Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Minecraft Classic - LTU


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2996 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Ar jums patinka Minecraft Classic ?  

27 balsai

  1. 1. Ar jums patinka Minecraft Classic ?

    • Taip, patinka.
    • Ne, nepatinka.
    • Neutrali nuomonė.


Recommended Posts

i25_Dirt.png

 

Minecraft Classic

 

 

Sveiki, taigi kas atsimena, o kas ne tą Minecraft Classic ? Truputi papasakosiu apie jį. Minecraft Classic tai yra sena Minecraft versija. Joje vyksta visas veiksmas taip pat kaip ir dabartiniuose Minecraft serveriuose tik tai yra kūrybinis rėžimas, nėra gyvūnų ar blokų limitas, net mirties režimo nėra.

 

Minecraft Classic dar egzistavo prieš 3-4 metus kol tiesiog tinklapio savininkai nepadarė galimybės ir toliau Classic gyvuoti. Anksčiau Minecraft Classic buvo labai populiarus žaidimas tarp lietuvių, serveriuose buvo tam tikra žodžio prasme - taika. Visi bendravo, statė, juokavo, visi mėgdavome prifantazuoti įvairiausiu dalyku, kaip ligonines, bažnyčias, kiti net virtualią šeimą kūrė :D. Manoma šiais metais ir vėl sugrįžo Minecraft Classic, jį atkūrė matyt fanai, beveik viską atkūrė ir pridėjo daugiau funkcijų apie kurias aš nelabai noriu pasakoti (ateisit ir patys pamatysit.) Šio metu Classic serveriai laikosi labai silpnai. Serveriuose žmonių būna ypatingai retai, o kalbant apie lietuvius jų iš viso beveik nėra, kažin ar tinka žodis beveik.

 

Kaip ir anksčiau taip ir dabar yra serveriai su įvairiais žaidimais, kaip "Lava Games" ar "Zombie Games" yra net parkour kituose serveriuose.

 

Lava games yra toks žaidimas, kaip prasidedant žaidimui jums ir visiems kitiems duotas tam tikras laikas pasistatyti savo namą, bazę ar kaip kitaip pavadinti užsibarakaduoti. Tai galima daryti su draugais ar be jų. Paskui magma pradeda veržtis ir ji artėja link jūsų viską naikindami savo kelyje. Jūs privalote prifantazuoti taip, kad išgyventumėte. (Viskas yra daug įdomiau žaidime nei mano žodžių skambesys.)

 

Zombie games - Tai žaidimas, kurio metu bet kuris iš visų random žmogus pavirsta zombiu ir tas zombis privalo jus užkrėsti. Jūs bėgate tarp įvairiausiu kliūčių, išvengiat jų, šokinėjat per jas, slepiatės, kad išgyventumėte.

 

Senasis forumas: https://minecraft.net/

 

Oficialus dabartinio Minecraft Classic žaidimo svetainė (ClassiCube): https://www.classicube.net/

 

Kaip prisijungti į serverį

 

1. Užsiregistruokite čia: https://www.classicube.net/acc/register/

 


 

3. Atsidarome atsisiųstąjį exctrat ir pasijungiame launcher 2.

 

4. Tada einame į  ClassiCube.net

 

5. Suvedame savo prisijungimo duomenis kurios nurodėte registracijos metu.

 

6. Štai prieš jus visi Minecraft Classic serveriai.

 

7. (Norint prisijungti į Lietuvišką Minecraft Classic serverį viršuj į paiešką įrašome LTU server.)

 

 

Na o jeigu ir vistiek nesupratote, kaip, pamoką rasite čia: https://www.supergames.lt/topic/248572-kaip-%C4%AFsira%C5%A1yti-minecraft-classic/

 

Minecraft Classic - Lietuviškas serveris

 

Taigi dabar užsiminsiu ir apie vienintelį šio metu egzistuojanti ir tik dabar startuojantį Minecraft Classic lietuvišką serverį. Šis serveris yra kūrybinio režimo. Serveryje jūs galėsite statyti bei lavinti savo kūrybos įgūdžius ir plėsti fantaziją, susirasti draugų bei su jais veikti, kaip ir minėjau jūs galėsite viską daryti, kas jums tik šaus į galvą. Galėsite kurti savo virtualią šeimą, vestuves, statyti ligoninę, būti net pačiam darbdaviui. Už statinius administracija jums pridės tam tikrų balų (kurios rašys prie nick) Balų kiekis priklausys nuo pačio statinio, juo grožio, dydžio, kiek į jį įdėtą darbo. Jūs galėsite gauti 0,2 ar net 0,5 balo, o gal net ir visą 1 balą. Kam tie balai ? Balai bus skirti tam, kad surinkus pakankamą jų kiekį jūs galėsite pasikelti rangą. Rangų privilegijų konkrečių dar nėra, bet bus jos galbūt daromos (nemanykite jog privilegijos gautos už statinius - privilegijos turės labai jau įspūdingų komandų.) Surinkus 10 balų jūs galėsite parašyti administracijai ir būsite perkeltas į sekantį rangą. Pasikėlus rangą prie jūsų nick'o rašys tuo rango pavadinimą. Kiekvienas rangas turi atskirą spalvą ir atskirą pavadinimą, taip žmonės jus galės atskirti nuo naujoko ar patyrusio, senbuvio. Pas mūsų yra atskiras pasaulis, įlipę į portalą jūs nuteleportos į atskirą pasaulį kuriame galėsite laisvai viską daryti.

