Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3457 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki!

Parduodu savo "vaiką", prie kurio sedėjau gana ilgą laiką. Tai yra projektas nuo, kurio aš pradėjau dirbti ties programavimu ir įvairiais API. Tai projektas iš kurio aš gavau didelį pelną ir tuo džiaugiuosi labai. Tai yra EZSHOP.LT

EZSHOP.LT ​- tai viena iš žinomiausių CS:GO elektroninių parduotuvių Lietuvoje, kuri savo veiklą tęsia jau 4 mėnesius. Turbūt kiekvienas norit paklausti kiek uždirbau iš šios parduotuvės? Atsakymas labai paprastas - xxxx€.

Turint omenyje, kai ji dirbo tik 4 mėnesius so far. Negi tai nėra užtektinai pvz. kokiam paaugliui, kuriam labai reikia pinigų? Iš tikro, tai dirbom dviese. Tai buvo neįkainojama patirtis kaip el. parduotuvės savininkams.

Kodėl gi nusprendžiau parduoti šį projektą?

• Nes uždirbom pakankamai, kad galėtumėm steigti kitą, gigantišką projektą.
  • Norim parduoti kitiems, kurie turi laiko ir noro užsidirbti.

Kodėl apsimoka pirkti šį projektą?

• Projekto vardas "EZSHOP.LT" yra žinomas Lietuvoje.
  • Projekto lankomumas ČIA.
  • Su tokiu projekto tipu į minusą tikrai nenueisit - neįmanoma.
  • Paprastas, įsimenamas domenas.
  • Paprasta, graži svetainė.

Perkant pridedama

• Domenas, kuris dar galioja iki kitų metų rugsėjo 19d.
  • 2x EZSHOP dizainai bei sistemos, viena iš jų turi PAYSERA API (automatiškas apmokėjimas), administratorių panelę ir many more!
  • Duodu informacija iš kur galima gauti raktus (1.4-1.6€).
  • EZSHOP.LT grupė su 103 nariais!
  • Reklama portaluose, kuriuose ji buvo efektyvi 100%
  • FaceBook puslapį.
  • Skype vartotoją.

Kaina

Tai yra sunkiausia dalis, kadangi aš nežinau kiek mano svetainė verta.

Žinoma atsiskaitymas tinka ir skin, bet jau prašyčiau - overpay nemažai.(skin 100€)

O bankiniu pavedimu norėčiau 2x mažiau negu, kad noriu skin(50€)

Kontaktai

Redaguota , nario renaldasJESUS

Guess who's back

Jeigu projektas iš tiesų būtų generavęs tokias dideles pajamas, manau senai būtų bandytas parduoti kur kas rimtesniame puslapyje - kur žmonės iš tiesų sumoka nemažas sumas už projektą kuris to vertas. Tokia suma sugeneruota per keturis mėnesius o pardavimo kainą 20x mažesnė? čia aš vienas nesuprantu kur čia kažkas užslėpta? arba tiesiog aprašyme yra gabalėlis melo dėl bandymo sukelti susidomėjimą. Manau visiems kaip ir man domintis projekto pirkimu labai būtų įdomu pamatyti projekto pajamų išrašą.

Jeigu projektas iš tiesų būtų generavęs tokias dideles pajamas, manau senai būtų bandytas parduoti kur kas rimtesniame puslapyje - kur žmonės iš tiesų sumoka nemažas sumas už projektą kuris to vertas. Tokia suma sugeneruota per keturis mėnesius o pardavimo kainą 20x mažesnė? čia aš vienas nesuprantu kur čia kažkas užslėpta? arba tiesiog aprašyme yra gabalėlis melo dėl bandymo sukelti susidomėjimą. Manau visiems kaip ir man domintis projekto pirkimu labai būtų įdomu pamatyti projekto pajamų išrašą.

Projektas turi susidomėjimo,bet ta tavo suma XXXX prajuokino..Jei tikrai tiek uždirbes,tai pirmyn laukiam pajamų išrašo :)

3990c9e5b15f8597b35df7e9d448a07e164.png

Hahaha. Tikrai xxxx€, skaičiuojant per abudu. Bet nei vienas nebeturim noro knistis, nes čia yra toks dalykas kaip sedėjimas prie pc kiauras paras ir pardavinėjant tą dalyką. O tai kiek tu man siūlai prašyt? 200€ už šitą dalyką? Ble ne.

Projektas turi susidomėjimo,bet ta tavo suma XXXX prajuokino..Jei tikrai tiek uždirbes,tai pirmyn laukiam pajamų išrašo :)

kas jau kas, bet aš žinau ką rašau, man nėra tikslo meluoti. 

Guess who's back

Hahaha. Tikrai xxxx€, skaičiuojant per abudu. Bet nei vienas nebeturim noro knistis, nes čia yra toks dalykas kaip sedėjimas prie pc kiauras paras ir pardavinėjant tą dalyką. O tai kiek tu man siūlai prašyt? 200€ už šitą dalyką? Ble ne.

kas jau kas, bet aš žinau ką rašau, man nėra tikslo meluoti. 

Renaldai, jeigu neturi tikslo meluoti tai parodyk ta išklotine pajamų ;)

3990c9e5b15f8597b35df7e9d448a07e164.png

ne suprantat kas as parduodu tik domena, domeno populeruma ir sistema kartu, tai ko jus norit daugiau? toki "versliuka" gali ikurti ir be parduotuoves. Vienas protu bokstu primete ir kiti is paskos. Nu nebutumet vaikai.

Renaldai, jeigu neturi tikslo meluoti tai parodyk ta išklotine pajamų ;)

ko tu dar nori? as niekam nemeluoju.

na proto bokstai, suradau pirkeja jau, aciu uz jusu komentarus, bet zinot jie tokie durni kad ja prosta nimagu. 

Guess who's back

(redaguota)

Tiesiog temoje čia daugelis neturėjo savo nuomonės kaip ir visada tiesiog reikėjo žmonėms pasirinkti pranešimų, perskaitė kitų nuomonę ir pritaria nors patys nežino ką rašo. Kas liečia mane, pareiškiau savo nuomonę o tu jau šaudaisi visokiais "proto bokštais" lyg norėdamas įžeisti ir įrodyti, kad čia tik tu viską supranti ir kiti tik peza. Nesu nei tavo gerbėjas, nei fanas, nei tas, kuris bandys kažkam sulysti į subinę. Forumas yra vieša erdvė, kuriame kiekvienas iš mūsų turime galimybę pareikšti savo nuomonę ( neįskaitau tų kurie rašo, kad tik rašytų ) todėl kas mane domino tą ir parašiau, jeigu tu parduodi ir kalbi apie pajamas, kiekvienas rimtesnis žmogus prašys tavęs pateikti jų šaltinį ir atitinkančius įrodymus :)

Redaguota , nario GReddy

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3457 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...