Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3830 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Kokiame mieste jums įdomiausia žaisti/palankiausia kurti serverį ?  

35 balsai

1. 1. Kokiame mieste jums įdomiausia žaisti/palankiausia kurti serverį ?

• San Fierro miestas
      12
    • Los Santos miestas
      9
    • Las Venturas miestas
      2
    • Kaimeliai
      12

Recommended Posts

Dėkoju už argumentą, yra vienas toks pastebėjimas. Tikrai daugelis sako, kad San Fierro jau atgyvenęs savo, pilną serverių sukurtų tame mieste, atsibodes ir panašiai, tačiau vistiek balsuojama už San Fierro  :P

Matai, kad atsibodęs tai tiesa, nes dabar jau niekas nebemoka apdoroti to miesto todėl eiliniai pastatai jau nuspėjami kur bus ir kaip. Realiai norėčiau palošt ir kokiam LS manau ten toks įdomus miestas, o LV tai labai jau mažas pats miestas ir ten tik driftui :D Nekažką ten ir pakursi ant jo.

Sveikas. Aš esu už Los Santos miestą, nors nieko blogo prieš San Fierro irgi neturiu. Abiejuose miestuose prabėgo mano vaikystė, dėl to, jie man gana artimi bei jaučiu nostalgiją jiems. ;)

Dėkoju už argumentą, pritariu, aš taipogi pradėjau nuo šių miestų. 

Matai, kad atsibodęs tai tiesa, nes dabar jau niekas nebemoka apdoroti to miesto todėl eiliniai pastatai jau nuspėjami kur bus ir kaip. Realiai norėčiau palošt ir kokiam LS manau ten toks įdomus miestas, o LV tai labai jau mažas pats miestas ir ten tik driftui :D Nekažką ten ir pakursi ant jo.

Tavo žodžiuose tikrai teisybė, pritariu tavo nuomonei, ačiū.

KAI BETKURIS MIESTAS SURINKS 8 BALSUS, BUS ATMESTAS VIENAS MIESTAS TURINTIS MAŽIAUSIAI BALSŲ.

Atsibodes, daugiau nei 50proc projektų naudoja sf...

Apie ką ir kalbu, daug tokių nuomonių teko girdėti, bet nieko negaliu sakyti, viską lemia kitų nuomonė, bei tavoji nėra pagrįsta.

28f90700c753df66306ca9851af2a94d606.png

Atsibodes, daugiau nei 50proc projektų naudoja sf...

Atsibodęs, nes PD visada būna toje pačioje vietoje, VM irgi, mechanikai irgi ten šalia VM, stotis always ta pati, ligoninė, bankas irgi pastoviai tie patys, oro uoste nieko nebūna sugalvota paprastai arba prikištas užtvarų arba paliktas plikas, corl gauja visada už miesto ten už tilto, furistai paprastai irgi už miesto už oro uosto į tą pusę. Sakysi, kad ne? Na gal kokiam serveryje viena ar kita vieta pakeista, bet čia ir baigias tas unikalumas ir automatiškai jau nuobodu daros lošt tokiam mieste. Realiai jei pats projektuočiau miestą tai pakeisčiau neatpažįstamai, bet to niekas nesiima, nes daug darbo.

Atsibodęs, nes PD visada būna toje pačioje vietoje, VM irgi, mechanikai irgi ten šalia VM, stotis always ta pati, ligoninė, bankas irgi pastoviai tie patys, oro uoste nieko nebūna sugalvota paprastai arba prikištas užtvarų arba paliktas plikas, corl gauja visada už miesto ten už tilto, furistai paprastai irgi už miesto už oro uosto į tą pusę. Sakysi, kad ne? Na gal kokiam serveryje viena ar kita vieta pakeista, bet čia ir baigias tas unikalumas ir automatiškai jau nuobodu daros lošt tokiam mieste. Realiai jei pats projektuočiau miestą tai pakeisčiau neatpažįstamai, bet to niekas nesiima, nes daug darbo.

Dėkoju už tikrai išsamią nuomonę ! Tokiu nuomonių ir reikia !

Dėkoju už argumentą, pritariu, aš taipogi pradėjau nuo šių miestų. 

Tavo žodžiuose tikrai teisybė, pritariu tavo nuomonei, ačiū.

KAI BETKURIS MIESTAS SURINKS 8 BALSUS, BUS ATMESTAS VIENAS MIESTAS TURINTIS MAŽIAUSIAI BALSŲ.

Apie ką ir kalbu, daug tokių nuomonių teko girdėti, bet nieko negaliu sakyti, viską lemia kitų nuomonė, bei tavoji nėra pagrįsta.

