Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3434 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

1. Ar jum tikrai reikia šio dizaino? Wow, nuostabus dizainas! Žinoma reikia!

2. Kur jūs naudosite šį dizainą ? Samp projektui loSantos.lt

3. Įtinkinkite mane, kad jūs būsite geras šio dizaino šeimininkas - Ruošiuosi sukurti gerą, visų mėgstamą samp projektą, todėl tikrai labai norėčiau šio dizaino. Jį labai saugočiau ir tausočiau :D

P.s Linksmų švenčių!:)

Redaguota , nario ~Mr_Joker

Ką jum reikia padaryti tai -
1. Ar jum tikrai reikia šio dizaino? Taip, kadangi kuriamas naujas SAMP projektas.
2. Kur jūs naudosite šį dizainą ? SAMP projektui. Kol kas pavadinimas nėra atskleidžiamas, bet darbai eina link pabaigos.
3. Įtinkinkite mane, kad jūs būsite geras šio dizaino šeimininkas  :) Nežinau, tiesiog tikiu kalėdų stebuklku ir gal pavyks laimėti :D O dėl projekto, tikiuosi pasiseks ir nebus viskas veltui.

Ką jum reikia padaryti tai -`Galloway
1. Ar jum tikrai reikia šio dizaino?Taip tikrai nuostabus dizainas, man pravers mano naujam projektui, kurį išvysite greitų metų, būtų tikrai gerą dovaną kalėdu progą. :)
2. Kur jūs naudosite šį dizainą ?Na kaip ir sakiau kad kurių projektą, būtų gerai ne platinta pasimti ir editinti bet geriau laimėti ūnikalų gražu dizainą. :)
3. Įtinkinkite mane, kad jūs būsite geras šio dizaino šeimininkas  :) Savininkas būsių tikrai labai geras, niekam neduosiu jo, kaip kursių projektą, niekam neduosiu ACP kad nepaimtu dizaino, turėčiau aš tik vienas jį, ir jį saugočiau.

(redaguota)

1. Ar jum tikrai reikia šio dizaino?Taip labai ieškau nematyto ir originalaus dizaino tai kalėdų proga tiesiog labai pamalonintum mane jei gaučiau šįtą dizainą tikrai verkiant reikia nematyto dizaino nes kursiu vieną projeketą originalų.
2. Kur jūs naudosite šį dizainą ? Ant samp servo naujo pavadinimas bus slaptas reikės i pm parašysiu o jis pasirodys gan greitai.Taigi šitą dizainą išnaudočiau produktyviai,bei puikiai atlikčiau visas būtinas funkcijas kad pagirtų šitą dizainą
3. Įtinkinkite mane, kad jūs būsite geras šio dizaino šeimininkas Pažadu iš visos širdies šitą dizainą saugoti neskelbti niekam bei neparduoti naudoti tik 1 forumui.Prižadu kad šitą forumą jei reikės pagražinsiu nors jis taip gražus taigi tau spręsti bet prižadu ir prašau tikrai manau esu vertas jį gauti.

Redaguota , nario Pablas

(redaguota)

1. Ar jum tikrai reikia šio dizaino? Taip. Manau, nereikėtu - nedalyvaučiau šiame konkurse. Plius, dar toks ne pirmojo amžiaus dizainas, bet šiuolaikinio stiliaus :)
2. Kur jūs naudosite šį dizainą ? Kadangi, esu leavinęs samp pasaulį, todėl, visai nebloga būtų proga sugrįžti į jį. Manau, su draugu kurtumėme SAMP projektą, ir šį dizainą naudotumėm, kaip pagrindiniu puslapio dizainu.
3. Įtinkinkite mane, kad jūs būsite geras šio dizaino šeimininkas  :) Nelabai čia visko noriu prižadėti, kadangi, kaip ir rašiau viską šioje anketoje, kad naudosiu SA:MP serveriui, todėl, ir pasiliksiu prie šio varianto, naudosiu TIK SA:MP SERVERIO PROJEKTUI . Beto, noriu visgi bent per vieną SA:MP projektą turėti, unikalų dizainą, bei išskirtinį.

Redaguota , nario L00K.

(redaguota)

1. Ar jum tikrai reikia šio dizaino?: Dizainas nuostabus, tikrai labai reikia.
2. Kur jūs naudosite šį dizainą ?: Manau daryti samp projektą, ir reikalingas forumui dizainas.
3. Įtinkinkite mane, kad jūs būsite geras šio dizaino šeimininkas: Na visų pirmą tik aš vienas jį turėsiu, jį labai saugosiu, nežadu jo parduoti, be to kurdamas projektą niekam neduosiu prieigos prie ACP nebent tik prie kai kurių acp funkcijų, o prie dizaino griežtai NE turėsiu jį aš vienas, ir taip noriu padaryti forumą kuo gražesnį ir projektą išvystyti gan gerą.

Redaguota , nario Blue♛

6fcb6d24783175014e048692570e0267326.gif

www.mu-land.online - 1.01e Classic!

