Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3471 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki SUPERGAMES.lt Narei Aš Esu Darius . Gyvenu Kretingoje man greit bus 15Metų. Esu Bendraujantis Megstu Žaisti Krepšini.

Taigi ieškau Žmogaus kuris tikrai išmano ka daro

Koks turetų buti:

Kad būtų Ritmas ( kad nebutu sako viena daro kita )

Plačiau i AŽ

Jei reiks HOStus prikti aš  už tai busiu atsakingas .

Jeigu Kursim'e Projekta Tikrai EU Nemokesiu , nes gi kursim Abu . Tai ir Dalinsimes Už  serverio Pelna ABU

Jums EU Nereiks kišti į projekta nors bent jei busite Malonus ir padesite SAvarbiausei Mokekite su SAMp servasi viska 

AŠ IRGI DAUG KA IŠ MANAU 

Norintis I AZ Numesiu savo FB nes šiuo metu neveike Skype

Srr už klaidas

Redaguota , nario Tomas_Tomke
  • ,

Sveiki SUPERGAMES.lt Narei Aš Esu Darius . Gyvenu Kretingoje man greit bus 15Metų. Esu Bendraujantis Megstu Žaisti Krepšini ir taip pat Kurti SAMP PRojektus xD :D:funny:

Taigi ieškau Žmogaus kuris tikrai išmano ka daro

Koks turetų buti:

Kad būtų Ritmas ( kad nebutu sako viena daro kita )

Plačiau i AŽ

Jeigu Kursim'e Projekta Tikrai EU Nemokesiu , nes gi kursim Abu . Tai ir Dalinsimes Už  serverio Pelna ABU

patiko parasymas megstu kurti samp projektus :D atrodo lyg kekviena diena vis po nauja iseitu :D

(redaguota)

nori už tą durneli sedi už duc**, taigi pats gireis kad gm platintas,sakau pažiūrėkit koks bugas,sako nesvarbu, serve lošia 4žmonės, tu jau geriau nyk iš čia, per ts šneka, kaip kokiam rūsy uždarytas

Ateik rytoj pakalbėsim. Pasižiurėsim kas už dūchą sedės :) Tikriausiai tu tas vienas iš vaiku kuris pastoviai zyzia iš šono su savo nesąmonėm. Platintas neplatintas,kiek žaidžia tiek žaidžia ne tavo reikalas. Ko čia apsiverkęs komentuoji.

Redaguota , nario //Mantelis

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3471 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...