Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

rLSF.lt - SanFierro Realus Gyvenimas


euLukas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3040 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

40_41_rlsf.png

ŠIEK TIEK INFORMACIJOS APIE MŪSŲ SERVERĮ

 

Sveiki gyvi SA:MP pasaulio atstovai, žaidėjai pristatau jums naujai įsikūrusį serverį, kuris pasižymės tiek savo įvairiomis sistemomis, kurios jums padės palengvinti savo žaidimą ir pasižymės savo unikalumu. Šiais laikais sako nieko unikalaus nėra, bet mes įrodysime, kad iš paprastumo galima padaryti patrauklų ir pritraukiantį projektą. Projekto komanda dar besiformuojanti,bet tikiuos ji bus draugiška, padedanti visiems, bet kokiais klausimais, tai įsitikinsite vos susipažinę su jais. Už modifikacijos funkcionalumą ir originalumą yra atsakingas scripteris, kuris išmano savo darbą ir jeigu surasite klaidą, o kaip žinoma klaidų darome tam, kad išmoktume jų nedaryti galite pranešti iš kart. Kaip sakoma, "gyveni ir mokaisi". Daug neišsiplėsiu ir papasakosiu apie serverį.

 

APIE FORUMĄ

 

Kalbant apie forumą. Forumo dizainas yra unikalus ir gražus. Dabar kuriamos temos ir atidarytos atrankos į įvarius postus. Mūsų svetainė - www.rLSF.LT

 

APIE SERVERĮ

 

- Transporto sistema -

Transporto priemones serveryje bus galimą turėti 2 Serveryje bus galimą įsigyti 3-jų rušių transportus, tai yra: Sportinės mašinos , paprastos mašinos , bei motociklai .Pirkdami transportą galėsite pasirinkti transporto spalvą .

 

- Medicinos sistema -

Jeigu serveryje būsite sunkiai sumuštas arba pašautas. Galėsite išsikviesti greitąją pagalbą. Jeigu medicinos darbuotojai jums nesuteiks per 5 minutes pagalbos Jūs mirsite. Jeigu medikų darbuotojų nėra Jūs galėsite panaudoti komandą /mirti. Jums mirus jūs atsirasite gydymo įstaigoje kurioje gydysitės 10 sekundžių , ir poto jus paleis .

 

- Licenzijų sistema -

Licenzijos centre Jūs galėsite išsilaikyti A,B,C kategorijos teises. Žaidėjas galės įsigyti ginklų licenziją .

 

- Verslų sistema -

Verslo parduotų paslaugų pelnas priklausys nuo nupirktų paslaugų ( ginklai, kuras, maistas ir t.t). Verslo neprižiūrint ir jį apleidus verslas bus automatiškai parduotas .

 

- Namų sistema -

Serveryje bus daugybę darbų kurių kainos priklausys nuo namo išorės, vidaus ir kokiame rajone jūs šį namą pirksite, todėl kainos bus skirtingos. Name jūs galite laikyti pinigus, narkotikus, ginklus. Taip kogi auginti žolę kurią vėliau jūs galėsite parduoti.

 

-Direktorių sistema-

Serveryje , direktoriai galės patys nusistatyti darbo nustatymus . Tai yra : Padaryti , ar reiks : A,B,C kategorijų , ar reiks ginklų licenzijos , bei galės nustatyti darbo patirti t.y darbo xp .

 

- Pramogos serveryje -

Serveryje yra daug daugiau sistemų, tačiau jų nepasakosime, jog paliktumėme jums intrigą apsilankyti serveryje.

 

Serverio darbai :

 

Policijos Departamentas - Jeigu mėgstate palaikyti tvarką serveryje, jog jos niekas nedrumstų, tad šis darbas kaip tik jums. Šiame darbe jums tikrai neteks snausti, nes

serveryje yra kupiną nusikaltėlių ir tvarkos pažeidėjų kuriuos bus nelengvą sulaikyti.

 

Medicinos centras - Jeigu esate ištvermingas žmogus ir nebijote kraujo tada šis darbas kaip tik jums, šiame darbe taipogi nereikės snausti. Iškvietus žaidėjui greitąją pagalbą reikės greitai lėkti į iškvietimo vietą, jog žaidėjas nemirtų. Reikės tikrinti žaidėjo sveikatą , ir išduoti sveikatos pažymėjimą .

 

Mechanikai - Šiame darbe tikrai teks susitepti rankas ir pasikrapštyti prie transporto, jog jį sutaisyti taipogi reikės palaikyti serveryje tvarką, kad nesimėtytų pakelėse automobiliai, jų dalys. Taipogi reikės jas nutempti į KMA , ir ten laukti kol atvyks mašinos šeimininkas .

 

Taksi - Šiame darbe tikrai reikalingi vairavimo įgūdžiai ir puikiai orientuotis San Fierro mieste. Taksi darbuotojai turi būti kultūringi ir atkaklūs, šie darbuotojai turi vykdyti žaidėjai reikalavimus kur reikia juos nuvežti, nuo taško A iki taško B .

 

Dyleriai - Šiame darbe jums itin reikės pasisaugoti policijos pareigūnų kurie jūsų nesugalvotų patikrinti. Jūsų paskirtis yra pardavinėti ginklus, narkotikus ir vykdyti nelegalią veiklą. Grobti žmones ir panašiai .

 

Fūristai - Šiame darbe , jums bus reikalinga viena savybė t.y kantrumas . Nes jai jūs kažkur atsitrenksite , ir nugriūsite , arba pasvirsite , tai jūsų krovinys dings , ir jums vėl teks važiuoti iki bazės , ir ją pasiimti .

 

Serverio startas - Kolkas nenumatomas

Svetainė - www.rLSF.LT

Teamspeak IP: ts.rlsf.lt

 

Projekto vadovybė:

Tautvydas_Master – Pagrindinis Savininkas. Skype - tautciukas2

.Schwartzas` – Savininkas. Skype - lukaszaidejas

Redaguota , nario .Schωartzas`
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

 

Ooo, labas Shwartzai :P Matai kaip čia įdomiai, pradėjai savo era SA:MP'e. :D Gal galvoju užšokt ten pas tave įsitaisyt kaip nors ten tarp mūsų įsisprausti. :D Sėkmės su Projektu, linkiu neužmigdyti Projekto. :D

 

išėjau nebe sampe vėl ;D

 

Sėkmės nors servas jau parduodamas

Nu kaip ir ne.

 

juokingas tu lukai,per skp stumiai,o dabar reklmauoji

Visko gali but, išėjau iš savininkų ir palikau, linkiu jiem sekmės.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

★ Nerijus :) ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ™ ²º15, on 24 Dec 2015 - 17:10, said:

 

• Opa Schωartzas` mldc kad sukūriai projekta. Ateisiu pažiūrėti kas gero :) Linkiu tau didžiausios sekmės su projektu. Manau gerai viskas bus.

 
Tikrai lauksime, bet ne aš pagrindinis, aš antrasis savininkas :P

 

Redaguota , nario .Schωartzas`
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3040 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...