Peršokti į turinį

Raven's Roleplay [v3 RC3] - 0.3c


skym00n

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4810 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

I've decided to pradėti dirbti su kažkuo, kad aš galėtų mokytis Lombardai būdais. Aš nusprendžiau parsisiųsti LA-RP ir pakeisti ją taip, kad atrodytų gražiau ir atvėsinkite. Po kelių mėnesių darbo aš paleisti iš idėjų ir pagaliau baigė GM. Dabar aš esu čia atleisdami kad žmonės gali spręsti visus darbus, kad aš taip galiu dabar pagerinti savo scenarijus įgūdžių geras būdas. Aš žinau, žmonės tiesiog nekenčia GF redagavimo, bet who cares, aš padariau tai sužinoti, o ne vogti kreditus ir etcetera. scenarijų yra daug naujų dalykų, daug fiksuoto dalykų ir daug gražių dalykų; nors manau, kad aš "Perkelta" nuo sunkių Roleplay idėja bitų, anyways aš tikrai tikiuosi, kad jums patiko scenarijus, kad paėmė mane keletą mėnesių padaryti.

Scenarijaus Informacija ♣

Linijos: 83684.

Naujos funkcijos: Login & Registruotis Suderinamumas su Robotai; Visiškai perrašytas pistoletas sistema; Visiškai perrašytas policininkas sistema; perrašytas daugelyje admin scenarijų; Naujos prekės AntiCheat; oszukujecie Vietos; testeriai; Įrašai; Sporto klubas; Ammunations; 3d Textdraws; Naujos savybės; Naujas LSPD, FTB bazės ir armijos bazės; oro uostą; Transporto priemonės, New Lotto; Hidros / hunter / Rhino / Predator Įranga, New SWAT, Taktiniai ir specialiųjų pajėgų sistemos; Nauja organizacija; arešto naujo wroten; Susipažinkite; Pasiekimai ; Gaisrininkai, Sūnūs Anarchija; Freecop sistema; pasų sistemos; Automobilių sistema; Dinaminis Houseing sistema; Naujas Biz sistema; Transporto sistemos; Automobilių užrakto sistema; licencijavimo Frakcija; GPS sistemos; Destruction Derby oficialų renginį; kovos Bunny šuolis sistema; Reguliarūs grotuvai; Reguliarūs grotuvai lounge; Cop sąlyginio neapmokestinimo sistemą; wanking; naudojant faloimitatorių; MOTD textdraws; Ginklai mokymo sistemą; keitimas pavadinimų sistemas; Naujokas čate; Re-rašė pokalbių sistemos; Speedo Textdraws; Dialogai apie / įrengia, / pirkti; drunk sistema; naujojo Baudžiamojo sistema ; Developers erdvėje; Spectating sistema; HP ir Šarvai sistema; Mirties pranešimai; įvedimas Vietos; Kalendorius; Kova stiliai; daug daugiau.

♣ Įranga ♣

# # Nuorodos # #

• Darbas Puikiai

• Pusė darbo / Buggy

• Ne Priimta / neveikia

• Prisijungti & Registruokitės Suderinamumas su Robotai - Taip, dabar jūs galite lengvai pridėti robotus be reikalo jaudintis atjungimo.

• Visiškai perrašytas Gun sistema - Jūs galite dabar atlikti iki 6 vweapons savo inventoriuje, jūs galite įdėti / imtis ginklų iš savo inventoriaus, su / putgun / takegun, ginklų inventorius bus saugomi iki "jums mirti, ginklo išsaugomi Atjunkite, ar atnaujinti ir / GMX, bet ne / rcon GMX. Kol rasiu būdą, kaip išgelbėti ginklų kai GMX vadinamas, tai nesikeis.

• Visiškai perrašytas Cop sistema - Taip, 90% policininkas komandas ir viskas buvo pakeista, Jūs turite / pareigą naudoti Cop komandos. Pareiga Kambarių pažymėtas Geltona žvaigždė Pikapas. SAPD Ar / slaptas, kuris suteikia jiems slaptosios apranga. SAPD Ar / įrengia, kuris joms suteikia įranga priklausomai nuo jų rango. FTB / tarpininkas, kuris suteikia jiems įvairių agentų apranga. FTB / įrengia, kuris joms suteikia įranga priklausomai nuo jų rango. FTB taip pat turi / slaptas, kuris suteikia jiems Slapta apranga. Armija / kareivis, kuris suteikia jiems įvairių kario apranga. Armija / įrengia, kuris joms suteikia įranga priklausomai nuo jų rango.

• perrašytas Dauguma Administratorius sistemos - visa Administravimo sistema pakeista Įrašai rutinos, visi, bet Pažodžiui VISI admin komandos prisijungęs prie skirtingų rąstų (Jūs pamatysite vėliau). Visos komandos buvo pritaikytas į naują lygmenį sistema, taip pat kas Administratorius komandą taip pat perspėjimus admin pokalbiai apie tai, ką jūs įvedėte. naujas medis Rangai yra: Moderatorius (1), Pasaulinis Moderatorius (2), administratorė (3), vyresnysis administratorius (4), Pagrindinis administratorius (5), Server Developer (6), Serverio Savininkas (133 Jie bus paaiškinta. vėliau taip pat. Su šiuo perrašytas sistemos administravimo dauguma komandų dabar tinkamai darbo ir padeda admin. Jei esate Administratorius muitas pamatysite Administratorius Žinutės. Jei nesate admin muitas jūs įpratęs matyti žinutes, bet admin pokalbiai. Jei esate lygmeniu 6 + galite išjungti admin pranešimus taip pat. Administratoriai gali daryti / pėdsakus patikrinti paskutinio vartotojo bausmės, jie taip pat gali palikti, kol draudimus žaidėjams (adminai lvl 1, 2), todėl, jei grotuvas su laukiant draudimas jungia, kiti administratoriai gauna įspėti.

