Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

7sins.lt Atgimimas.


Justelio

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3009 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki!
 
Noriu pristatyti jums ne visai naują, tačiau iš naujo atgimstantį serverį – 7sins.lt (arba sevensins.lt)!
 
Serverio IP adresas: samp.7sins.lt:9999
Serverio forumas: http://7sins.lt
 
Kodėl sakau iš naujo atgimstantį? Serveris oficialiai startavo 2014 m. rugpjūčio 25 d., tačiau mūsų pradinė mintis daryti serverį be direktorių ne visai pasiteisino, daugelis pasigedo šio dalyko. Lietuvos SA:MP serverių rinkoje tai visai suprantama, todėl dabartinėje serverio versijoje padarėme pirmųjų darbų direktorius (policijos ir dviejų mafijų). Būtent šiuo metu mūsų forume vyksta direktorių rinkimai. Vėliau ir kiti darbai gaus direktorius, viskas vyks palaipsniui, kad kiti darbai kol kas galėtų funkcionuoti ir žmonės galėtų į juos įsidarbinti be direktoriaus. Serverio kūrėjai yra Tautrimas_Juska ir Admin_Bumeris. Taip, tie patys, kurie valdo Sarg.lt serverį. Kad mes esame tikri, turbūt įrodinėti nereikia, na, o jei visgi netikite, parašykite Sarg.lt forume man AŽ ir pasakysiu, kad 7sins.lt yra mūsų projektas.

Dabar pereisiu prie pačio serverio, darbų ir sistemų aprašymo.

Serverio veiksmas vyksta Las Venturas mieste, kuris simbolizuoja pramogas, naktinį gyvenimą, įvairiausius nelegalius dalykus bei nuodėmes. Ne veltui, serverio pavadinimas 7sins, t.y. septynios nuodėmės, visas jas galima sutikti šiame serveryje (tai atsitiktinės mini-užduotys, jas neprivaloma vykdyti), o įvykdžius dar ir gauti atlygį.
 
e150427ed00f8ba1de52e7da8e9ceace549.png

1.png
Serveris yra paremtas įgūdžių sistema, t.y. žaidėjai gali kelti 6 skirtingus įgūdžius: šaudymą, vairavimą, verslumą, kvaišalų gamybą, meistravimą bei vogimą. Pakeliant atitinkamo įgūdžio lygį, žaidėjui atsiveria vis platesnės galimybės ką nors daryti, ar tai apiplėšti prabangesnį namą, ar vairuoti geresnį automobilį, ar galbūt gaminti geresnius kvaišalus.

Vairavimas - vienas iš paprasčiausių įgūdžių. Vairavimo lygis kyla vairuojant bet kokią transporto priemonę. Kuo didesnis vairavimo lygis, tuo geresnes transporto priemones galima vairuoti. Taip pat vairuotojams suteikiamos nuolaidos degalams. Daugiau info: http://wiki.7sins.lt...ziai:Vairavimas

Verslumo įgūdis atskleidžia, kiek verslus yra žaidėjas, t.y. kaip gerai jis sugeba „suktis” 7sins pasaulyje. Verslumo lygis didėja, kuomet žaidėjai tarpusavyje sudaro įvairius sandorius: perka/parduoda namus, verslus, transporto priemones, inventoriaus daiktus. Sudarant sandorį, turto pirkėjas sumoka visą susitartą sumą, o turto pardavėjas gauna tą sumą, sumažintą atitinkamu mokesčio dydžiu pagal savo verslumo lygį ir verslumo XP. Didėjant verslumo lygiui, dalis, atitenkanti mokesčiams, vis mažėja. Taip pat dėl didesnio verslumo lygio, padidėja pelnas iš žaidėjo verslo. Daugiau info: http://wiki.7sins.lt...dziai:Verslumas

Meistravimo įgūdis leidžia žaidėjams susitaisyti transporto priemonę, o mechanikams jas tobulinti. Kėbulo darbai automobilius padaro gražesnius, o variklio patobulinimai leidžia pasiekti didesnį maksimalų greitį bei padidina įsibėgėjimą. Meistraujant susiduriama su trijų tipų detalėmis: smulkiomis, kėbulo bei variklio. Daugiau info: http://wiki.7sins.lt...ai:Meistravimas

