Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3806 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Dievas yra ar nera če ne man spresti, bet žmogus turi savo likima, bet jis duoda tau ižbandimu jis tau neduoda kiek tu nepakelsi ir tave grudina, kad tau atiteitija butu lengviau t.t

Dabar man paaiškink kaip man dievas gali duoti ta ''išbandyma'' įrodyk kad jis tikras. Prašau gali pasiskaityti , jeigu nemoki angliškai panaudok translater. http://godisimaginary.com/Aš tikiu į mokslus , kaip žeme buvo sukurtą ne dievo , o nuo mažytes kometos. Iššaiškink kaip dievas galėjo atsirasti jeigu jis sukurė visą žmoniją.. lauksiu tavo atsakymo į pm nenoriu čia teršti forumo. 

Redaguota , nario FireHawK

Pazie, passimk bapkiu varyk iki pares nusipirk popkornu,traskuciu,ledu arba ko tiktai nori ir eik koki juokinga filma ziuret. Arba iseik y lauka su draugais(su tokiais draugais kurie moka dziaugtis gyvenimu) arba pasikalbek su savo ex :D

Vakar su ja pasikalbėjau ir to užtenka man..

Pralošei 10 eurų cs:go ruletei? Kad žudytis nori?

Prieš išeidamas atiduok man visus savo skinus, bus ramiau tau

Graudu skaityti tokius komentarus man jūsų.. Del tokių menknekiu negalėčiau pakelti rankos.

3990c9e5b15f8597b35df7e9d448a07e164.png

Na nesu aš koks psichologas ar daktaras, kuris supranta viską. Bet vistiek tu galvoji, kad kai nusižudysi bus viskas gerai?? Patikėk nusižudęs tu dar labiau apsunkinsi viską, nes vistiek tėvams koks bus skausmas, kai tave praras visam gyvenimui.. Tai kad ir kas tau be nutiko niekada negalvok apie savižudybes. Nes tikrai dėl to niekam į nauda nebus. Jei nori vis dar išsipasakoti parašyk į skype: julius.julius59 tikrai išklausysiu.

Ir pats iš savo patirties, kiek iš manęs mokykloj klasiokai tyčiojosi, dėl vieno dalyko dėl kito. Irgi buvo tokių minčių dėl savižudybės, bet vistiek sustiprėjau tiek fiziškai, tiek psichologiškai. Ir dingo visos tokios bjaurios mintys. Ir ateityje tikrai atkeršisiu tiems kurie iš manęs tyčiojosi..

2b782df57193875a9204a97ea4f5764f142.png

Tu žinai kokia jo problema ? jis tau sake ?

*Myliu SuperGames.lt* ta problema kokia jinai yra ar pnš bet tai nereiškia, kad reikia bėgt į žaidimų forumą skambini vaikų linijai anonimiškai išsišneki pataria tau ir gyveni toliau. Atsirado galvoji tau čia cs'eriai ir kiti žmonės padės ? Jie tik sakys, kad tu atneši skausmą kitiem ir t.t bet tu pats tai žinai čia čj tau dėmesio trūkumas arba nori kad tau sumokėtu daugiau už giftus [ iš gailėščio ]

• Parašė po 5 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3806 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...