• Naujas Gamintojas AntiCheat - Aš vėl parašė visą ANČIŲ AntiCheat, Tai naujas vardas Peter Griffin; Jis bus aptikti Ginklai įsilaužėlių, greičio hakeriai, pinigai piratai, Interjero perjungimas piratai, Jetpack piratai, fake nužudyti piratai, laggers Bunny džemperiai, tvarkyklės BP Nužudymai, Spameriai, Flooders, Žmonės, kurie yra AFK ir Neteisingas vardas. iš AntiCheat metodas yra gana unikalus ir veiksmingas; AntiCheat yra vadinamas kas dešimt sekundžių, ir daro kilpą per visus dalyvius patikrinti dėl apgaulės, jei jis aptinka cheater AntiCheat patars administratoriai apie šį galimą hakeris, galima hakeris bus būti įtraukta į Įtariama žaidėjų sąrašas ir administratoriai turės patikrinti jį. Administratoriai bus nustatyti, ar įmanoma hakeris yra hakeris ar ne, jei žaidėjas yra įsilaužėlis gerai, tada draudimas, jei ne, admin bus nustatytas kintamasis žaidėjas, kai AntiCheat pasireiškia vadinamas, žaidėjas gaus ignoruojami. Dėl saugumo priežasčių šis kintamasis pasireiškia reseted po 10 min. Taip pat kartą AntiCheat aptinka galimą hakeris, jis įpratęs patarti

Administratoriai ir vėl jį iki kito 10 min išvengti šlamštas. Jei yra ne administratoriai internete, AntiCheat pradės serijos žaidėjas, kol AntiCheat nėra visiškai ištirtas, nes aš neturiu cheats naudoti ... Dėl pakartotinių patarti klaidų su AntiCheat, Bet admin 6 lygio galima išjungti tam tikras savybes AntiCheat ne / įjungti. Jei yra kokių nors AFK Administratorius (Auto aptiko AntiCheat arba daro / AFK) AntiCheat prasidės apgavikas.

• oszukujecie Vietos - Jei civilių ir ne tarnybos metu, kaip policininkas (jei esate vienas) Jūs galite pereiti į tam tikras vietas ir apiplėšti jį. Vietos, kurios gali būti pagrobtas yra Vilniaus rotušė, bankas, mėsainiai ūgliai, cluckin varpai, picos kaminą, Alhambra ir giraitė bare. Jūs galite naudoti / robcityhall, / robbank, / robburger, / robcluckin, / robpizza, / robalhambra ir / robbar. Jūs turite likti už nustatytas laiko pikapas. Jei paliekate pikapas jums nepavyksta, plėšimus. Jūs turite 50% tikimybė, jei Plėšimas, jei jums nepavyksta apiplėšimas jums teks palaukti 600 sekundžių prieš oszukujecie vietą vėl. laikas negali būti į jį patektų, nes jis gauna įrašyti į žaidėjo bylą. Kai vietos yra apiplėšiami, ji negali būti apiplėštam vėl per keletą minučių.

• testeriai - Dėl gražus pasiūlymas, aš pridėjo testeriai sistema. Jie gali skaityti / atalk, naudokite / TPM / tduty ir / testeris (arba / / /) ir testeriai Pokalbiai, kurie gali būti readed administratorių. Aš padarysiu taip, testeriai su įvairių lygių galės naudotis tam tikromis administratoriai komandas. Šiuo metu yra trys lygiai, Švinas testeris, testeriai ir bandomoji testeriai.

• Žurnalai - Kiekvienas Command yra prisijungęs prie serverio. Administracinė komandas pateks dėl tam tikrų. txts, sprogimų bus eiti explosions.txt, Plaskanie vyks į slaps.txt ir pan. Dalykų, kurie yra prisijungę, yra Administratorius / tai bus prisijungti visus administracinius komandas nesate prisijungęs kiti failai; Veiksmo / tai registruoja visas / man / tai, / pabandyti veiksmus; adminchat Administratorius čate; skelbia / skelbia pateikė / td ar ką, kad naudoti GameTextForAll / grotuvas; apm / visi admin PMS; draudimas / visi draudimai; ck / simbolį žudo; komandas normalus vartotojo komandas; pokalbiai / šaukti / vietos, / pasakyti, / šnabždesys ir

