Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

LSF.I7.LT SAN-FIERRO GYVENIMAS


Sauliens69

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3018 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi.Taigi, neseniai su draugais atidarėm nauja SA-MP projektą LSF(Lietuvos San-Fierro). Turbūt perskaitę pavadinimą daugelis pamanėte ,,O,susikūrė dar vienas dėmesio nevertas,eilinis,neunikalus ir visiškai neprogresuojantis šūdservis‘‘. Na, jeigu taip pamanėte,tai noriu jus nuvilti- šis serveris yra sparčiai progresuojantis, neeilinis ir turintis unikalius darbus,bei sistemas. Prie šio serverio modifikacijos mes su draugais darbavomės beveik visą vasarą ir tik žiemos pradžioje nusprendėme jį atidaryti (tai rodo serverio kokybę). Na ką gi, ilgai nedelsęs pradėsiu pasakoti apie šį serverį.

Serverio darbai ir pareigos

 Taigi, šis serveris buvo pradėtas kurti nuo tuščio PAWN lapo ir yra iki šiol kuriamas,bei tobulinamas (kiekvieną dieną yra padaromi kažkokie atnaujinimai). Šiame serveryje yra 17 darbų su direktoriaus pakvietimu:

[ikelk foto]

Ir 9 darbai be direktoriaus pakvietimo. Taip pat yra unikalios pareigos kaip: webmaster‘is, prezidentas.

Serverio žaidėjai

Kalbant apie serverio žaidėjus,tai kadangi šis serveris susikūrė visai neseniai,tai vienu metu prisijungusių žaidėjų rekordas yra 16 žaidėjų. O šiaip serveryje yra užsiregistravę apie 30 žaidėjų (gal net daugiau).

Veikla serveryje

Turbūt daug kam iškilo klausimas: Ar šiame serveryje yra veiklos ir event‘ų? Galiu 100% patikinti,kad kiekvienas šiame serveryje surasite veiklos,nes šiame serveryje vyksta daugybė event‘ų ir šiaip visokių renginių.

 

Forumas

Forumas- tai parodymas,kad serveris gali ir nori progresuoti. Taigi,dalykas,kuriuo galėtume pasigirti,tai yra forumas. Forumo dizainas- savadarbis,nuo nieko nekopijuotas.Tai manau prideda unikalumo serveriui.

 

Atrankos

Serverio atrankos vyksta forume. Atrankos vyksta į direktorių, administratorių,serverio prižiūrėtojų postus. Taip pat, greitu metu, bus renkami ir forumo prižiūrėtojai,kadangi yra sukurtos visos reikalingos forumo temos.

 

 

Tad tiek apie serverį. Daugiau sužinosite,užsukę į jį! Maloniai kviečiame apsilankyti!

 

IP: 151.80.246.116:7792

Serverio tinklapis: www.lsf.i7.lt

 

 

 

Keletas nuotraukų iš serverio:

post-46447-0-55976800-1450371871_thumb.png

post-46447-0-54419600-1450371897_thumb.png

Redaguota , nario Galardas
Tema užrakinta, nes projekto kaip ir nebėra jei norėsite praneškite mums atrakinsim
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 savaičių...
  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3018 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...