Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3415 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

2c5fb1d2a143a4db3f9f54db710ce21227.png

Sveiki draugai,

Iškarto pradžioje temos rašau ,kad ieškau įvairių žaidimų projektų,nes nesu užsikabiavęs ant kokio nors vieno žaidimo.

Minecraft:

Galėčiau dirbti serveryje su pluginais. Turiu didelę patirtį geruose projektuose. Išmanau savo darbą ir galėčiau padaryti ką nors įdomesnio :)

SAMP:

Na čia daugiau aš ieškau prie forumo sau darbo. Forumo prižiūrėjimas, dizainų redagavimas ir panš. Prie serverio aš nebūčiau ir privilegijų man visiškai kas susiję su serveriu nereikėtų.

Counter strike 1.6:

Galėčiau dirbti tiek su serveriu tiek su tinklapio prižiūrėjimu.

Kokiuose projektuose esu buvęs?

Gm4ImRW.png Minecraft timenet.lt serveris. Jame išmokau daugelio dalykų. Vienas iš tų serverių kuriuose buvau ilgiausiai.

Gm4ImRW.png Minecraft respawn.lt serveris. Darbas su pluginais.

Gm4ImRW.png Minecraft spawn.lt serveris Darbas su pluginais.

Gm4ImRW.png Sampo daugeliuose projektų esu buvęs ir susijęs su forumo prižiūrėjimu ar panš.

Gm4ImRW.png Counter-Strike 1.6 Konteris.lt serveris. Darbas ties pluginais.

Gm4ImRW.png Counter-Strike 1.6 Ezer.lt serveris. Serverio prižiūrėjimas

Gm4ImRW.png Counter-Strike 1.6 Unban.lt serveris. Serverio prižiūrėjimas

Gm4ImRW.png Counter-Strike 1.6 Ewar.lt serveris. Serverio prižiūrėjimas

Apie save.

Mano internetinis vardas daugeliui žinomas kaip:

Minecraft: Dom1s

Domis

Counter-Strike: Doc.c

Man yra 19 metų. Gyvenu Vilniuje. (Šiuo metu Kanadoje išvykęs) kaip ir daugelis mėgstu pasėdėti prie kompiuterio ir šiaip su draugais pažaisti.  Iš žaidimų tikrai pinigų nemėgstu uždirbinėti , tiesiog man labiau patinka tai daryti realybėje. Taipogi nemėgstu į žaidimus kišti pinigus. Kaip ir daugelis minecraft serverius pradėjau kurti nuo 11 metų. Didžiausias sėkmes patyriau būdamas ~15 metų kai sukūriau pirmajį savo serverių tinklą. Jis gyvavo ~2  metus. Tačiau uždariau tą projektą nes vienam man jį kurti naudos nebuvo. Užimdavo didžiają dalį mano laisvalaikio. Taigi projektą pardaviau o vėliau savininkas jį tiesiog uždarė kiek pamenu.

Į projektus kuriuos valdo vaikai (šūdserviai) net nesiruošiu eiti ir galite net nevargti su tokiais pasiūlymais. Ieškau tik rimto projekto su rimta kompanija.

sXCrJFB.png domcee10 šiuo metu esu neaktyvus todėl rašykite tik PM arba į komentarus :) ]

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3415 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...