OnPlayerText yra prisijungęs čia; sprogimų / visi sprogimo; šeimos / šeimos pokalbių; įšaldyti / pakimba ir atlydžių; kalėjimuose / ajails, kalėjimuose ir kalėjimų nuo šeivos; kick / spyrius administratoriai ar AntiCheat; prisijungimus visi logowań ir ar svarbių dalykų, susijusių į žaidėjo sąskaitą; juda / / aukštyn / žemyn / kairėn / dešinėn / skristi; nutildyti / visi nutildo; mokėti / visi bet pinigai sandorius; val / visi PMS, viešojo / / p pokalbiai, radijo / visi / Radijo, / d ir / Gov rinkiniai, priima / dalykų, susijusių su bet nustatyti ar duoti nuo administracijų (pvz.: / sethp); Plaskanie / visi Plaskanie; Teleporto / visi admin komandos kur teleportuotis į žaidėjų dalyvauja (/ Goto, / gotomark); įspėti / visi admin įspėjimai; ataskaitos / visas ataskaitas; vietos ar vietos čate; vietų / visi admin komandos kur teleportuotis iki palce dalyvauja (/ gotols, / gotolsch); allcommands / Visi komandos, kurios yra spausdinti (OnPlayerCommandText skambutis)

•• Sportas - Taip, treniruoklių salė turi tikslą dabar, dabar galite eiti ten ir mokyti savo įgūdžius dėl kovos stilių. Kai pasirenkate traukinys jums bus imtasi "mokymai", kai mokymas yra baigtas Jūs turėsite kovoti stilius, kuriuos galite persijungti tarp kitų jau turite.

• Ammunations - Ammunations dabar vėl pridėta, galite nusipirkti ginklus, jie yra brangesni nei kurti ir jums reikia ginklą pirkti juos, bet jie teisėti. Jūs galite taip pat lavinti savo ginklą įgūdžių ten (vėliau paaiškinsiu).

• 3d Textdraws - Nekilnojamasis turtas šiol 3dTextdraws namuose ir svarbios vietos. Kiekvienas namas, verslo ir specialiosios verslo turės savo textdraw prie durų. Prekybos transporto priemonėms ir durys valstybinių pastatų, taip pat turės tai textdraw.

• Naujos Ypatybės - Visi namai buvo pakartotinai peržiūrėta asmeniškai man ir TheToni, dabar yra 650 namų ir galite pridėti dar daugiau.

• Naujas LSPD, FTB bazės ir kariuomenės bazės - Aš pridėjo langai ir naujas duris LSPD, atidaryti langai / durys turite paspausti KEY_LOOK_BEHIND (MMB SA pagal nutylėjimą), uždaryti jį dar kartą paspauskite, kad, taip pat iš naujo parašė Liftas į LSPD ir FTB būstinėje. Dabar armija bazė pridūrė, jie turi savo užsakymą interjero ir kalėjime, kaip ir kitų padalinių.

• Vilniaus Oro uostas - idėja daugiausia iš Crazybob's CNR, dabar galite eiti į oro uostą ir nusipirkti bilietą į norimą vietose. Kai perkate bilietą gausite nuteleporyuos Shamal interjeras / Andromeda interjeras priklausomai likimą, ir jūs turite laukti, priklausomai nuo atstumo iki atvykti į savo vietą. Nuo LS, SF & LV galite įsigyti Parašiutizmas bilietus. Jūs negalite pasirinkti nardymo galimybes atsisakyta oro uosto. Aš taip pat pridūrė, plokštuma grįžti į LS po įkalinti. Shamal iš apleistų oro uosto ir Andromeda iš zonos 69 gali būti tik skatino administratoriai muitą, kuris yra lvl 6 +

• Transporto priemonės - Yra dabar transporto priemonių, kurios nėra ownable ir "drive-gali kiekvienas. Aš pridėjo juos aplink Los Santos. Kiekvienas miestas, oro uostas veikė automobilių, tai automobilių stovėjimo aikštelė. Kiekvienas oro uostas turi specialių lėktuvų ir sraigtasparnių. Kiekviena vieta, kad galite nardyti turi specialiųjų lengvųjų automobilių ir transporto priemones. pridėtinės taip pat transporto priemonių DD stadionas tik tuo atveju, jums reikia grįžti namo. Naujos transporto priemonės, skirtos specialių grupių pridėti ir daugiau policijos transporto priemonėms taip pat.

• Naujas Lotto - Administratoriai 5 Lt dabar gali / setjackpot <1-2500000> / startlottoex, / lottoann ir / lottosay. (tai bus paaiškinta vėliau), Administratoriai 1338 gali / setlotto <1-75>.

• Hidros / hunter / Predator / Rhino Įranga - idėja daugiausia paimti iš Argonath RPG, Swat, Taktiniai ir specialiųjų pajėgų narys, privilegijuotųjų rango 3 + apie ji gali neršti medžiotojas / Hydra / raganosis bet į LSPD, FTB būstinė helipads ar kariuomenės bazę. SAPD, FTB ir armijos žaidėjų, kurie turi rangas 6 + gali neršti joms bet kuriuo iš šių helipads. Neršti plėšrūnas turite atitikti rangas reikia ir ne Verona paplūdimio prieplauka. Šios transporto priemonės gali būti tik skatina policijos vadovai (rank 6 + / 3 + ​​ant specialiųjų tarnybų) arba administratoriai muitą, kuris yra lvl 6 +. Administratoriai ir policijos vadovai gali suteikti visiems asmenims, turintiems ypatingas teises vairuoti tokias transporto priemones. (vėliau paaiškinsiu).

