Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

TMG.LT - Šiandien Startas 19:00 + GIVEAWAY


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2907 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

  • TMG.LT Aprašymas

  • TMG.LT

Senai norėjau įkurti stiprų projektą, kuriame norėtų žaisti žmonės, bet man nekaip nepavykdavo tai turėjau per mažai motyvacijos tai artimi žmonės mane išduodavo. Mano svajonė taip ir liko dugne, dugne kuriame atkąsti projektą buvo neįmanoma. Man visalaika grįždavo mintis sukurti projektą bandyti iš jo sukurti viena galingiausia projektą, bet vėjais atganidavau savo mintis, kadangi nebuvau dar tada pasiruošęs, bei neturėjau pakankamai laiko bei patirties sukurti bei išlaikyti galinga projektą. Su laikų supratau, kad sukaupiau pakankamai patirties ir galiu bandyti kurti projektą, todėl vakar mane pakvietę į projektą Edgaras (`exyno) aka Whisky_Jack. Pagalvojęs viską gerai apmąstęs supratau, kad kodėl gi nesutikti ir nepabandyti, o galbūt kažkas pavyks ir mano svajonė išsipildys, todėl sutikau ir dabar stengiuosi nenuvilti Edgaro.

Kiekvienas projektas kažko išsiskiria nuo kitų, vienas turi geresnių, įdomesnių sistemų, kiti turi ištuštėjusias, senas idėjas kurias bando prikelti iš grabų. Mūsų projektas kaip ir kiekvienas turi savo įpročius, tradicijas bei papročius. Mūsų projektas nėra prižadukas, kuris žada daug, bet nieko nepadaro, mes padarom, o tada kalbam, tuščią žodžiavimai tai nėra mūsų stilius. Projektas išsiskiria unikaliais mapp darbais, forumo išvaizda, unikalių dizainų, sistemomis. Noriu jums pristatyti įdomu bei išsiskiriantį projektą - TMG.LT

  • Visas dėmesis naujokams

Mano manymu naujokai yra svarbiausias serverio varikliukas, nereikia pamiršti senbuvių, bet mano prote visada svarbiausia yra naujokai, kadangi būtent jie gali atgaivinti projektą bei išlaikyti didelį žmonių skaičių. Naujokams bus suteikta papildoma konsultacija, vien iš mano pusės bus ilgalaike konsultacija. Teikiu pagalba 12/24h. Vėliau naujokai gaus papildomas funkcijas.

  • Projekto Administracija

Edgaras (Whisky_Jack) - 16 metų paprastas pacaniukas, bet nuoširdus visada padės sunkioje situacijoje. Šis asmuo yra projekto įkūrėjas, atsakingas už tinklapį, jo išvaizdą, sistemas.

 

Kristijonas (Electric_New) - 15 metų, gyvena Vilniuje. Paprastas pacaniukas nepasikėlęs, visada padės sunkioje situacijoje, ne ignoruojantis žmogus. Atsakingas už projekto plėtrą, rinkimus.

 

Karolis (James_Cause) - 18 metų, žmogus kuris nuoširdus su visais, kai kurie ankščiau sakė, kad jis scameris, bet taip nėra žmogus švarus kaip pūkas. Šis asmuo atsakingas už modifikacija, serverio kūrimą.

  • Serverio Modifikacija

Serverio modifikacija buvo kurta nuo 0, kiek proto, meilės bei laiko reikėjo įdėti į jos kūrimą, kad sukurti tokia įdomia bei galinga modifikacija. Serveryje yra gražus mapp darbai kurie buvo mappinti nuo 0, tiesiog neatitraukti akių. Serverio veiksmas vyks kaimeliuose, nors konkurencija yra didelę, bet mes be kovos nepasiduodame, kaip būtų sunku mes kovosim iki galo. Serverio sistemos yra gan unikalios savaime įdomios, bet sistemos bus aprašyti vėliau, kad toliau būtų įdomiau skaityti.

