Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

sweetLife.us.LT || Atnaujintas aprašymas!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3042 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

007f410619aa99dc706a90384ef7b1eb525.png

Sveikas(-a),
Šiandieną tau norėčiau pristatyti naujai išsiritusį projektą - sweetLife - Saldus gyvenimas. Forumas gyvuoja tik kelias paras, todėl nėra dar pilnai sutvarkytas, bei neturime normalaus IPB specialisto, kuris galėtų jį normaliai sutvarkyti. Bet apie serverio modifikaciją galiu pasak
yti, kad ji tikrai ruošiama serverio paleidimui ir gyvavimui.

 

Įžanga :

Manau, mes kiekvienas be pradėdami žaisti SAMP ieškome savojo serverio...Ir užsukę į sweetLife.us.lt retoriškai galime paklausti: Kam šis serveris skirtas? Šiame straipsnyje mes atsakysime į šį klausimą. Manau, kiekviena dieną SAMP‘E atsiranda krūvos serverių, kurie yra tik tuščias laiko švaistymas. yra visiškai šito priešingybė. Mūsų serveris nėra skirtas paprastam vartotojui, kuris pasėdėjimą ir pažaidimą laiko pareigybe. sweetLife.us.lt – tai gyvenimas, ateitis kuri įtraukia ir užkabina kiekviena jeigu tik to norimą. sweetLife.us.LT tai, yra potyriai tai gyvenimas ir jo likimas priklausantis tik nuo MŪSŲ. Taigi, kiekvienam esančiam ir palaikančiam mūsų serverį mes esam dėkingi!



Administracija:
» Eimantaz - Šis asmuo yra pagrindinis įkūrėjas serverio, kuris vienas redaguoja tiek serverio modifikacija, tiek svetainės išvaizdą. Šiam administratoriui yra 16 metų, yra iš suvalkijos todėl rašo suprantamai ir taisyklingai.
Ernestas (Smoking_Kid) - Šis asmuo yra kaip ir prižiūrėtojas, mapperis pagrindinis, kuris padeda Eimantui prižiūrėti projektą, bei spręsti svarbius klausimus. Šiam administratoriui yra taip pat 16 metų, ir gyvena UK, bet kilęs iš Kauno rajono.

Sistema:
Serveris bus paleistas SanFierro mieste, bet ateityje galvojama keltis į AngelPine miestelį (bet čia tik svajos). Serveryje yra pakankamai daug specialybių tik su vadovu tiek be vadovo. Serveryje yra daug pramogų tokių, kaip: BMX parkas, Kartingų trasa, Loterijos punktas, Kazino namai.

 

 

Apie serverio darbus/mafijas :

Policijos departamentas : Tai manau vienas iš svarbiausių darbų serveryje, šios specialybės žmonės prižiūri serverį nuo blogybių, ir miesto taisyklių pažeidėjų, juos drausmina ir baudžia, ką dabar papasakojau, galime susidaryti nuomonę, kad šis darbas nuobodokas, bet šiam darbe siekia visi aukšiausio rango, tai FTB pareigos, geresni ginklai, geros mašinos (Sultan/Infernus), Skirtos kuo greičiau pagauti nusikaltėlius.

 

Medikai : Šis darbas paprastas, bet svarbus serverio darbui, nes jis turi gydyti žmones, pardavinėti serverio sveikatos pažymas, kad galėtų kiti žaidėjai įsidarbinti, į darbus su valdžia (Direktoriumi/pavaduotojumi).

 

Taksi : Manau kaip ir aiškus, ką šis darbas atlieka, jis padeda pasiekti nuo taško A, iki taško B...

 

Mechanikai : Tai darbas paprastam žaidėjui mėgstančiam darbą su mašina, ir garažais. Jo tikslas sutvarkyti mašinas kurios sugedę, arba patuninguoti jas.

Ateities planai mechanikams : Padaryti, kad mašinos liktų, kaip atsijungia žaidėjas, ir ne vietoje paliktas - mechanikai, jas galėtų nutemti į KMA, padaryti didesnę mechanikams KMA, ir padaryti mechanikams garažą, kuriame galėtų jie tuninguoti mašinas ir panašiai (bet tik jame).

 

Radija : Tai manau linksmiausia profesija serverį, nes tu bendrauji su įvairaus, lygio žaidėjais, darai konkursus, vedi laidas ir panašiai, bei kuri apie serverio įvykius laikraščius, bei sužinai visas naujienas PIRMAS.

 

Dyleriai (prekeiviai) : Tai lyg ir nelegali įmonė, kuri užsiima nelegaliais dalykai, ginklų pardavinėjimu, narkotinių medžiagų gaminimu, platinimu, pardavinėjimu, mafijoms ginklu, narkotikų tiekimu... Bet už tad, garantuoti geri pinigai !