• • Naujos SWAT, Taktiniai ir specialiųjų pajėgų sistema - Visiškai naujo parašė iš senosios sistemos, policijos vadovai (SAPD, FTB, armija) gali suteikti teises SWAT (SAPD), taktinį (FTB) ir Specialiųjų pajėgų (kariuomenės). Kiekvienas iš jų turi specialius odos, ginklų ir transporto priemonių. Norėdami įvesti dėl "specialios" muito turite specialios teisės (SWAT, taktinių spefor) ir tipas / aprūpinti dėl muito kambarį savo policijos frakcijai. Priklausomai nuo jūsų rangu (1-3) galite pasirinkti tarp suteikiančias, šviesa = 1, vidutinės = 2, sunkiųjų = 3, snarpshooter = 1 (gretas requiered). Bet specialių grupių 3 Rangas gali suteikti teises (vėliau paaiškino), neršti sunkiųjų lėktuvų ir vairuoti sunkiųjų lėktuvų. Administratoriai lvl 6 gali nustatyti SWAT / specialf / taktinių tik tuo atveju. (tai taip pat buvo įtraukta bandymų tikslais)

• Nauja organizacija - Vietoj vieno failus scriptfiles, serveris jau visiškai organizavimas aplanką LARP į scenarijų failus, yra už savybes, transporto, rąstai, vartotojų, kanalus, šeimos, ck, bizzes, sbizzes, lagaminai katalogą , dangoms, dokumentai ir kt.

• Įrašymas vieta - Kai atjungiate arba serverio gauna iš naujo jums bus sugrąžinti į savo paskutinę vietą, kur atjungtas arba kai serveris paleistas iš naujo. Taip pat galite keisti savo spawnpoint į savo namus, savo frakcijos būstinėje, savo šeimos būstinėje arba paskutinės pozicijos tu / resetspawn (arba be prisijungę).

• arešto naujo wroten - Kiekvienas departamentas turi savo arešto taškas pažymimas du kaukoles vienu parą šalia ląstelių, jei įvedate tas kaukoles ir nesate Frakcijos narys pastato gausite nuteleportuotas iš ... Anyways Kiekvienas departamentas turi savo arešto, SAPD - / suimti | | FTB / farrest | | Army - / sarrest | | kiekvienas daugiau laiko ir gelbėjimo leidžiama nei kito.

• Susipažinkite - aš grojo daug Strateginiai serveriai ir neradau nieko labiau erzina, nei pamoka ... Dabar kodėl aš padariau interaktyvios pamoka, kad galima padaryti, jei vienas žaidėjas nori tai padaryti. Padaryti pamoka duos jums pasiekti (vėliau paaiškinsiu) ir duos jums šiek tiek pinigų, pamoka bus vairuotojo aplink pagrindines sritis, jums teks vairuoti tam tikrų įsikūręs pasienio kontrolės postuose ir kai jūs pasieksite ten jis paaiškins jums, kas yra vieta apie tai. Jei avarijos jūs vėl padaryti samouczku ne paskutinis žingsnis, kad Jūs patekote, galite jį sustabdyti ir tęsti jį, kai tik norite.

• Pasiekimai - Padaryti ką juokingiau, aš pridėjo pasiekimus. Tai yra šie:

Pasiekimų 0 "Silent Kill" - Nužudyk ką nors su duslintuvu Colt45.

Pasiekimas 1 "Galiu Shout " - šaukiantį Pokalbiai pirmą kartą.

Pasiekimai 2 "komanda" - Talk / radijas pirmą kartą.

Pasiekimai 3 "Administratorius Loves You" - Gaukite apakinti Administratorius.

Pasiekimų 4 "Administratorius jūsų nekenčiama", - Gauti nemaskuota iki Administratorius.

Pasiekimų 5 "vieną valandą!" - Žaisk vieną valandą.

Pasiekimų 6 "penkias valandas!" - Žaisti penkias valandas.

Pasiekti 7 "Reguliarus Player" - Tapti Reguliarus Player.

Pasiekimų 8 "Reguliarus grotuvas 2 lygis" - Tapti Reguliarus Player lvl 2.

Pasiekimų 9 "Naujokas Killer" - Nužudyk vieną asmenį.

Pasiekimų 10 "serijinis žudikas" - Nužudyk 75 asmenų.

Pasiekimų 11 "Assassin" - Kill 150 asmenų.

Pasiekimų 12 "Acme Dinamyte" - Gaukite sprogimo Administratorius.

Pasiekimų 13 "juodoji skylė" - Gaukite Administratorius nužudyti.

Pasiekimų 14 "Neteisėta ginklų" - Pirkti į Ammunation ginklo.

Pasiekimų 15 "Fitness " - traukinio sau Sportas.

Pasiekimų 16 "At The End " - Baigti savo vadovėliai.

Pasiekimų 17 "Galiausiai, Darbo!" - Gauti Pirmasis darbas.

Pasiekimų 18 "Home Sweet Home" - Pirkti savo pirmąjį namą.

Pasiekimų 19 "Dirty Mind" - wank

Pasiekimų 20 "You're a Hooker, pone" - Padaryti Blowjob.

• Gaisrininkai & Sons Of Anarchy - Tai yra dvi naujas frakcija (ID 12 ir 13), Gaisrininkai turi savo štabo Rodeo, Jie automobiliai ir muitų sistema, kuri suteikia jiems ugniagesių ginklų. Sūnūs anarchija jų štabo dillimore, jie Dešimt dviračiai theyselfes ir baras.