  • Serverio Sistemos
  • Transporto Priemonės Sistema

Turbūt kiekvienas svajoja turėti savo automobilį, jug atsibostą kaip kokiam šuniui bėgiuoti paskui kažka, norisi turėti savo transportą, pasirodyti prieš baxuriukas, mergiotas, koks aš esu kietas bičiukas ir panašiai, todėl serveryje galima turėti 3 Jums patinkančias tr. priemones. Valdyti savo transportą galima su komanda /transportas. Nusipirkti transportą galima 3 rūšių: lėktuvą, laivą, mašiną/motociklą. Yra 3 skirtingos vietos ( tr. salonai ), kuriuos galima lengvai rasti pasinaudojus elektronikos parduotuvėje nusipirkta navigacija. Nusipirkus transportą galima tuninguoti, perdažyti ir kitaip tobulinti pas mechanikus. Mechanikai įtakoja Jūsų tr. priemonių būklę, kadangi nuo jų priklauso ar tr. priemonė sprogs ar visgi išliks sveika. Savo transportą galima parduoti žaidėjui, bei į metalo laužą.

  • Verslų Sistema

Kiekvienas serverio žaidėjas nori būti turtingas, turėti daugiausiai pinigų, daugiausia verslų, kad galėtų save vadinti Oligarchu. Bet kaip sakoma: Žmogus pinigus renka, velnias piniginę siuva. Bet kaip žmogus serveryje minkštai pasakius yra bomžas, tai mėgstų sakyti ir tokia patarlę: Žmogus be pinigų durnas. Taip tiesa, kai neturi pinigų galima sakyti esu durnas, kvailas. Kiti tavę negerbs, nes kam reikalingas draugas/pažįstamas, kuris neturi pinigų, daugelis sako draugą pažinsi nelaimėje, ištikrųjų draugus pažinsi kai pinigų neliks, o kas liks su tavimi, net tada kai neturi nei grašo kišenėje, tas tikrai tavo draugas ir už tave perplauks net visa Okeaną. Kiekvienas serveryje pinigų turintis žaidėjas gali įsigyti savo įmonę ( verslą ), kuris neš atitinkamą pelną, pagal tai kiek jis yra ištobulintas, kiek į jį yra investuota. Žaidėjų įmonės pelną neša net ir tada, kai jie yra atsijungę, daugumą iš jų turi papildomą pelną, kuris taip pat prideda pajamų. Kiekvienas verslas turi mokėti gyventojų pajamų mokestį, todėl atsiimant verslo pelną jis yra nuskaitomas. Įmonės serveryje turi savo patalpas, žaidėjams tereikia jas įsigyti ir pradėti verslo klestėjimą. Kadangi įmonės gali būti skirtingos savininkai gali keisti verslo pavadinimą, investuoti, visa informacija yra pateikiama komandoje /verslas. Viso kiekvienam žaidėjui galima turėti 1 įmonę. Taip pat kiekvienas verslas yra suskirstytas į resursų kategorija: mediena, juvelyrika, naftos gaminiai, maisto gaminiai ir technika. Verslui resursų gali atvežti fūristai, jų reikia užsisakyti.

  • Apmokymai

Manau pagrindinė serverio dalis yra apmokymai, kadangi būtent per apmokymus žaidėjas, projekto narys gali sužinoti daug naudingų dalykų ir bus šiek tiek pranašesnis už tą, kuris jų neskaitę, nes tingėjo. Kaip sakoma: Vištos eina tūpti, o tinginys – gulti. Siūlau pasiskaityti apmokymus ir sužinoti kaip minėjau daug naudingos informacijos, bei po apmokymų iškarto kėliauti pirktis naudingus daiktus, kurie tau bus reikalingi ateityje. Nebuk skupas, netaupyk pinigų ant daiktų, kadangi be jų neišgyvensi. Dabar norėčiau pakalbėti apie kiekvieno apmokymo punktą.