Kvaišalų gamyba. Norėdamas atgauti gyvybes, turi kviesti medikus arba vartoti kvaišalus. Įvairūs kvaišalai prideda nuo 5 iki 100 gyvybių. Skirtingiems kvaišalams gaminti reikalingos skirtingos medžiagos (spiritas, sėklos arba cheminės medžiagos), o taip pat skirtingas šių medžiagų kiekis (nuo vienos iki kelių). Alkoholį gaminti gali visi žaidėjai, tuo tarpu augalus ir narkotines medžiagas - tik kvaišalų prekeiviai, kadangi tik jie iš sandėlio gali pirkti sėklas ir chemines medžiagas, reikalingas gamybai. Daugiau info: http://wiki.7sins.lt...Kvaišalų_gamyba

Šaudymo įgūdžio pristatinėti turbūt nereikia. Kas nors nepatiko - nušovei ir ramu. Šaudant už nuimtas 5 gyvybes gaunamas 1 XP. Taip pat kiekvienas ginklas turi savo įgūdžius, todėl šaudant ilgą laiką vienu ginklu, šaudymas vis tobulėja, pvz.: vėliau galima šaudyti su dviem UZI vienu metu. Daugiau info: http://wiki.7sins.lt...udziai:Šaudymas

Vogimo įgūdžio pagalba galite greitai ir pakankamai nesunkiai praturtėti kitų sąskaita. Nesvarbu ką pasirenkate plėšti, ar kitą 7sins gyventoją, o galbūt jo namus ar verslą, rezultatas tas pats - gaunate apvalią sumelę pinigų ir XP. Mafijos savo veiklą paįvairina apvogdamos viena kitos būstines. Taip pat kartą per parą vyksta įvairių vietų grupiniai plėšimai, kuomet plėšikai susiremia su teisėsaugos pareigūnais. Daugiau info: http://wiki.7sins.lt...gudziai:Vogimas

Taip pat visų šių įgūdžių reikalauja ir serverio darbai, tarp kurių yra tikrai „nešvarių”. Be abejo, serveryje laukiami ir dori žmonės. Jie gali dirbti policininkais, medikais, mechanikais, sunkvežimių vairuotojais, advokatais, picų išvežiotojais, žurnalistais ar statybininkais. Tuo tarpu tie, kuriems labiau prie širdies pogrindinis gyvenimas ir įstatymų laužymas, gali rinktis kvaišalų ar ginklų prekeivių profesijas, o taip pat įstoti į Bratva ar Triada mafijas.

Kaip jau minėjau serverio darbai palaipsniui konvertuojami į darbus su direktoriais.

Trumpai apie darbus

d317935f942f274df1a85050d85cfc44708.png

Ginklų prekeivis - perka ginklus iš sandėlio Las Venturas mieste. Pardavinėja ginklus kitiems žaidėjams. Kuo didesnis šaudymo lygis, tuo daugiau ginklų galima prekiauti.
 
3235e8dbadb2a1b9325808835e4ca5e0802.png

0562cf48d8b23753817a35747920101a881.png

Kvaišalų prekeivis – perka medžiagas iš sandėlio, gamina kvaišalus ir pardavinėja žmonėms. Kuo didesnis kvaišalų gaminimo lygis, tuo geresnius kvaišalus galima gaminti.

Policininkas - gaudo tuos, kurie turi stars (stars gauni, kai žudai, vogi), tikrina žmones dėl kvaišalų, tikrina sunkvežimių vairuotojus dėl kontrabandos.

dd2eb42bd8a4a8ba5822d0d2c5cda1f622.png

Medikas - gali pagydyti žmones arba žmonės gali pasigydyti įlipę į medikų mašiną. Taip pat parduoda šarvus.

1c5a0bfaae0a313bd5d94484bb79c7de53.png

Mechanikas - taiso automobilius, tiuninguoja automobilius, keičia variklius. Kuo didesnis meistravimo lygis, tuo geresnius patobulinimus mechanikas gali montuoti.

2e3c89e32c09fd2d7e18658a119f442b161.png

Sunkvežimio vairuotojas - veža krovinius iš uosto sandėlių į Las Venturas sandėlius. Už nelegalius krovinius sunkvežimio vairuotojas gauna 2x didesnį atlygį, tačiau visada rizikuoja būti sugautas policijos ir prarasti krovinį.

20239c0f8ff848af4284f74b147519ab216.png

Advokatas - gali išteisinti žaidėjus. Labai gera profesija, kadangi nusikaltėliai vietoj to, kad sėstų į kalėjimą, gali susimokėti advokatui ir būti išteisinti. Visgi advokato paslaugos nėra pigios.

