Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SanTown.LT


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3065 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

33_logo.png

[»Istorija] Santown.lt - Kodėl toks pavadinimas? Gana ilgai svarstėm, kur kurti serverį ir nusprendėm, kad labiausiai tiktu San fierro miestas, nors Lietuvoje serverių butent sanfierro mieste gausu. Šiame serveryje mes sieksime atkartoti ralybės jausmą, todėl serveris yra sukurtas kekvienam žaidėjui, nesvarbu kur ir kiek jisyra žaidęs, čia jis atėjęs pajus žaidimo malonumą.Kuo mes stengiamės išsiskirti nuo kitų? Tuo,kad šiame serveryje yra sarbi kekvieno žaidėjo nuomonė, jo norai. Dauguma pasiūlymų kuriuos rekomanduoja patys žmonės yra įgyvendinami.

[»Transportas] Serveryje galima turėti 2 tr. priemones. Valdyti savo transport1 galima su komanda /masina. Nusipirkti transporta galima 2 rūšių: mašiną,motociklą. Nusipirkus transportą galima tiuniguoti,perdažyti ir kitaip tobulinti pas mechanikus,Mechanikai įtakoja jūsų tr.priemonių būklę, kadangi nuo jų priklauso ar tr.priemonė sprogs ar visgi išliks sveika. savo transportą galima parduoti žaidėjui, bei į metalo laužą

[»Verslai] Kekvienas serveryje turinti pinigų žaidėjas gali įsigyti verslą, kuris neš atitinkamą pelną kas valandą. kekvienas verslas turi mokėti gyventojų pajamų mokestį , todėl atsiimant verslo pelną jis yra nuskaitomas. Įmonės serveryje turi savo talapas, žaidėjmas tereikia jas įsigyti ir pradėti verslo klestėjima. kadangi įmonės gali būti skirtingos saviningai gali keisti verslo pavadinimą. visas verslo valdymas su komanda /verlsas arba užlipus ant verslo pickup'o

[»Namai] Namai išsidėstę per visą Sanfierro miestą. kekvienas žaidėjas galės turi vieną būstą. namo interierai bus suteikiami random budu, todėl vidus visuose namuose skiriasi, laikui bėgant jie kartosis. namas taipogi turės savo valdyma su komandą /namas galėsite valdyti savo namą pavyždžiui jį artrakinti ar vėl užrakinti. galėsite parduoti namą miestui jaigu jis jūms nebereikalingas, arba parduoti žaidimui norit užsidirbti daugiau pinigų, į namo interiera būs galima pasidėti savo turimus pinigus ir ginklus.  jaigu namo savininkas bus neaktyvus daugiau kaip 2mėnesius namas bus atiduotas miestui. tiksliau apleistas.

[»Vairavimo mokykla] Vairavimo mokykloje jūs galėsite išsilaikyti vairuotojo pažymėjima, įdiegta teorijos sistema, jūms reikės atsakinėti į klausymus nedarant klaidų, tada galėsite laikyti vairavimo egzaminą. vairavimo pažymėjimas būs reikalingas įstojant į darbą. Vairuojant be pažymėjimo būte baudžiami policijos darbuotojų. Laikant vairavimo egzamina jūs būsite nukeltį į atskira pasaulį kūr kitį žaidėjai jūsų nematys. taip vienas kitam netrugdysite.

[»Specialybės] Serveryje būs net 8 specialybės su direktoriau pakvietimų, taipogi dar 2 mafijos ir žaidėjų gaujos. kekvienas darbas turi savo specifikacija, serveryje bus teisesaugininkai tokie kaip Policija ir Kareiviai, taipogi narkotikų prekeiviai ir ginklų prekeiviai susiburę į vieną frakcija pasivadine Dyleriais, radijos laidų vedėjai Radistai, serverio žaidėjus iš taško A į tašką B vežios Taksi darbuotojai, Fūristai taipogi būs labai reikalinga serverio ekonomikai, jie vežios kūra,maistą ir kitas prekęs į parduotovęs. Medikų darbuotojai vyks į iškvietimus kai turėsite mažai HP jūs galėsite pasigydyti jų automobiliuose, taipogi jie slaugys ir ligoninėje. Štai ir mechanikai kūrie rupinsis jūsų transportų kaip ir buvome minėja jie rupinsis kad tr.priemonė nesprogtu, ją tobulins.Serverio mafijos tai Yakuza ir Genovese, nemirštantis karas ir nedingstanti neapykanta tarp dviejų broliškų mafijų. kekvieną jų šeimų vis kitaip pavojingą serveriui, jos netik kovoję tarpusaviją , bet žūdo ir paprastu serverio žaidėjus, juos grobe ir prašo išpirkų, taipogi susivienijusios užgrobinėja pastatus.

 

[»Komanda] Mūsų projekto komandą sudaro du asmenys: tai Lukas (Afigėnas_Kentas) kūriam yra 15 metų gyvenantis zarasų miestelyje... šis asmuo dirba ties mūsų forumu, kūria architektinius darbus ir šiek tiek prisideda su grafikos darbeliais. email: [email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript"> /* */</script>

Arnoldas(Wizz_Doggy) šis asmuo dirbą ties serveriu ir yra šio projekto įkūrėjas, šiam asmeniui yra 16 metų. gyvena Kauno miestę. email: [email protected]. skype: santown.lt

 

[»Startas] Serverio starto tada nėra aiškiai žinoma, jaigu viskas puikiai pasiseks tai serverio starto tada numatoma 2015.12.20 serverio ip adresas bus: samp.santown.lt , taipogi bus ir teamspeak serveris : ts.santown.lt

 

1. Serverio pavadinimas: SanTown.LT
2. Serverio IP adresas:  samp.santown.lt:5555 (portas laikinas bus : 7777)
4. Serverio tinklapis: www.santown.lt
5. Serverio žemėlapis (veiksmo vieta): SanFierro
6. Papildoma informacija:  Serverio savininkai : Wizz_Doggy,Afigėnas_Kentas
 
 
Susisiekti skype : santown.lt
el.paštas : [email protected]
(Bus redaguojama)
Redaguota , nario Arnoldqel13
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Sėkmės jums linkiu, tik vyručiai, 23 dieną daryt startą nelabai gerai. Paskutinė diena mokykloj, abejoju ar bus labai daug žmonių kirmyjančių tą puikią dieną prie kompų, 80 procentų, švęs.

Dėkui,23 dieną dar gal ir paeis startas,vistiek bus į vakarą,tai gal daugelis jau prasiblaivę bus..

 

Sekmės, bet, bent foto įmest galėjot

Dėkui,vėliau reiks įmest.

 

Sėkmės, užsuksiu.

Dėkui,lauskim

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3065 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...