kai bandau jungtis į kokį užsienio serverį, nelabai nori įleisti  :|

i32_1GgDyjw.png

O kokių nors užsienio įmesk jeigu lietuvių serverių nebėra. Pastaruoju metu kai bandau jungtis į kokį užsienio serverį, nelabai nori įleisti  :|

Lietuvių tai tikrai nebėra o dėl užsienio nežinau :D Aš pats dabar Tekkit nežaidžiu ir į užsienio kiek žinau su crackintu MC tiesiog nėr šansų patekt.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 512GB Samsung SSD + 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit + Arch Linux

Lietuvių tai tikrai nebėra o dėl užsienio nežinau :D Aš pats dabar Tekkit nežaidžiu ir į užsienio kiek žinau su crackintu MC tiesiog nėr šansų patekt.

Su legaliu taipogi bandžiau prisijungt, prisiregistravau site, ir tada parsisiuntęs launcherį bandau prisijungti, forume tinka slaptažodis bei nickname, o launcherį ne :|

i32_1GgDyjw.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3450 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...