386b64c5bc0512b640c0ac505377adf9971.png

12f20a1100ed8ec23e75849545daa5b3656.png

2d6f702acdb07aa8e110c65ce12d511a280.png

Mafijos. Serveryje yra dvi mafijos: Triada ir Bratva. Jos čia vaidina bene pagrindinį vaidmenį. Mafijų nariai šaudosi tarpusavyje, kovoja, vykdo nelegalius sandorius, vogia brangius daiktus viena iš kitos. Visi mafijų nariai yra vertinami taškais, todėl nesunku išsiaiškinti, kuri mafija tuo metu dominuoja nuodėmių mieste. Vėliau mafijoms planuojama padaryti užimamas zonas, kad veiksmo būtų dar daugiau. Daugiau apie mafijų veiklą ir taškus: http://wiki.7sins.lt/index.php/Mafijos

MINI darbai – tai picų išvežiotojo, žurnalisto ir statybininko darbai. Šie darbai yra skirti naujokams, kad užsidirbtų pirmuosius pinigus ir pasikeltų vairavimo lygį. Tuomet, turėdami pinigų, naujokai gali keltis kitus įgūdžius ir patekti į geresnius darbus.

Sistemos

Gaujos

Tiems, kurie labiau mėgsta vadovauti savo šutvei, suteikta galimybė susikurti savo nuosavą gaują. Taip, tikrai, kiekvienas žaidėjas gali turėsi savo gaują. Tačiau išliks tik stipriausios. Surinkus pakankamą kiekį narių, galima eiti kovoti su kitomis gaujomis, o galbūt netgi su garsiosiomis mafijomis. Taip pat didelės gaujos visiškai nepaiso teisėsaugos, jos tiesiog karaliauja mieste. Gaujos taip pat turi savo atskirus reitingus, todėl vėlgi greitai tampa aišku, kuri gauja mieste kiečiausia. Ateityje planuojama padaryti gaujoms užimamus klubus.

Pasiekimai

Serveryje yra įdiegta pasiekimų sistema. Atliekant tam tikrus veiksmus galima pastebėti, jog įvykdėte vienokį ar kitokį pasiekimą. Visus pasiekimus galima pažiūrėti su komanda /pasiekimai. Už įvykdytus pasiekimus pagal jų lygį gaunamas tam tikras kiekis XP, kurį galima panaudoti bet kokiam lygiui pasikelti. Pasiekimai: http://wiki.7sins.lt....php/Pasiekimai

Variklių tobulinimo sistema

Mechanikai turintys pakankamą meistravimo lygį gali į jūsų automobilį įdėti variklio patobulinimą. Jie yra trijų skirtingų lygių ir atitinkamai prideda 10 km/h, 25 km/h arba net 50 km/h prie maksimalaus automobilio greičio. Taip pat spidometre prie jūsų automobilio pavadinimo puikuojasi tiuningo firmos užrašas, todėl visi jūsų automobilio keleiviai žinos, kad jūsų automobilis buvo patobulintas meistrų ir yra žymiai galingesnis. Su patobulintu varikliu turėsite pranašumą drago lenktynėse.

Automatinė stars sistema

Serveryje nusikaltėliai automatiškai gauna stars už padaromus nusikaltimus. Pavyzdžiui už nušautą žmogų gaunamos 2 stars, o už nušautą policininką – 5 stars. Taip pat stars automatiškai duodamos už įvairias vagystes. Šia sistema išvengiama policininkų piktnaudžiavimo savo pareigomis, kuomet jie galėtų bausti nekaltus žmones, dabar to nėra.
 
Sandėlis ir krovinių sistema

Serveryje ginklai, kvaišalai ir automobilių detalės nenukrenta iš dangaus. Čia gelbsti sunkvežimių vairuotojai, kurie įvairias prekes parveža iš Los Santos jūrų uosto į Las Venturas sandėlius. Iš Las Venturas sandėlių ginklus perka ginklų prekeiviai, medžiagas, skirtas kvaišalams gaminti, perka kvaišalų prekeiviai, na o automobilių detales perka mechanikai ir paprasti žaidėjai. Taip sunkvežimių vairuotojų darbas tampa labai svarbus ir labai pelningas.