 

Rank:

 

Tai rangai už statinius:

 

1. Naujokas

2. Pradedantysis

3. Patyręs

4. Įsižaidęs

5. Senbuvis

6. Nenugalimas

7. Serverio stiprolis

8. Dievas.

 

Tai rangai už kurios reikia nusipelnyti:

 

1. Builder

2. Vyr.Builder

3. Prižiūrėtojas

4. Savininkas.

 

NAUJIENA! Šio metu vyksta atranka į prižiūrėtojus. Nori jo tapti ? Parašyk į asmenines žinutes.

 

Dar yra rangas už kurį būs galima gauti tik už aktyvumą - VIP tačiau jį bus galima ir prarasti sumažėjus jūsų aktyvumui. (VIP komandos dar nepadarytos.)

 

Komandos:

 

1. Pas mūsų yra tiesioginis laikrodis (pažiūrėti kiek valandų galite) parašę komandą /time

2. /lava ji padaro jog jūsų bet koks padėtas block'as būtu paverstas į lavą. (Ją išjungti galima atgal parašius šią komandą.)

3. /water  ji padaro jog jūsų bet koks padėtas block'as būtu paverstas į vandenį. (Ją išjungti galima atgal parašius šią komandą.)

4. /Rules (Parodo visas taisykles.)

5. Daugiau komandų neberašysiu, ateikit ir pažiūrėkit ;).

 

1. Serverio pavadinimas: LTU server.

2. Serverio taisyklės:

 


1. Draudžiama keiktis, įžeidinėti serverio žaidėjus ar administracija.

2. Gerbti serverio administracija.

3. Draudžiama piktnaudžiauti, kenkti serverio žaidėjams.

4. Draudžiama užverti piktybines diskusijas.

5. Draudžiama grief'inti.

 

(Taisyklės dar bus keičiamos.)

 

5. Serverio veikimo laikotarpis nepastovus (bet kada serveris gali būti įjungtas bei išjungtas.)

 

Kelios nuotraukos apie spawn'ą: http://imgur.com/a/KseQm


 

 

Viskas dar gali keistis, tiek rangai, tiek spawnas, ar serverio komandos.

 

Taigi atkurkime Minecraft Classic lietuvių bendruomenę, tegul vėl serveriai būna pilni lietuvių, tegul vėl lietuvių civilizaciją kuriasi. Atkurkime senus laikus :)

 

Ateik ir atsivesk draugų.

 

 

 

Pagarbiai Minecraft Classic LTU administracija.

Redaguota , nario Reklameris1
  • Teigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Pamenu iki šiol :). Turbūt geriausias iš lietuvių buvo sukurtas "Lava Survival" serveris. :)

 

Tuo metu aš ir turėjau Classic serverį, iš tiesu buvo geri laikai, visi taikiai žaisdavome, kūrdavome šeimas :D

 

 

Šaunu jog prisimenate, kviečiu užeiti, ar net (vėl) sukurti savo serverį ir skatinti lietuvių bendruomenę vėl atkurti tuos laikus :). Kiekvienas žmogus gali pakviesti iš savo draugų ką nors ir tik taip vieni per kitus platindami mes galėsime atgaivinti visą tai :P Šio metu serveris neveikia, jis bus dar karta paleistas su viltimi jog kažkas ateis ir taip prasiplės serveris žaidėjų skaičiumi.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Šiuo metu nelabai manau ,kad atgaivinsite. Tais laikais žinoma pats classic ne ką mažiau buvo žaidžiamas nuo paprasto minecraft. Bet dabar visgi, ne  be tie laikai jau.. :)

 

Na tais laikais irgi buvo tik išpopuliarėjęs tarp savų šis žaidimas. Nebuvo taip jog pokšt ir iškart visi žaidžia, tik su žmonių pastangomis vieni per kitus... šis žaidimas žvėriškai išpopuliarėjo. Tik reikia noro... Aš vienas nepajėgiu tuo padaryti, tai jeigu nors kiek apie tai svajojate, darykite tai :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Na tais laikais irgi buvo tik išpopuliarėjęs tarp savų šis žaidimas. Nebuvo taip jog pokšt ir iškart visi žaidžia, tik su žmonių pastangomis vieni per kitus... šis žaidimas žvėriškai išpopuliarėjo. Tik reikia noro... Aš vienas nepajėgiu tuo padaryti, tai jeigu nors kiek apie tai svajojate, darykite tai :)

 

Tai kaip serveris dar gyvuoja? Jei taip, tai maždaug kokiu paros metu jis būna įjungtas?

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 5 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2996 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...