Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Apgavikas/Scameris Achromus < Čia jo sg profilis

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3419 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tai tikriausiai taip ir sukiesi vaikus apgaudinėdamas šūdserveriais. O dėl metų tau gal gimimo liūdijimą parodyt? :D

Nes žiūriu ekstrasensu nesiseka būt

Kas graudžiausia? Tavo atmazai tokie šūdini ,kad geriau mano močiutė atmazintusi, eik į atmazai.lt ten geresni, b*e negaliu kai vaikai verkia dėl atsiliepimo, pats prisipažink ,kad apgavai ir fsio, jezau, jezau kur šeis laikais nusirito pasaulis... Kad apgaudinėja dėl to ,kad nori pažaisti...

Kas graudžiausia? Tavo atmazai tokie šūdini ,kad geriau mano močiutė atmazintusi, eik į atmazai.lt ten geresni, b*e negaliu kai vaikai verkia dėl atsiliepimo, pats prisipažink ,kad apgavai ir fsio, jezau, jezau kur šeis laikais nusirito pasaulis... Kad apgaudinėja dėl to ,kad nori pažaisti...

Tau tik, kad pafreepostint visokias nesąmones, kad kas dėmesį atkreiptų. Pastebėjau, kad padlaižiauji jam labai jau. :)

Tau tik, kad pafreepostint visokias nesąmones, kad kas dėmesį atkreiptų. Pastebėjau, kad padlaižiauji jam labai jau. :)

:mucha:  aš tiesiog nepakenčiu tokiu vaikų kaip tu, kurie pasigauna ant žodžių ir dar atmazinasi, aš tik diskutuojų, jugi čia diskusijų forumas, ne taip?  Kaip aš jam galiu padlaižiauti? Tipo ,kad parodžiau ,kad tu ant žodžių pasigavai? Matosi tėvas b*rką į galvą kaišioja tai proto neturi.

:mucha:  aš tiesiog nepakenčiu tokiu vaikų kaip tu, kurie pasigauna ant žodžių ir dar atmazinasi, aš tik diskutuojų, jugi čia diskusijų forumas, ne taip?  Kaip aš jam galiu padlaižiauti? Tipo ,kad parodžiau ,kad tu ant žodžių pasigavai? Matosi tėvas b*rką į galvą kaišioja tai proto neturi.

Tai ,čia tas pats Donatas kur buvo nupirkęs senojo Tautvio skype kažkokį ten ir paskui man pradėjo pist protą, kad aš kažką paėmiau. :DDD

Tai ,čia tas pats Donatas kur buvo nupirkęs senojo Tautvio skype kažkokį ten ir paskui man pradėjo pist protą, kad aš kažką paėmiau. :DDD

Ką tu rūkei žmogau, aš jokio Tautvio nepažįstu ir su tavim gyvenime nesu kažkokių reikalų turėjęs.

Jau iš tavo elgsenos matosi, kad tu tikrai nesi subrendęs, dar pieną tikriausiai geri. Tai, kad tu diskutuoji nesąmones, kišiesi ten kur nereikia nieko nežinodamas, atrodai kaip paskutinis kvailys, iškarto prikaišioji tėvus (kaip ir būdinga vaikams), čia jau paskutinis ir žemiausias lygis. Jei nori įsiaiškint tai davai į skype pakviesk, pakalbėsim ar atmazinsi, kad mikrofonas sugedęs? ;D

Ką tu rūkei žmogau, aš jokio Tautvio nepažįstu ir su tavim gyvenime nesu kažkokių reikalų turėjęs.

Jau iš tavo elgsenos matosi, kad tu tikrai nesi subrendęs, dar pieną tikriausiai geri. Tai, kad tu diskutuoji nesąmones, kišiesi ten kur nereikia nieko nežinodamas, atrodai kaip paskutinis kvailys, iškarto prikaišioji tėvus (kaip ir būdinga vaikams), čia jau paskutinis ir žemiausias lygis. Jei nori įsiaiškint tai davai į skype pakviesk, pakalbėsim ar atmazinsi, kad mikrofonas sugedęs? ;D

Achromus kad tu bailys esi, žmones apgaudinėji o pats čia tipo suaugės, fb fotkė užsidėk neužauga. ;)

Tu čia bandai atsimazint,kad ištikro jis Tave apscamino. Tai Tu įrodymus pateik kokius nors. Autorius viską normaliai parodė,viskas aišku,o ką Tu nevykėli čia bandai ? Įrodymus parodyk,o ne atsimazink bailį. :D

(redaguota)

[00:57:34] lev3L` nRP.lt: Galėtume gražioju susitarti issiustum tu tuos 16 e, o aš suraščiau iš kur kitur nupirkti gta v aš tai tavęs neapgavau
[00:57:34] lev3L` nRP.lt: ..
[00:58:27] - Donatas. ( ͡° ͜ʖ ͡°): skaitosi kaip apgavai, nes pats sakei jog ant steam tas kodas bus
[00:59:09] lev3L` nRP.lt: Aš nežinojau juk iš g2a.com pirk krč spręsk pats

Čia tas pats kaip pirkti žaidimą ant Steam, bet gauti ant Origin... Laimingas būtum, kad sumokėjai pinigus ir dar ne tą gavai?

Achromus kad tu bailys esi, žmones apgaudinėji o pats čia tipo suaugės, fb fotkė užsidėk neužauga.  ;)

Prikolas tame, kad aš normaliai Fb nesinaudoju ir čia, net ne mano profilis. Pats pasižiūrėk, kad jis tuščias yra 5 metus nieko nerašyta ir nesinaudota, o tu radai random ir iškarto prikaišiojai, kad čia mano profilis lol.

Redaguota , nario Achromus

Geriu pieną ,kad sustiprinti kaulus  :taika:

Čia tas pats kaip pirkti žaidimą ant Steam, bet gauti ant Origin... Laimingas būtum, kad sumokėjai pinigus ir dar ne tą gavai?

Prikolas tame, kad aš normaliai Fb nesinaudoju ir čia, net ne mano profilis. Pats pasižiūrėk, kad jis tuščias yra 5 metus nieko nerašyta ir nesinaudota, o tu radai random ir iškarto prikaišiojai, kad čia mano profilis lol.

http://prntscr.com/9jjpg6

Esi,esi :** Turėčiau senus win viską parašyčiau kaip buvo buččkis. :*

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3419 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...