9bd7a870ae42bf05dc8fe84172d993f2190.png

Automobilių ir mašinų turgūs

Serveryje yra 4 automobilių turgūs ir 1 motociklų turgus. Automobilių turgūs padaryti pagal automobilių vertę. Reikia paminėti, jog geriausi automobiliai yra brangūs, tam, kad jais važinėtų tik tikri serverio žaidėjai ir senbuviai. Visgi aktyviam žaidėjui nusipirkti brangų automobilį nebus labai sunku.

eb5a310142fd81a891984b279d5ba48a712.png

af70e5d55e2db8643e212a67bfffffb1143.png

VIP zona

VIP zonoje VIP žaidėjai gali pailsėti nuo įtemptos kasdienybės. VIP zonoje yra bankomatas, keletas prabangių automobilių, keli motociklai ir nuosavas VIP žaidėjų mini pakilimo takas su porą nedidelių privačių lėktuvėlių.

Verslų sistema

Serveryje šiuo metu yra iš viso net 108 verslai, kurių kainos yra nuo 100k iki 44m., tam kad atitiktų daugelio žaidėjų poreikius. Nedori žmonės gali apiplėšti verslą, tačiau to labai bijoti nereikia, kadangi pavogti galima tik 20 proc. uždirbto pelno, be to tik vieną kartą iki tol, kol bus nusiimtas pelnas.

Namų sistema

Serveryje šiuo metu yra net 456 namai ir butai kartu sudėjus. Jų kainos taip pat yra labai įvairios, nuo pigiausių butų iki brangių namų. Taip pat svarbu paminėti, jog kiekvieną namą ar butą galima įsirengti taip, kaip tik gedžia širdis, kadangi serveryje galima pirkti baldus ir apsistatyti savo namus kaip tik norite.

Kalėjimas su pabėgimo galimybe

Serveryje nusikaltėliai, be abejo, anksčiau ar vėliau pakliūna į kalėjimą. Visgi tai nėra taip blogai, kadangi iš kalėjimo galima pabėgti, jeigu esi greitas ir sumanus. Suradus slaptą angą kalėjime galima patekti į kalėjimo zoną, iš kurios galima pabėgti. Visgi tai nėra labai lengva, kadangi jūs turite nedaug laiko, taip pat turite išvengti stebėjimo kamerų. Daugiau atskleisti negaliu, kitaip mane patį uždarys į kalėjimą.

7 nuodėmių sistema

Kaip jau minėjau, žaidžiant serveryje, kartas nuo karto jums gali pasitaikyti proga įvykdyti kokią nors nuodėmę, pvz. išleisti tam tikrą kiekį pinigų arba ką nors „nukepti“. Įvykdžius nuodėmę ji bus įrašyta į jūsų statistiką, o taip pat gausite neblogą prizą.

0276002564129eb21bea90e485761d29659.png

DM zona

Serveryje yra pastatyta DM arena, kurios viduje galima šaudytis ir papildomai keltis šaudymo lygį.

Kodėl jūs turėtumėte išbandyti 7sins.lt serverį?

Štai 10 priežasčių:

  • Patikimi serverio kūrėjai – Tautrimas_Juska ir Admin_Bumeris, žinomi, kaip Sarg.lt serverio, kuris jau šį pavasarį švęs 5-tą gimtadienį, kūrėjai.
  • Šiuo metu vykdoma akcija – registruojantis galima įrašyti jus pakvietusio žaidėjo nicką ir kuomet jūs pasieksite verslumo 10 lygį, o kitus lygius – 20, abu gausite po 50 kreditų.
  • Taip pat vykdoma akcija – surask bugą ir gauk kreditų. Plačiau apie ją 7sins.lt forume.
  • Šiuo metu renkami direktoriai, kai bus išrinkti vieni, bus renkami kiti, kol visi darbai bus su direktoriais.
  • Unikali įgūdžių sistema.
  • Planuojami atnaujinimai: mafijų užimamos zonos, gaujų užimami klubai, darbų lygiai ir atsirandančios įvairios privilegijos.
  • Unikalus mašinos variklio tobulinimas – Infernus su geriausiu varikliu gali lėkti apie 300 km/h – ir tai ne čytai, tai legalu!
  • Draugiška administracija.
  • Kalėjimas, iš kurio galima pabėgti, kaip per „Kalėjimo bėglius“!
  • Serverio pati pradžia, todėl yra labai puiki proga daug pasiekti.

Lauksime jūsų 7sins.lt serveryje Jūs. :)

Redaguota , nario Justelio
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3009 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...