Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

supergamerxs.fweb.lt - Pigiausias Hostingas Lietuvoje!


eikitnx

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3046 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Teikiame SA-MP, Minecraft, Cs:Go, TeamSpeak serverių hostingą.
Serverius talpiname nuo 2015.12.20 19:52:28 laiko, talpiname populiariausius GTA serverius Lietuvoje, nuolat tobulinsime hostingo kokybę bei sistemą.
Šiuo metu Jums galime pasiūlyti patogų paslaugų valdymą, automatizuotą sistemą, ir svarbiausia - gerą kokybę už prieinamą kainą.

 

http://www.supergamerxs.fweb.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nu nu gerai butu. kam pas jus talpint, jei yra kiti normalus talpinimų siteai?

Na mes pamatėme, jog, dabar irgi daug kas talpina, tai kodėl gi mūms nepatalpint? :D

Ne kažką. Scam, apgaulė čia ir fsio. Vilioja pinigus. Matosi iš to, jog kažkoks html padaryta svetainė, nesuvedi kaiko kažkokį erorą išmeta ir fsio, tai...

Baikit jūs čia verkt, kaip maži vaikai zyziat man..

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Na, aš neesu toks žmogus kuris kreipia dėmesį į tinklapio išvaizda ar domeną. Tačiau čia labai blogai pateiktos paslaugos. Sunumeruosiu punktus, kaip mano nuomone norėdamas sutaupyti galėjai padaryti, bei aprašysiu kelias klaidas.

1. Pirma reikėjo išmokti HTML, PHP kalbas ir tinklapį patalpinti į tą VPS hostingą kur talpini pačius serverius. Reikėjo nusipirkti .lt, .net galūne arba jei lėšos buvo labai mažos pasiimti tą nemokamą .tk.

2. Aš labai abejoju, kad tu turi automatine sistemą pirkimo sistemą ir PHP kodą valdyti serveriui. Susidariau tokia nuomone, nes tu sukūrei hostingo paslaugų tinklapį ant nemokamo fweb.lt įrankio. Pats esu jį bandęs, nieko gero ten nėra nebent turi kokia nors asmenine svetaine, kur rašai apie save ir pan. tačiau ir tai geresnių įrankiu yra.

3. Tinklapyje yra įvairių perliukų: 

3.1. Tai pigiausias hostingas Lietuvoje kuris pradėjo talpinti GTA SA-MP,TS serverius. https://hostersbay.lt/order/samp(Visų hostingo tekėju netikrinau, patikrinau tik vieną kuris teikia SA-MP hostinga)

3.2 talpiname populiariausius GTA serverius Lietuvoje Pasakyk nors vieną iš populiariausiu, kuriam teikiate savo paslaugas. (LSG?, SARG?) Arba jūs esate - MELAGIS.

3.3 Šiuo metu Jums galime pasiūlyti patogų paslaugų valdymą, automatizuotą sistemą, ir svarbiausia - gerą kokybę už prieinamą kainą. Nepirkau jūsų paslaugų, tačiau susidariau nuomone, kad ir čia meluojate. Žinoma čia galiu klysti, nes neesu nusipirkęs ir nežinau. Tačiau jei turite tas sistemas padarykite nuotrauką. Reklamuojate savo paslaugas, pristatykite savo tinklapį.

3.4 Rašote: "Į jūms kylančius klausimus atsakysime visą parą" Toliau matau " 07:00 iki 23:00 " Tai atsakysite visą parą ar nuo 7 iki 23 valandos?

 

Nieko nenoriu įžeisti, tiesiog pasakau situacija kur turėtu būti akivaizdi. Susitvarkyk projektą, tada kažką kurk.

Redaguota , nario BruceD
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Blemba aš jus ispėju dar tema sukūriau šita žmogutis kvepia į scam ir žinot kodėl nes jam reikia išlaikyti savo projekta. + man į skype rašinėjo kaip gm ar fs isikelt grynas vaikas čia matos apgaudinėti nori. :D

Redaguota , nario @Tautvis
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3046 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...