Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

FierroStory.lt / aprašymas / informacija


SCmindė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2592 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

 

Labas , norėčiau pristatyti tau FierroStory.LT projektą.

 

Trumpi sistemų aprašymai.

MbaninN.png

 

5wEypk0.png

 

Kiekvienam žaidėjui "Darbas" savoka yra žinoma. Serveryje yra 14 darbų, 9 su direktoriaus pakvietimu ir 5 be direktoriaus pakvietimo. Kiekviena darbo rūšis skiriasi nuo kitos, uždarbis yra gaunamas šiais būdais: atliekant savo darbo funkciją, parduodant, nuvežant , patruliuojant, aptarnaujant. Uždarbio dydis priklauso nuo pačio žaidėjo, jo efektyvumo, sumanumo ir praleisto laiko dirbant. Keleto darbų pelną didina ir žaidėjai, pavyzdžiui mechanikų pelnas didėja, kaip žaidėjas vykdo techninę apžiūrą, registruoja automobilį.

 

MbaninN.png

 

UlPOVvm.png

 

Verslas( biznis ) yra vienas iš pagrindinių būdu kaip užsidirbti pinigų šiame serveryje. Verslo uždarbis priklauso nuo darbuotojų skaičiaus, ir kitų instancijų. Pavyzdžiui: degalinės savininkas gaus pelną tik už verslo turėjimą, jeigu tolimųjų reisų vairuotojai nebus atvežę kuro, kurio galėtu užsipilti žaidėjai. Bet vis dėl to stengdamiesi sunkinti ekonomiką verslas atsipirks ne iš karto.

 

MbaninN.png

 

JqIiCbF.png

 

Šventės jau baigėsi, bet antrojo starto proga porai dienų grįš dovanos. Šita sistema yra skirta gauti dovanų atspėjant skaičius nuo 1 iki 100, kiekvienas skaičius duoda vis skirtinga kieki, prizą, pavyzdžiui gali gauti pinigų, kreditų, namą, vip narystę, admin naryste, tiesiog reikia atspėti skaičiu.

 

MbaninN.png

 

mTZA1jQ.png

 

Gaujų sistema yra tobulinama, bet šiuo metu nusipirkus gaują galite grobti paskolų pastate esančius seifus, miesto banko pagrindinį seifą, ir jeigu tai pavyksta uždarbis tikrai būna didelis. Gaujų išvaizda, jų turima atributika priklauso nuo gaujos lygio, kuris yra keliamas atlikus sėkmingus grobimus, apiplėšimus. Žaidėjas nusipirkęs gaują gali pasirinkti kokia išvaizda galės turėti.

 

MbaninN.png

 

UB4dnWL.png

 

Kaip minėjau aukščiau mechaniku papildomas uždarbis yra kaip vairuotojai atlieką mašinos registracija ir praeina mašinos patikrinimą. Važinėjant be šitų dokumentų policija turi teisę skirti baudą vairuotojui, ir duoti leidimą mechanikams nutempti mašiną į konfiskuotų mašinų aikštelę.

 

MbaninN.png

 

m1LvOXw.png

 

Šiukšlynas yra vieta kurioje šiukšliavežiai išpila surinktas šiukšles. Šiukšlių rinkimo būdai yra du: 1. Pačiam žaidėjui važiuojant prie konteinerių ir juos išpilant į šiukšliavežių mašiną. 2.Valytojams valant kelius, šiukšles jie pristato į savo darbovietę, iš kurios šiukšliavežiai turi galimybe jas išvežti. Šiais dviem atvejais jie gali užsidirbti pinigų.

 

MbaninN.png

 

vyO44fI.png

 

Transportas serveryje yra išties brangus, bet tai yra dėl to, kad norint turėti mašiną reikės padirbėti, o ne atėjus į serverį iškarto nusipirkti geriausias transporto priemones( kaip buvo per pirmąjį starta atsiradus klaidų dėl kurių buvo galima pasiimti pinigų ). Norint turėti labai gerą transporto priemonę į ją reikės investuoti, tobulinti, o norint ją išlaikyti reikės turėti tvarkingus dokumentus, ir stengtis jos nedaužyti, kadangi mašinai sprogus, jos patobulinimai išnyks.