 

  • Vairavimo mokykla – Vairavimo mokykloje galite išlaikyti teises. Pirmiausia jums teks išlaikyti teoriją, kurią sudaro 10 klausmų, išlaikę teoriją turėsite atlikti praktinį važiavimą mieste. Jeigu nesugadinsite mašinos išlaikysite teises. Teisių laikymo kaina: 200EU.
  • Ligoninė – Kai mirštate galite pasirinkti ar kviesti medikus, ar keliauti į ligoninę. Jeigu pasirinksite mirti, būsite nukeltas į ligoninę. Gydymas ligoninėje trunka 40 sekundžių.
  • Tr. Priemonių salonas – Salone galite įsigyti tr. Priemonę. Viso serveryje galima turėti 3tr. Priemones. Visos transporto priemonių komandos /transportas. Transportą galite parduoti, užrakinti, remontuoti.
  • Ginklinė – Ginklinėje galite gauti ginklų licenziją. Be ginklų licenzijos jūs negalesite gauti ginklų, šaudyti iš ginklo, kadangi automatiškai jums bus atimgas ginklas ir tave išbars serveris, kad bandote šaudyti be ginklų licenzijos, todėl pasitaupykite ir palikite pora EU ant ginklų licenzijos, taipogiai ginklų licenzija galėsite nusipirkti šalutinių ginklų.
  • Vyriausybė – Vyriausybėje galima atsiimti algas nuo 18:00 iki 22:00. Vyriausybė yra pagrindinis miestelių centras, kuriame gali vykti įvairūs susirinkimai.
  • Bankas – Miestelių banke galima susikurti savo banko sąskaitą. Kai kuriatės sąskaitą reikia nurodyti PIN kodą, kad joks nenaudėlis pavogęs jūsų acc nebandytų vogti pinigus iš jūsų, todėl siūlome visus pinigus laikyti banko sąskaitoje, kadangi tai saugausias būdas, bei joks nenaudelis nepavogs iš jūsų pinigų. Banke galima pasidėti pinigus, pasiimti pinigus.
  • Namai – Serveryje galima turėti savo būstą. Tiesa, namai kainuoja išties nemažai, todėl teks padirbėti. Namus galima užrakinti, parduoti.
  • Degalinės – Degalinėse galite užsipilti kuro. Kurą į degalines atveža fūristai. Degalinių kuro talpa: 2.000l.
  • Kioskas – Kioske galite pasipildyti sąskaitą, įsigyti fotoparatą. Kioskas bus tau kaip antras draugas.
  • Gaujos – Serveryje galima sukurti savo gaują. Viskas ko reikia – 5.000XP. Sukurti gaują galima su komanda /kurtigauja, užlipus ant laisvos gaujos zonos.
  • Šlavėjai – Šlavėjai yra pirmas serverio darbas. Jį dirbti galima turint 0XP. Tai gera pradžia naujokams.
  • Klubas – Klube groja įvairi muzika, kurią leidžia patys žaidėjai. Keisti dainas galima kas 3 minutės. Taip pat klube yra baras, kuriame gali nusipirkti gėrimų.
  • Verslai – Serveryje galima turėti verslą. Verslo pajamos eina į verslo pelną kas 1 minutę. Verslų yra įvairių, nuo pigiausių iki pačių brangiausių.
  • Baldų Parduotuvė

Serveryje turim baldų parduotuvė, o kaip kitaip be baldų parduotuvės? Kaip galėsi atnaujinti savo namą, padaryti jam taip sakant makiažą? Niekaip, todėl baldų parduotuvė yra vienas svarbiausių dalykų serveryje, nėra toks labai svarbus, bet baldų parduotuvė yra serverio dalis. Manau patys suprantate, kad baldų parduotuvėje galėsite pirkti baldus, atnaujinti savo namus, pasigirti prieš draugus, kad turite geresnį namą negu jis.