• Freecop sistema - Patinka Argonath RPG, Yra nemokama pareigūnas sistemą, kai bet koks pilietis gali būti atleast apsaugininkas. Jei norite būti freecop, turite eiti iki Rotušės, imasi pareigūnui pamokos (pasirinktinai), o paskui gerkite pareigūnas Bandymo, apie tai jums reikės atsakyti į dešimt klausimų, devyni iš dešimties yra būtini, norint gauti policijos License licenciją. Jei pasiseks, eikite į LSPD Atidaryti su / opendoor arba NUM1 į Numpad ir pereiti prie spintelės, įveskite / muito durų. Nemokama pareigūnai turi minimaliai teisių, ir tik kelios komandos, o ne kaip oficialus LSPD pats.

• paso sistema - Norėdami, kad kokia nors licencija turite pasą. Pasai yra pateiktas administratoriai ar bet teisėsaugos grotuvas, kuris yra rangas 4 ar naujesnės versijos. Jūs negalite gauti ar nusipirkti kokią nors licenciją be paso, galite pažvelgti į Rotušės bandymo, jei jums perduoti jį gausite pasą. bandymas yra nemokamas, jei jums nepavyks, Jums teks laukti penkias valandas iš naujo atlikti testą.

• Dinaminė Automobilių sistema - Yra 151 automobilių modelių, kurie gali būti perkami visame mieste San Andreas prekybiniai santykiai. Yra aštuonios dilerių, Grotti, kuri parduoda sportas Automobiliai, Coutz Ir Shoutz, kuri parduoda sedanas automobiliai, BikeZ, kuri parduoda bet motociklas ir bicicle ir spec natūra, Visos TerrainZ, kuri parduoda bet visų visureigių ir kitų oro uosto Dealerhsip natūra , Kuri parduoda lėktuvų, Bob Lowriders, kuri parduoda lowriders, jūreivio, kuri parduoda Valtys, Ir dideli sunkvežimiai, kuri parduoda sunkvežimių ir specialios paskirties transporto priemonėms. Atstovavimas niekada niekada baigsis automobiliai ir automobiliai yra neribota, žaidėjas gauna iš transporto priemonės, kad jis nori, tipai / v pirkti ir savo automobilį gaus deliveried SF dokai ar LVAP priklausomai tipas. Bet kuris žaidėjas gali savo du automobilius, kurie visada pagimdė, ir bet kuris žaidėjas gali savo bet automobilių modelis, išskyrus avarinius ir viešųjų paslaugų automobiliams.

• Dinaminė Houseing sistema - Yra 653 namų nustatyti aplink Los Santos ir apskrityje, ir daugiau galima nustatyti tiesiog su / sethouse. kaina ir dydis namas yra nustatomas automatiškai priklausomai nuo rūmų erdvėje.

* prekybos

Lygis: 1; Kaina 17500

* Konferencijų centras

Lygis: 1; Kaina 22500

* Downtown Los Santos

Lygis: 2; Kaina 25000

* Rytų Paplūdimys

Lygis: 0; Kaina 6500

* Rytų Los Santos

Lygis: 0; Kaina 7000

* El Corona

Lygis: 0; Kaina 45000

* Ganton

Lygis: 0; Kaina 3500

* Glen Park

Lygis: 0; Kaina 10000

* Idlewood

Lygis: 0; Kaina 0

* Jefferson

Lygis: 0; Kaina 13000

* Las Colinas

Lygis: 0; Kaina 1250

* Marina

Lygis: 2; Kaina 35000

* rinkos

Lygis: 1; Kaina 20000

* Mullholland

Lygis: 5; Kaina 85000

* Pershing Square

Lygis: 1; Kaina 55000

* Richman

Lygis: 6; Kaina 90000

* Rodeo

Lygis: 3; Kaina 65000

* Santa Marina Beach

Lygis: 3; Kaina 45000

* šventykla

Lygis: 1; Kaina 32500

* Verona Beach

Lygis: 2; Kaina 25000

* Vinewood

Lygis: 3; Kaina 45000

* Willowfield

Lygis: 0; Kaina 17500

* Mėlynių:

Lygis: 0; Kaina 7500

* Dillimore:

Lygis: 1; Kaina 14500

* Montgomery

Lygis: 0; Kaina 5000

* Palomino Creek

Lygis: 2; Kaina 25000

Interjeras apibrėžta atsitiktinai priklausomai nuo vištidės tipo, kad jums pasirinkti, jis gali būti Stilius 0 (Butas), 1 (mažas namas), 2 (vidutinio) ir 3 (Big). Labai didelių namų turi būti setted rankiniu būdu.

galutinė vertė yra Vidaus Kaina + Plotas Kaina suma.

• Naujas Biz sistema - Bizzes nėra setted IG kaip namai, dėl jiems requiering specialių skriptų, jei jie turi specialų interjerą, tačiau Dabar yra 30 žaidėjų ownable bizzes, kuri apima drabužius parduotuvėse (binco, surenkamųjų miesto, ZIP ir auka ), Maisto parduotuvės (cluckin varpas, picos kamino, mėsainiai metimas), Seksas parduotuvės, ir tt Yra nebėra valstybei priklausančių bizzes.