 

MbaninN.png

 

okvrBQh.png

 

Vairavimo mokykla yra ta vieta kurioje turėsite galimybę išlaikyti teises trimis kategorijomis A, B , CE. Visos kategorijos yra reikalingos norint dirbti specialiuose darbuose pavyzdžiui norint dirbti policijos departamente reikės turėti A ir B kategorijos teises, nes teks vairuoti ir mašiną ir motociklą, na o tokiame darbe kaip tolimųjų reisų darbuotojas prireiks jau ir CE kategorijos.

 

MbaninN.png

 

et6lFwV.png

 

Žvejybos sistema yra viena iš tų sistemų kurioje galite užsidirbti pinigų. Jums tereikės nusipirkti meškerę, masalo, valą ir jūs jau pasiruošęs. Jūsų sugautos žuvys bus iškarto parduotos, kadangi jūs žvejosite privačioje teritorijoje, kiekviena žuvis bus dedama į sandėliuką iš kurio krovinių vežėjai( prekeiviai ) galės jas išvežioti į parduotuvę ir taip užsidirbti.

 

MbaninN.png

 

Serverio IP adresas: samp.fierrostory.lt ( jeigu neveikia 185.80.128.4:7777 )

Teamspeak IP adresas: ts.fierrostory.lt ( jeigu neveikia 91.225.106.183 )

 

Atranka į išmestų direktorių postus: http://fierrostory.lt/forumas/index.php?/topic/299-direktori%C5%B3-rinkimai/#entry1165

Redaguota , nario SCmindė
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Serveriai serveriukai... Naujovių nėra... Sistemos visos matytos... Ką galiu pasakyti, nėra dabar reikalo kurti samp projekto nes nieko naujo nepadarot tik editus... Mapp darbų pakeitimus ir keletą patobulinimų... 

Sistemos matytos, nes jos yra priimtinos žaidėjui. Jeigu prakalbai apie editus, tai manai, kad čia yra editas? labai norėčiau, kad pasakytum nuo ko editinau tada net duočiau savininko statusą.

 

Na sampe po biški nebeišėina sukurti normaliu projektu, nes daugiausiai žaidėjų renkasi tokiose projektuose kaip lmg.lt sarg.lt las-venturas.lt lsgyvenimas, cs projekta reikėjo kurti ;) Beto sėkmės su projektu.

Gal tu ir teisus, bet kol esi jaunas pabandyti gali viską.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

O ką pasakysi, kad gm kurtas tavo nuo 0? :)

Taip, tik dėl tos priežasties startavus atsirado daug klaidų, kurias šiaip ne taip įveikiau. Aišku pritrūkus minčių sėmiausi iš kitu modifikacijų, bet tai nepadaro modifikacijos editu.

Redaguota , nario SCmindė
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Na sakykim, kad kurta nuo "0" Kaip tu sakai.. :)

Irmantai, kiekvienas turi teisę į savo nuomone ir pasirinkimą kuo tikėti, o kuo ne.

 

Puikiai pristatytas serveris, na ir sistemos manyčiau neblogos kad ir žinomos. Na ir tikiuosi tau pasiseks sukurti gerą projektą. Sėkmės :)

Ačiū, sistemos kaip visur, tik šiokia kitokia atmosfera.

 

 

Puikiai pristatytas Projekto aprašymas, sėkmės tau su Projektu. :P

 

Ačiū už gerą žodį!

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ačiū už jūsų palaikymą, mes laukiame jūsų visų ir tik dėl jūsų daromi nauji atnaujinimai kurie vis labiau gerina žaidimo kokybę, juos galit pamatyti už sukę mūsų svetainėje www.FierroStory.lt bei juos apžiūrėti mūsų serveryje samp.fierrostory.lt (Jei neveikia šis IP, naudokite šį: 185.80.128.4:7777)

Redaguota , nario **Bosas**
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2592 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...