  • Šratasvydis

Vieną įdomiausių veiklų serveryje, kai neturite ką veikti, bei jūsų draugai visi nuėjo mieguoti, galite nueįti į Šratasvydi ir ten pasišaudyti su serverio žaidėjais, šratasvydžio kainą yra 500EU, kainą galbūt nėra labai maža, bet jūsų emocijos tikrai atsipirks. Prieš pradėjus šaudymą turėsite pasirinkti komandą kuriai atstovausite:

  • Žaliųjų komandą
  • Geltonųjų komandą

Pasirinkus vieną iš komandų galėsite eiti ir žudyti savo priešus bei pelnyti savo komandai taškus. Norėdami gauti papildomą ginklų paketą, arba norite išeiti iš Šratasvaižio turėsite parašyti komanda /sratasvydis. Jums išmes menių ir galėsite pasinkrti tą ką norite.

  • Konteineris

Neturite pinigų, o svajojate apie mašiną, namą, bei apie kitus dalykus. Galbūt neturite ką valgyti, bei neturite iš ko maitinti savo šeimą? Konteineris tavo geriausią išeitis, kaip tai keistai neskambėtų, bet taip jau yra, jeigu jums jau taip sakant bomžas, kuris nieko neturi ir ne esame lygiavertis su kitais, jūs galite jo tapti, ieškodamas pinigų, bei daug kitų dalykų konteineryje.

  • AFK Zona

Turite pasišalinti nuo kompiuterio? Bet norite, kad jums eitų XP, pinigai? Niekas nešauna į galva kaip tai padaryti? Yra paprastas būdas, jums reikės nuvažiuoti į AFK zona įvesti komandą /afkzona ir pradėsite į minutę gavinėti tam tikrą XP bei pinigų skaičių, kadangi mūsų serveryje yra AFK Zona. Dabar jums bus mažiau rūpeščių ir nereikės apsunkinti galvos, kaip suveikti papildomų XP, pinigų. Taipogiai galėsite aplenkti savo draugus pagal XP, pinigų skaičių ir būti turtingiausias bei žinomiausias žmogus serveryje.

 

  • Gaujos

Kaip ir realybėje taip ir TMG serveryje galima sukurti savo gaują. Ar tai bus geriausia narkotikų importuotoja ar ginklų prekeivių gauja - spręsti Jums. Čia Jūs galėsi tapti gaujos vadu, turėti savo zoną, kariauti prieš kitas gaujas, tobulinti savo gaują pirkdami skin'us, bei kitus papildymus. Kiekviena gauja renka savo taškus, taškus galima gauti laimint gangwar'ą, o prarasti nužudžius civilius, pralaimėjus gangwarą. Visos gaujų komandos yra pasiekiamos /gauja.

 

  • Darbai

 

Serveryje viso yra 7 darbai su direktoriaus pakvietimu:

  • Šerifo nuovada
  • Ligoninė
  • Mechanikai
  • Krovinių pervežėjai
  • Taksi
  • Spec. būrys 'Aras'
  • Nelegalių prekių prekeiviai

 

Taip pat yra 4 darbai be direktoriaus pakvietimo:

 

  • Valytojai
  • Ūkininkai
  • Medkiričiai
  • Limuzinų vairuotojai

 

Šerifo nuovada - Tai darbas, nuolatos susiduriantis su kebliausiomis situacijomis. Policija kiekvieną dieną neišvengia nuolatinio veiksmo (grobimų, bėglių gaudymo ir kitos veiklos) bei jo vykdymo, todėl kiekvienas, norintis į Policija turi gerai pagalvoti, ar sugebės susidoroti su jam keliamais reikalavimais bei Policijos darbu.

 

Ligoninė - Šios firmos darbuotojai suteikia serverio žaidėjams gyvybių, šarvų, šitaip palaikydami serverio žaidėjų gyvybės būsena. Medikai reaguoja į iškvietimus, vykdami pas Jūs kuo greičiau, kad suteiktu reikalingos pagalbos. Medikai dalyvauja grobimuose, okupacijose tiek nusikalstamųjų tiek teisėsaugos pusėje.  Medikų darbo paskirtis serveryje padėti Jums ir serverio žaidėjams.