• Transporto sistema - Vienas žaidėjas nebegali savo 3 transporto priemonių ribinės dabar dvi transporto priemonės. transporto pasireiškia išsaugotas padėtį, spalvą, PAINTJOB (nauja) ir virtualaus pasaulio dalis (nauja) ir komponentai (nauja). Bet kuris žaidėjas, kad yra lvl 2 dalyje, gali savo bet kokį automobilį Jie tiesiog turime eiti į parduotuvę, gauti dėl norėjo automobilio naudotojas ir įveskite / prieš įsigyti, jų naujų automobilių bus importuojami SF dokai ar LV oro uostas. Bet kas gali naudoti savo automobilį, jei ne užrakinau. Jei turite užrakinau, nepamirškite nustatyti slaptažodį! Nes jie gali dekoduoti savo automobilį slaptažodį / dekoderiu!

Dabar taip pat / getin ir / getout komandą, Tai daro Lėktuvai (Shamal, AT-400, Andromeda) Dabar Enterable pasų, automobiliai (Trailer1, Trailer4, SWAT Truck, FTB ekspresas, SWAT Enforcer, kai sunkvežimiai) Enterable daugiau Keleivių (vietų skaičių 5), Helis (Leviatanas, Raindance, Cargobob) Enterable daugiau Keleivių (vietų skaičių 10), Valtys (markizas, kiti) Enterable dėl Keleivių (vietų skaičių 8). / GETOUT turi būti naudojamas, jei yra du ar daugiau Keleivių automobilyje, kita kliento bus katastrofos.

• Automobilių Lock sistema - yra taip pat visiškai unikalus Automobilių Fiksavimo sistema. Jei paliksite savo automobilį atrakinta, kiekvienas gali naudoti savo automobilį laisvai. Jei užrakinti savo automobilio, vienintelis būdas kitų žmonių vairavimas naudojant kodą. Jūs turite įvesti savo automobilio saugumo kodą kažką žinote tik jūs. Kiekvienas su dekoderis gali gauti savo automobilį ir iššifruoti jūsų apsaugos kodo, tai užtrunka kurį laiką, tačiau tai įmanoma! vienas, kad hacks jūsų kodas žinos savo automobilį kodą ir jei jį pakeisti, jis gali ją naudoti, kai jis nori! Frakcija automobiliai atsitiktinis kodas, kiekvieno serverio iš naujo, galite vairuoti juos, jei jūs gaunate į undecode kodas!

• Licencijavimas Frakcija - Re-pridėjo šį frakcijos, aš nežinau, kodėl ji buvo išjungta, tačiau ji ateina gana naudingas beveik visais laikais.

• GPS sistemos - Jūs galite dabar padaryti / gps į bet kokį automobilį, jei turite neperkamos GPS addon, jūs galite atsekti tik teisinių ir pagrindinės pozicijos. Jei perkate GPS Addon (24 / 7), galite atsekti neteisėtus darbo pozicijas ir bet XYZ, kad rašote. Komandos / GPS ir / gpsfind. Jis bus rodomas jūsų atstumas ir kryptis, kad jūs turite imtis patekti į tašką.

• GPS sistemos - Jūs galite dabar padaryti / gps į bet kokį automobilį, jei turite neperkamos GPS addon, jūs galite atsekti tik teisinių ir pagrindinės pozicijos. Jei perkate GPS Addon (24 / 7), galite atsekti neteisėtus darbo pozicijas ir bet XYZ, kad rašote. Komandos / GPS ir / gpsfind. Jis bus rodomas jūsų atstumas ir kryptis, kad jūs turite imtis patekti į tašką.

• Destruction Derby - Ačiū Argonath pernelyg už šią idėją, aš praktiškai nukopijuoti (I'm sorry, bet tavo scenarijus yra pernelyg nuostabus) Destruction Derby atveju, aš padariau keletą pakeitimų, žinoma ... Administratoriai lvl 4 gali duoti kam nors teises į DD vadybininkas. DD vadovams leidžiama naudoti duris, suteikti / panaikinti ir tikrinti bilietus žaidėjų. Norėdami pasiekti DD stadionas Jums reikės bilietą, kad bilietas suteikia dd valdytojai. Jei jūs ketinate žiūrovams jums reikės spectation bilietą ir vaikščioti be automobilio, įvežamų tašką. valgyti jums reikia patekę bilietą. DD Vadybininkai ir administratoriai gali prieiti prie stadiono be bilieto. DD vadybininkai gali susprogdinti nors už "nascaring", kad metai Countdown, kad tik žmonės į stadioną bus matyti, dd žinutę konsolės ir

kitų dalykų.

.

• Kovos Bunny šuolis sistema - Tai turėtų dirbti puikiai, tačiau dėl SA: MP tarpas tai kartais buggy. Anyways, esi pavargęs Bunny džemperiai savo serverį? Ši funkcija padės išvengti Bunny džemperiai. Kaip? OnPlayerKeyStateChange!, kai žaidėjas šuoliai, kintamasis bus nustatytas 1 ir bus resetted iki 0 po 3 sekundžių. Jei žaidėjas šuoliai vėl per tris sekundes,-BJ pasirodys ir bus taikomos Jumper "atsarginis" Anim kad bus mesti jį atgal. Taip pat pranešimas pasirodys po jo ekrano ir administratoriai taip pat bus pranešta apie mielą šokinėja. Administratoriai lygis 1338 gali įjungti / išjungti šią funkciją, / Savo ruožtu, jis bus išsaugoti net po serverio paleidžiamas funkcija.