Ką jum reikia padaryti tai -

1. Ar jum tikrai reikia šio dizaino? Nuostabiausias mano matytas dizainas.,

2. Kur jūs naudosite šį dizainą ?: Kursiu projektą ;)

3. Įtinkinkite mane, kad jūs būsite geras šio dizaino šeimininkas :); Editinsių ji tvarkysiu bei daug dalykų 

░░░░░░░░░░░░▄▄▄█▀▀▀▀▀▀▀▀█▄▄▄░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░░▄▄█▀▀░░░░░░░░░░░░░░▀▀█▄▄░░░░░░░░
░░░░░░▄█▀░░░░▄▄▄▄▄▄▄░░░░░░░░░░░▀█▄░░░░░░
░░░░▄█▀░░░▄██▄▄▄▄▄▄▄██▄░░░░▄█▀▀▀▀██▄░░░░
░░░█▀░░░░█▀▀▀░░▄██░░▄▄█░░░██▀▀▀███▄██░░░
░░█░░░░░░▀█▀▀▀▀▀▀▀▀▀██▀░░░▀█▀▀▀▀███▄▄█░░
░█░░░░░░░░░▀▀█▄▄██▀▀░░░░░░░░▀▄▄▄░░░▄▄▀█░
█▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀▀▀▀▀░░▀█
█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄░░░░█
█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄▄▄▄▄██░░▀█░░░█
█░░░░░░░░░░░░░░█░░░▄▄▄█▀▀▀░░░▄█▀░░░░░░░█
█░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀░░░░░░░░█▀░░░░░░░░░█
█▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄█
░█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█░
░░█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█░░
░░░█▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄█░░░
░░░░▀█▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄█▀░░░░
░░░░░░▀█▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄█▀░░HEY BRO

[1]. Ar jum tikrai reikia šio dizaino?
Taip, labai norėčiau gauti šį Gražiai padaryta ir sukonstruota Dizainą. :)

[2]. Kur jūs naudosite šį dizainą ?
Dabar naudoju paprasta kompiuterį Laptopa skirta iš tikro ne žaidimams, bet Operacinė sistema tikrai pakankamai gera, bet problema tokia, kad integruota 1GB Vaizdo plokštė, todėl ir kimba San Andreas Multiplayer Žaidimas, todėl dabar jo ir nebežaidžiu po kolkas, o tiek gerų prisiminimų ir taip norėčiau jį pažaisti, bet yra tame esmė, kad turiu Stacionariam kompiuteriui detalių ir dėžę tai su broliu sudėsim dėže ir tikiuosi vėl pradėsiu savo Era SA:MP Žaidime, tuo pačiu mąstysiu ir galvosiu, kaip ir su kuo sukurti Server'į ir panaudoti šį kruopštu Dizainą. ;)

[3]. Įtinkinkite mane, kad jūs būsite geras šio dizaino šeimininkas:
Žinomą taip, niekur nebus paplatintas ir nebus pardavinėjamas, svarbu jį turėsiu savo rankose ir globosiu jį, nežadu nei kam duot Editinti nei ką, paprasčiausiai kaip turėsiu savo Projektą tada jį ir panaudosiu, taip pat atsargus būsiu prie Failų prisijungimų, kad niekam jų neduoti ir nepavoktu Dizaino. :P

1. Ar jum tikrai reikia šio dizaino? Taip, būtų gerai, na dizainas išties gražus ;D
2. Kur jūs naudosite šį dizainą ? sa-mp projekte, ir tikiuosi siekti aukštumų su juom.
3. Įtinkinkite mane, kad jūs būsite geras šio dizaino šeimininkas  :): Dizainas nebus paplatintas, nebus pardavinėjamas, nes tokių gražių darbų tikrai niekas nebūtų durni ir neplatintų. Niekam kitam neduosiu prieigos prie dizaino. Norėčiau kad mano projektas nors dizainu, forumu išsiskirtų iš visų kitų, ir norėčiau siekti aukštumų su juom. 

1. Ar jum tikrai reikia šio dizaino? Sexualus dizainas. Noriu labaj.

2. Kur jūs naudosite šį dizainą ? Samp projektas. Būsim antras Sargas, tai reiktų dizainiuko gerulio tokio kaip šits;)

3. Įtinkinkite mane, kad jūs būsite geras šio dizaino šeimininkas :) Esu tikrai mldc čiuvelis, kiekvieną dieną bučiuosiu ekraną pc kai bus dizainas tas nustatytas, saugosiu, gerbsiu, mylėsiu kaip savo čiolką. (Labiau gal net;)

Žinau kad ir jūs mldc ir duosit man šitą diziuką:>

1. Ar jum tikrai reikia šio dizaino? Taip, labai reikia.

2. Kur jūs naudosite šį dizainą ? Naudosiu mano busimam sa:mp serveryje. (neturiu daugiausiai pinigų kad pirkti dizainą už kosminė sumą, geriau daugiau ant hosto išleisiu)

3. Įtinkinkite mane, kad jūs būsite geras šio dizaino šeimininkas; Na pirmiau tai jokiu būdu nepardavinėsiu šia dizainą, nes bus tikrai, mano busimas serverys kuriam reikia šio nuostabaus dizaino, projektas ne už kalnų :)

6420c60b4ad3c81a8c8b480e4131cb2d712.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3434 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...