 

Fūristai : Tai nuobodus, bet labai pelningas darbas, tiesiog reikia pasiimti fūra nuvažiuoti iki gamyklos pasiimti krovinį ir nuvežti iki galutinio taško. Paprasto fūristo alga siekia už vieną krovinį (legalų) nuo 1.800$, iki 8.000$. O (nelegalaus) krovinio alga siekia net nuo 10.000$ iki 12.000$.

 

"Svolačiai"/"Kentų" mafijos : Tai dvi pagrindinės grupuotės kovojančios už garbę serverio gretose, bei nori tapti nepriklausomais nuo teisėsaugos. Jų darbas tiesiog trukdyti serverio teisėsaugai...

 

Armija : Tai dar viena teisėsaugos sritis, kuri skirta tramdyti gaujas/mafija, bandyti sutrukdyti jų kėslams, bet jei nepavyksta, bandyti kartu su policija atgrobinėti/atsiminėti, serverio svarbius objektus/žaidėjus.

 

Kaip pradėti žaisti serveryje :

1. Nueiti į serverį prisiregistruoti prie serverio, o tada prie forumo.

2. Forume emigruoti iš kito serverio, jei tokiame žaidei seniau.

3. Sugrįžti į žaidimą, nueiti Vairavimo Mokyklą išsilaikyti teises, nuvažiuoti į ligonine pasidaryti nuosavą sveikatos pažymėjima.

4. Nuvažiuoti įsidarbinti priimame darbe, tai yra picerijos darbuotojus.

5. O paskui jau keltis patirtį uždirbinėti pinigus ir pan.

 

P.S Patariama dar aplankyti svarbias serverio vietas, jas rasi : /navigacijoje.

 

 


Daugiau informacijos:
Serverio įkūrėjas - Kaip ir sakiau » Eimantaz,
Serverio diskusijų forumas - http://sweetlife.us.lt/, bet neužilgo bus .eu galūnė.
Serverio ASK.FM -  https://ask.fm/sweetlifeLT
Serverio FaceBook puslapis -  https://ask.fm/sweetlifeLT
Serverio pagalba skype programa - eimantas0519.

Serverio IP adresas - samp.sweetlife.us.lt:7777,

Serverio TS adresas - Ruošiamas.

 

P.S Aprašymo kelios dalys gali būti matytos, bet jos iš mano senojo projekto aprašymo kuris yra šiam forume

 

2015/12/29 - Buvo pasiektas Forumo rekordas - 33 - žmonės prisijungę vienu metu.

2015/12/29 - Buvo pasiektas serverio rekordas - 24 - žmonės prisijungę vienu metu.

2015/12/30 - Buvo pasiektas serverio rekordas - 30 - žmonės prisijungę vienu metu.

Ačiū jums :3


Tad laukiam užeinant :)
Pagarbiai - Eimantas

Redaguota , nario » Eimantaz
  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nieko naujo... Eilinis projektas netempsit net mėnesio manau. -_- Nesuprantu kam jūs iš viso tuos projektus kuriat su "editintais" gamemod'ais gi nieko nepasieksit, tik laiką gaištat, geriau mokintumetės skriptint ir jau jeigu taip norit, tai kažką padoraus kurtumėt. O su tokiais projektais šiais laikais nieko nepasieksi, nu gal 2011 dar ir pxj žmonės į tokius projektus žiūrėjo, o dabar tai jau net į tuos projektus su .lt galūnė žiūri kaip į šūdservį, jeigu projektas daromas ne nuo 0 ir nieko naujo neparodoma. Išvada: Nori normalaus projekto? Visų pirmą turėk lėšų ant normalaus tinklalapio, nekopijuoto nuo kitur, galingo VPS hostingo ir t.t.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Koks kopijavimas? Gal jūs nuo mūsų nukopijavote? nes aš šį aprašymą rašiau savo rankomis tik kitam projektui.. Va tema -  https://www.supergames.lt/topic/242572-wwwlifecityuslt-realus-gyvenimas/?hl=lifecity

 

Tai va patys pasigaidinot... GGWP.

Redaguota , nario » Eimantaz
  • Teigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Koks kopijavimas? Gal jūs nuo mūsų nukopijavote? nes aš šį aprašymą rašiau savo rankomis tik kitam projektui.. Va tema -  https://www.supergames.lt/topic/242572-wwwlifecityuslt-realus-gyvenimas/?hl=lifecity

 

Tai va patys pasigaidinot... GGWP.

gg wp tai tik tada būna, kai į galvą gauni, o dėja mum davė šį aprašymą narys mūsų vienas, tai man *Myliu SuperGames.lt* iš kur jis gavo, bet mes neplagijavom, nes mes pirmi įkėlėm, kai dar tikrai nemačiau tos tavo temos, nes į šūdservius nežiūriu. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3042 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...