Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3418 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

ne jis net sukure , ten automatiskai parodyta kas kaskoks ciuvas Tony_Slash ''pakviete'' tave i ta web

Skaityt gal aš moku angliškai kad mane pakviete, bet ten jo yra netgi pats vienas žmogus rašė, susikure kad projekta išlaikytu . Beto nieks nekviete į ta web aš per nuorodos linka mačiau sg buvo imesta paspoviau ir supratau

Redaguota , nario lev3L`

Graudu žėti kaip turi us.lt galūnė kuris tik kainuoja 029 eur cent o tu dar apgaudinėji žmonės

Tau dar graudu žiūrėti? :DDD Kaip pats man sukūrei šį forumą www.sanlorenso.us.lt ir dabar šmeiži mane, ir gėdini kitus? :DD Tu geriau nelysk urlakį kur tau nereikia, pats sukūrei man forumą, ir dbara čia pezi šūdą visiems, tad tu patylėk. Ir beto sugadinai daug ką, sumalei kaipo sakant šūdą, ir panašiai. Tokį buvai nupirkęs forumą, ir dabar dar šūdą mali ir ožini kitus, sėkmės kūrti savo naująjį , būsimąjį šūdservį, o  mūsų serverio nebus, ir tiek. Na agl atgaivinsime bet viskas bus nauja, nauja komanda, nauji nariai, naujas .lt forumas serveris ir panašiai. Tad sėkmės.

Noriu kad kiti žinuotu neikit pas ji į projekta štai vienas iš jo projektas :  - Ir kad tipo neitų? Gal į tavo busimąjį serverį niekas neitų, na gerai, pamatysiu turėsi serverį, irgi šūdo pripasakosiu, sėkmės šmeižiant ir dedant -r3p.

Graudu žėti kaip turi us.lt galūnė kuris tik kainuoja 029 eur cent o tu dar apgaudinėji žmonės

Tau dar graudu žiūrėti? :DDD Kaip pats man sukūrei šį forumą www.sanlorenso.us.lt ir dabar šmeiži mane, ir gėdini kitus? :DD Tu geriau nelysk urlakį kur tau nereikia, pats sukūrei man forumą, ir dbara čia pezi šūdą visiems, tad tu patylėk. Ir beto sugadinai daug ką, sumalei kaipo sakant šūdą, ir panašiai. Tokį buvai nupirkęs forumą, ir dabar dar šūdą mali ir ožini kitus, sėkmės kūrti savo naująjį , būsimąjį šūdservį, o  mūsų serverio nebus, ir tiek. Na agl atgaivinsime bet viskas bus nauja, nauja komanda, nauji nariai, naujas .lt forumas serveris ir panašiai. Tad sėkmės.

Noriu kad kiti žinuotu neikit pas ji į projekta štai vienas iš jo projektas :  - Ir kad tipo neitų? Gal į tavo busimąjį serverį niekas neitų, na gerai, pamatysiu turėsi serverį, irgi šūdo pripasakosiu, sėkmės šmeižiant ir dedant -r3p.

Nepagaunu kampo, aš tau nekuriau šio forumo, čia jusu projektas su safiu. Na 19 metu, bet proto nei kiek neturi bent suvoktu kad tikrai nereikia daryti tu serverių jaigu neišlaikys projekto :D

Ačiū , būčiau dar pakibęs. Atkreipsiu dėmesį. +R3P

Visada prašom +rep

Kūrva berazumis XDDDD Vaikai *Myliu SuperGames.lt* nebūtų vaikai... Typą jam 19 metukų. Graudu. $===D

Tai jaučiu jis ten vaikas už ekrano.

tai čia ne iš savg Tony_Slash? ar nicka nukopijavo?

Nežinau ar tikras Tony_Slash taip padarytu, bet galbut čia jis nežinau net, arba kaškoks vaikelis nicka kopina.

Slash'o skype netoks, koks nurodytas tam ,,Ale jo serveryje”

Tai kopijotas nickas, jaučiu vaikas koks nukopino. ;D

Mano pažįstamas pirko iš jo TS serverio hostingą... Išsiuntęs žinutes, kurių "Slash" prašė, draugas per skype gavo štai tokį atsakymą ir man viską pasakė taip: "Išsiunčiau SMS'u. sakau nusiunčiau. Jis turi projektą. Ir kredai nuėjo ant jo projekto JustHost'e. Parašiau tą žinutę, pradėjo malt tokias pievas, kaip : "Kokį sanfierro, jūs net ne čia nusiųntėte, atsiprašau jūms, aš jūms arpo nepasakiau, es iš galvos kokį galvojau tokį pasakiau, tik kad JH , kodėl JH? todėl kad mes su JH sąvininkais bendraujam ir visus kreditus iš šių hostingu siųnčiame į vieną bendrą banką."

Mano pažįstamas pirko iš jo TS serverio hostingą... Išsiuntęs žinutes, kurių "Slash" prašė, draugas per skype gavo štai tokį atsakymą ir man viską pasakė taip: "Išsiunčiau SMS'u. sakau nusiunčiau. Jis turi projektą. Ir kredai nuėjo ant jo projekto JustHost'e. Parašiau tą žinutę, pradėjo malt tokias pievas, kaip : "Kokį sanfierro, jūs net ne čia nusiųntėte, atsiprašau jūms, aš jūms arpo nepasakiau, es iš galvos kokį galvojau tokį pasakiau, tik kad JH , kodėl JH? todėl kad mes su JH sąvininkais bendraujam ir visus kreditus iš šių hostingu siųnčiame į vieną bendrą banką."

Sakau jis ant justhost kreditu renkasi, kaip apsigauna tokie ant jo kabliuko. :)

(redaguota)

Sakau jis ant justhost kreditu renkasi, kaip apsigauna tokie ant jo kabliuko. :)

Taip ir tai tikra tiesa http://prntscr.com/9gxpsd

http://www.part.lt/img/86f1423096228d2918c53e0b8e784058702.png

Na ir galiausiai pamatė, jog nieko gero jau jam :) - http://www.part.lt/img/1f8ef953103ca5e52673ce1deb5891d0242.png

Redaguota , nario #Dissco

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3418 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...