Kaip gi nepagrysta ? :) Taigi sakiau kad jau perdaug serveriu turi tą SF, norisi kažko naujo bei unikalaus :P

Niekada apie tai negalvojau. O šiaip tai, su visais miestais ir kaimais tas pats.

Dėkoju už argumentą, yra vienas toks pastebėjimas. Tikrai daugelis sako, kad San Fierro jau atgyvenęs savo, pilną serverių sukurtų tame mieste, atsibodes ir panašiai, tačiau vistiek balsuojama už San Fierro  :P

Aš manau, kad už SF balsuoja konkurentai, nes iš tikro tame mieste nieko gero nėra, miestas visus užknisęs. GRP, FR, FUN ir panašaus stiliaus serveriams tai gal ir normalus, bet pvz man neužtenka normalių vietų, nežinau kur ką įkišt, o dėl kokio vieno objekto (pvz gang hood'o) perkurinėti visą rajoną yra nesąmonė. Aš tai visada balsuoju už kaimelius, nes jų nemėgstu, o iš tikro norėtųsi pamatyti kokį unikalų modą su unikaliu stiliumi ir ne GTA:SA map'e (ne stock'e).

P.S: Autoriau, kam tu tą temą sukūrei? Neužtenka 100500 jau sukurtų?

Niekada apie tai negalvojau. O šiaip tai, su visais miestais ir kaimais tas pats.Aš manau, kad už SF balsuoja konkurentai, nes iš tikro tame mieste nieko gero nėra, miestas visus užknisęs. GRP, FR, FUN ir panašaus stiliaus serveriams tai gal ir normalus, bet pvz man neužtenka normalių vietų, nežinau kur ką įkišt, o dėl kokio vieno objekto (pvz gang hood'o) perkurinėti visą rajoną yra nesąmonė. Aš tai visada balsuoju už kaimelius, nes jų nemėgstu, o iš tikro norėtųsi pamatyti kokį unikalų modą su unikaliu stiliumi ir ne GTA:SA map'e (ne stock'e).P.S: Autoriau, kam tu tą temą sukūrei? Neužtenka 100500 jau sukurtų?

Neįmanoma būtų žaist ant savo kurto mapo, nebent jis darytas kaip vienas ar keli objektai (kam reikalingas launcheris/parsisiuntimai). Nes patikėk, jei jau detalūs mapai ir jų daug, nelabai gerai.

Better known as f0cus

Niekada apie tai negalvojau. O šiaip tai, su visais miestais ir kaimais tas pats.Aš manau, kad už SF balsuoja konkurentai, nes iš tikro tame mieste nieko gero nėra, miestas visus užknisęs. GRP, FR, FUN ir panašaus stiliaus serveriams tai gal ir normalus, bet pvz man neužtenka normalių vietų, nežinau kur ką įkišt, o dėl kokio vieno objekto (pvz gang hood'o) perkurinėti visą rajoną yra nesąmonė. Aš tai visada balsuoju už kaimelius, nes jų nemėgstu, o iš tikro norėtųsi pamatyti kokį unikalų modą su unikaliu stiliumi ir ne GTA:SA map'e (ne stock'e).P.S: Autoriau, kam tu tą temą sukūrei? Neužtenka 100500 jau sukurtų?

Manau nuomonės keičiasi. Gal trečia karta kuriu tema, ir trečia karta girdžiu vis kita nuomonę. Vistiek manau San Fierro yra San Fierro.

Aš manau kad San Fierro, vien dėl to kad sukurti kitame mieste gerą projektą kuriame žaistu žmones yra labai sunku. O SF miestą daugelis žmonių žino atmintinai (visas svarbias vietas, pvž. Vairavimo mokyklą). Aišku sukūrus be bugų gerą serverį, gerai jį reklamuojant viskas yra įmanoma. Jei nenori kurti San Fierro miesto, kurk Las Venturas. Na ir jei kursi pranešk SuperGames užsuksiu pažiurėti :)

Neįmanoma būtų žaist ant savo kurto mapo, nebent jis darytas kaip vienas ar keli objektai (kam reikalingas launcheris/parsisiuntimai). Nes patikėk, jei jau detalūs mapai ir jų daug, nelabai gerai.

O kas sakė, kad bus lengva? xd Tai jo, aišku, sukurti kelis didelius, normalius objektus, su normaliomis tekstūromis, sukišt po žemę arba užkelti virš GTA:SA, padaryti savo map'ą su gangzonom...

Manau nuomonės keičiasi. Gal trečia karta kuriu tema, ir trečia karta girdžiu vis kita nuomonę. Vistiek manau San Fierro yra San Fierro.

Taigi dauguma prieš xd

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3830 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...