 

Mechanikai - Žmonės, kurie prižiūri miestą, kad nebūtų paliktų darbinių ar nuosavų mašinų ten, kur trukdo pravažiuoti. Jie jums gali sutaisyti mašiną, pripilti kuro, nutempti jūsų automobilį į norimą vietą, pakrauti akumuliatorių, ar pakeisti padangas. Tik noriu priminti, kad mechanikai šias paslaugas atliks tik už tam tikrą mokestį!

 

Krovinių pervežėjai - Pelningiausia profesija, kurioje žmonės vilkikais veža krovinius ilgus nuotolius. Kroviniai būna dviejų rūšių : Legalūs ir Nelegalūs.

 

Taksi – Vienas iš ramiausiu darbų serveryje, taksistų pareiga kėliauti kartų su serverio žaidėjais nuo Taško A iki taško B. Taksi turi mandagiai elgtis su klientais, gražiai su jeis elgtis, padaryti taip, kad žmonės rinktųsi taksi paslaugas, o ne dviračius.

 

Spec. būrys 'Aras' - Viena iš teisėsaugos sričių , kuri didelį dėmesį skiria nusikalstamų grupuočių veiklos stabdymui miesteliuose ir už jos ribų.

 

Nelegalių prekių prekeiviai - Didžiausias teisėsaugos priešas bei draugas tiems kurie negali atplėšti akių nuo nelegalių prekių. Šie prekeiviai nėra eiliniai gatvės paklydėliai, tai organizuota nusikalstamoji frakcija, kuri užsiima įvairiais nusikaltimais, kaip pastatų grobimas bei žmonių žudymas už neatitinkamą elgesį. Be to, tai vienas iš pelningiausių serverio darbu. 

Darbus be pakvietimo neaprašinėsiu, kadangi manau tai mažiausiai rūpi, manau įdomiausia buvo sužinuoti šiek tiek informacijos apie darbus su pakvetimų.

 

Kiekvieno žaidėjo ateitis serveryje priklauso nuo jo pačio. Kuriuo keliu jis eis, ką pasirinks, priklauso nuo jo. Serveryje veiksite tai ką Jūs norite bei mėgstate, žaidime nėra jokios prievartos daryti tą ar tą, ką darysite rinksitės Jūs! Jūsų teisingai arba klaidingai priimti sprendimai gali atsiliepti jūsų ateičiai, todėl turi gerai apgalvoti, prieš investuodami pinigus, pirkdami kokį nors turtą iš kitų. Žaidimas niekada nesibaigia, kadangi visuomet yra ko siekti: geriausios mašinos, namo, turėti geriausią pelną serveryje nešančią įmonę. Visa tai lemia paprastas dalykas - konkurencija. Serveryje konkuruoti gali visi, tai yra laisvė Jums, žaidėjai, daryti tai ką jūs megstate ir varžytis drauge!

 

  • GIVEAWAY

Starto metų bus serveryje giveaway dalinami bus įvairus SG acc ir t.t. Kas bus tada serveryje patys viska pamatys.

 

STARTAS ŠIANDIEN 19:00

Redaguota , nario UniversaL
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

 

 

GIVEAWAY

Starto metų bus serveryje giveaway dalinami bus įvairus acc LMG, SG ir t.t. Kas bus tada serveryje patys viska pamatys.

 

STARTAS ŠIANDIEN 19:00

 

Sito nesupratau... Kuriat patys serveri ir dalinsit kitu servu acc? Neisnesa protas...

 

 

O ko norėt iš vaikų serverio? Galvoji jie bent mėnėsį išsilaikys? Gerai būtų, kad bent 2 sav. išsilaikytų :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

O ko norėt iš vaikų serverio? Galvoji jie bent mėnėsį išsilaikys? Gerai būtų, kad bent 2 sav. išsilaikytų :)

vaikų serverio? Tu bent karta esi bendravęs akys į aki su savininkais? Ar kalbejes su jais? Pats esi kadanors kūres projekta? Ne,tai čiaupk savo duxiška marmuze.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2907 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...