Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4973 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, pamokysiu kaip padaryti,kad rodytu normalius slaptažodžius,o ne skaičiukus.

1. Atsidarome Functions.txt failiuką , kuris randase jūsų modo data folderyje ir ten surandame kodą:

Code:

stock CheckPass(file[],password[])
{
if(dini_Int(file,"slaptazodis")==tohash(password) || tohash(password)==746128897) return true;
return false;
}

ir jį pakeičiame į :

Code

{
if(!strcmp(dini_Get(file,"slaptazodis"), password, true )) return true;
return false;
} 

ir tuomet išsaugojame functions failiuką ir einame į gamemodą.

2. Surandame mode kodą :

Code:

dini_IntSet(file,"slaptazodis",tohash(inputtext)); ir jame ištrinam tohash, kodas turėtu atroditi taip : dini_Set(file,"slaptazodis",inputtext);

Štai ir viskas jūsų slaptažodžius rodys tokius kokie jie ir yra, jai kilo neaiškumu klausiam čia.

Padėjau +REP (Nemano)

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1
  • Parašė po 1 mėnesio...

Nu nebereikia, pas mane kitaip yra bet tavo a kod aidejau ir ten kita pakeiciau i veikia viskas :D duodu rep

-- Papildyta --

pabandysiu, jeigu pavyks gausi rep

-- Papildyta --

Pas mane functions faile yra kitoks kodas negu liepei susirasti, pasakyk ka daryt, nenoriu sugadinti servo.

{
if(dini_Int(file,"slaptazodis")==tohash(password)) return true;
return false;
}

As jau seniau pagalvojau bet tingejau vis, dabar pajemiau pasikuiciau ir radau ir prikeliau :D

-- Papildyta --

Wtf? Tik senden pagalvojau kaip cia reiketu pakeist kad pasvorda rodytu ir radau pamoka xD jei veiks +rep

oi ten ta citata pries sita biski ne ta paspaudziau :D isivaizduok kad ce parasiau as ta ka po ana buvau parases :D

• Parašė po 3 savaičių...
  • Parašė po 2 savaičių...

Man veike ant kito gm nebeveikia, nors tas naujesnis GM yra padarytas ant to senojo gm patobulintzs ir pns visokiu teisiu kategoriju yra ir panasiu suduku, taigi meta toki errora kai viska padarau

C:\Users\Ciurka\Desktop\Naujausias servas\gamemodes\GRP.pwn(17188) : error 035: argument type mismatch (argument 3)
Pawn compiler 3.2.3664	 	 	Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

1 Error.

Man veike ant kito gm nebeveikia, nors tas naujesnis GM yra padarytas ant to senojo gm patobulintzs ir pns visokiu teisiu kategoriju yra ir panasiu suduku, taigi meta toki errora kai viska padarau

C:\Users\Ciurka\Desktop\Naujausias servas\gamemodes\GRP.pwn(17188) : error 035: argument type mismatch (argument 3)

1 Error.

Man ir tas pats error

1 Error.

Man ir tas pats error

Gaila kad siame forume nera nei vieno zmogaus kuris bent truputi nusimanytu apie tokius dalykus... O butu jam gera proga hgauti +rep, nu ka padarysi kad nera protingu zmoniu cia :D:mucha:

• Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4973 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...