• Reguliarus žaidėjai - idėja paimta iš visų CNR's, kuri egzistavo, anyways Kiekvienas žaidėjas bus reguliariai žaidėjas pažaidęs tam tikrą laiką; yra trijų rūšių reguliariai žaidėjų; Reguliarus Player (1), reguliariosios Player lygis 2 (2), Platina Reguliarūs (3); kiekvienas iš jų turi pasirinktinį Paėmimas RPL (vėliau paaiškino). Jūs galite patekti į Reguliarus 1 lygio Po žaidimo 20 valandų; Jūs galite patekti į Reguliarus 2 lygio pažaidęs 30 valandų; Jūs galite patekti į Reguliarus 3 lygio pažaidęs 40 valandų. Nėra apgaulės laikmatis būdas.

• Reguliarus žaidėjai vestibiulyje - reguliavimas žaidėjas turės poilsio kur jie užsakymą Paėmimas ir nemokamai gėrimų. Reguliarus Player Galiu Pikapas parašiutu, ir 150 JAV dolerių; Reguliarus Player II gali pikapas parašiutu ir 500 $; Reguliarus Player III Ar Pikapas parašiutu, 666 $ ir Kūno Šarvai.

• Policininkas sustabdymo sistema - vėl idėja paimta iš Argonath; Dėl piktnaudžiavimo šeivos arba sustabdyti jų, administratoriai ir policininkas vadovai / copsuspend ir / copunsuspend. Jie bus sustabdytas nuo policininkas muitą ir įpratęs būti leidžiama tai daryti jiems iki pakabos.

• Wanking - Jei esate vyras jums bus leista wank. Ši dalis yra interaktyvus, kai įvedate / wank jums bus leista Pažodžiui wank paspausdami KEY_SPRINT (Kosmoso SA pagal nutylėjimą). daugiau kartų jums wank, daugiau HP gausite pabaigoje.

• Naudokite dildo - Jei esate moteris Jums bus leidžiama naudoti faloimitatorius, kurį gali nupirkti, el koronowe sekso parduotuvė. Kuo yra Dildo, tuo didesnė AG suma, kad jūs gaunate pabaigoje

• MOTD textdraws - MOTD Pranešimas dėl kai prijungsite apačioje. Galite jį pakeisti dinamically su / setmotd.

• Ginklai mokymo sistema - Kai jūs pradedate žaisti, visus savo ginklus-išskyrus snaiperio-turės įgūdžių 0, Jūs turėsite pereiti prie rinkos ammunation mokyti įgūdžių. Tai galima padaryti tik vieną traukinį kas 15 minučių; Mokymų kainuoja pinigus, o ne duoda daug daug įgūdžių. Iki statika, pagal kiekvienam traukinio suteikia jums įgūdžių 35 atleast į ginklą, kad jūs pasirinko. Tokiu būdu, jūs turėsite visada kažką išleisti pinigų ir kažką daryti. (Jūsų įgūdžius padidina 2 + ant ginklo, kad jums naudoti, jei norite kažką nužudė, taip pat)

• Pakeitus vardų sistema - paskutinis dalykas, kad buvo paėmė iš Argonath, pakeisti savo vardą, turėsite eiti į Rotušę. Tai jums kainuos 10000 $. Administratoriai taip pat gali suteikti jums shiftname teisė, tai bus išsaugoti. shiftname teisė reiškia, kad jūs galite pakeisti savo vardą, kur tik norite nemokamai, naudojamas blogas slapyvardžių.

• Naujokas Pokalbiai - Yra / n Pokalbiai. Norėdami tapti Helper'a jums turi būti reguliariai Player. Kai jūs automatiškai gauti skatinama reguliariai grotuvas, jums bus suteikta su Helper Reitingas; Taip pat vieną kartą, Jūs tampate Platinium reguliariai, jūs tapsite magistras. Jei jums skatinamas admin būsite automatiškai perkeltas į administratorius Rangas / padėjėjui. Administratoriai taip pat gali dinamically padaryti pagalbininkai žaidimas.

• Re-rašė Pokalbiai sistema - Aš padarė taip rąstų pasireiškia paragino OnPlayerText, taip pat jei yra budintis administratorius, nuo pokalbių ir veiksmų vietoje rodant pavadinimas bus * Administratorius, kaip Stranger .. (e.x Administratorius Says: Labas!).

• Re-rašė Speedo sistema - Ačiū Misa už GetPlayerSpeed​​, spidometras dabar naudoja textdraw, jis taip pat rodo kuro (Visas skydelio). Norėdami, kad spidometras, jums reikės nusipirkti jį bet 24 / 7, tada, kad ji su / spidometras. Kuro ekranas yra nemokama, įjungti / išjungti su / degalų.

• Dialogai apie / įrangos, pirkimas / - Pridėta dialogai apie / pirkti, / gerti, / įrengia, / slaptosios, / agentas, / kareivis, jos dabar lengviau rasti daiktus ir geriau atrodo.

• Girtas sistema - Automatinė patikrinkite, ar esate girtas. SetPlayerDrunkLevel naudojama dabar. Cops taip pat galite patikrinti savo girtumo lygis su breathlizer testą.

• Naujas Baudžiamoji sistema - Nusikaltėliai dabar Orange. Nusikaltėliai gali suteikti iki policijos, kai jie jaučia, kad jie prarado su komanda / perdavimo (/ sur), verpimo šeivos dabar gali / rankogalių juos, o pėsčiomis. Kai baudžiamosios pasiduoda jis užšąla, ir handsup animacija pasireiškia taikomas ir tamsesnės apelsinų pasireiškia taikomos pavadinimas taip pat, siekiant išvengti farams, kad manau, kad jie ne pasidavė. Mentai gali / rankogalių baudžiamosios tegul judėti ir laikytis policininkas. Jeigu baudžiamoji nėra taip policininkas po / sur, policininkas gali Nuzudyk ji arba ataskaitą jam administracija, tačiau jis pasirenka. Cops taip pat gali / uncuff baudžiamosiose ir tegul Pabėgimas iš naujo. / uncuff bus pašalinti "Surrender" statusas iš nuosprendžių.

• Developers Plotas - Kūrėjai dabar plotas chill out, arba tiesiog pasilikti ten ir negaunate sutrikdyta, ji turi specialios paskirties transporto priemonėms, kurios gali būti tik prieinama kūrėjams ir anksčiau (tuo atveju, jei kažkas nardymai ten) ir atidaromųjų vartų. Transporto priemonės, kurių kūrėjams yra hidra, medžiotojas, stretchs, FTB vilkikai, SWAT vilkikai, nrgs, kalnų dviračiai, savivartis, monstras, sujungti ir tt

• Spectating sistema - atnaujinta Spectating sistema, kai esate speccing gausite automatiškai atnaujinamas kas 1,5 sekundės. tekstas bus rodomas (jei žaidėjas yra pėsčiomis) kartu su HP, pinigų ir šarvai. Kita, jei žaidėjas yra transporto priemonėje, jis bus rodomas transporto priemonės numeris ir automobilio AG sveikatai. Kai yra daroma iš spectating, galite įvesti / endspec ir tave nuteleportuos pozicijos, kad įvedėte / spec, ir savo ginklų bus grąžinta. Taigi jums nereikia eiti aplink ženklą ar išsaugoti savo ginklus.

• HP ir Šarvai sistemos - HP ir "Šarvų dabar taupo, todėl nenaudingas ir / q naudoti, norėdami gauti HP atgal. HP padės sutaupyti, kai serveris Restarts (/ upload, / GMX), kai atjungiate / avariją. Bet pats kaip pozicija ir ginklų, jis įpratęs būti išsaugotas rcon GMX arba nutraukti clousure. Neįmanoma, kad ji taupyti, Atsiprašau.

• Mirties žinutės - Mirties pranešimai dabar rodomi administratoriui, kai žaidėjas miršta kito žaidėjo, ar žaidėjas miršta. Kiekvienas administratorius žino, kada žaidėjas gauna žūsta ar miršta, nurodant priežastį.

• Įplaukimas Vietos - Dabar jūs turite paspausti transporto priemonėms įvažiuoti į pagrindinius įvesti vieta (F ir įveskite pagal nutylėjimą). Be to, jūs turite Spaudos Sprint raktas (Kosmoso pagal nutylėjimą), siekiant gauti iš pikapas informacija, jei ji taip sako.

• Kalendorius - pagrindinė idėja atėjo iš beta testeriai TheToni, jis išleido paprastą kalendorių scenarijų, tada jis parodė man ją. Mes nusprendėme, kad ji geriau, pagrindinė idėja buvo nustatyti įvykių automatiškai, priklausomai nuo mėnesio ir dienos, tačiau dėl praleisti apskaičiavimo metu, mes negalėjome padaryti, kad mes galų gale su dabartinės sistemos, kuri pabrėžia esamą datą, rodo mėnesį ir dieną. Administratoriai 4 + gali nustatyti renginių kalendorius, jie turi 4 lizdus, kad jie, pavyzdžiui, yra / setevent 1 ~ r ~ rugpjūtis 17 ~ n ~ ~ l ~ - , jei setevent bus naudojamas teisingai, jūs turėsite puikią kalendorių su artėjančių įvykių!

• Kova stiliai - Kai tik jūs traukiniu, nuo Treniruoklių salė, jūs galite naudoti ją, kada tik norite. Jūs galite pasirinkti įgūdžių, kurį norite naudoti su komanda, ir kiekvienas išmokyti įgūdžių pasirodys sąrašą, tada jūs galite pasirinkti vieną norite.

• Daug daugiau - Yra ir kitų dalykų, kad gal aš ne paminėti, patikrinti žaidimo ir galbūt atrasti daug dalykų,

DOWNLOAD

Full Script - v3 (RC1)

http://www.solidfiles.com/d/47d1/

Full Script - v3 (RC2 )

http://www.solidfiles.com/d/3cb3/

Full Script - v3 (RC3)

http://www.mediafire.com/?n8sc4uoudb7v50w

Full Script - v3 (RC4)

http://www.solidfiles.com/d/169f5/

http://www.mediafire.com/?ixmpmtyb20snmq2

Full Script - v3 (RC5)

http://www.solidfiles.com/d/9346/

http://www.mediafire.com/?yyirpd2rba1nyrb

Full Script - v3 (RC5.1) - 0.3b

http://solidfiles.com/d/8a7d/

http://www.mediafire.com/?6efz1brym90aeov

Full Script - v3 (RC5.2) - 0.3c

http://www.solidfiles.com/d/45b6d/

http://www.mediafire.com/?beyu5vz27w7hriq

patiko ? Parasyk savo nuomone :) :kill: :kill:

Plz +rep :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4810 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

×
×
  • Sukurti naują...