Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

TLVG.LT // Švęsk su mumis!


Playaa

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3065 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Projekto komanda


>> Kasparas Admin_Winston - Projekto pagrindinis administratoriaus / skripteris. 16 metų <<


>> Rokas dwall - Projekto pagrindinis administratoriaus / atsakingas už projekto plėtra. 15 metų <<


>> Aironmenass'Cool - Projekto pagalbininkas / weberis 14 metų <<

 

Tinklapis: Čia
Svarbu pasiskaityti: Čia


 

# Informacija :

 

Šį projektą išlaiko tris žmonės kurie gerai išmano savo darbą. Kiekvienas turime savo darbą bei stengiamės atlikti jį kuo geriau bei kokybiškiau, kadangi serveris kuriamas tik dėl jūsų ir mes norime pateisinti jūsų lūkesčius. šiame projekte yra du įkūrėjai bei vienas Administratorius ( Pagalbininkas ), kuris mus pagelbėja tinklapio pusėje. Kiekvienas iš mūsų yra atsakingas už projekto plėtra. Kasparas yra skripteris, kuris skriptina mūsų gamemodą ir daro jį kuo unikalesni, bei kokybiškesni, kad jis būtų įdomus jums, bei jūsų draugams. Aironmenas'Cool yra atsakingas už tinklapį, kad jis būtų gražus, tvarkingas, kad jums būtų malonu jame lankytis bei bendrauti. Na o aš esu šio projekto galva. Kaip sakoma tėvas kuris atsakingas už projekto plėtra, jo buvimą taipogi viską kas yra reikalingą, kad projektas būtų nuostabus!

 

Serveris sieke ne žmonių skaičiaus. O kokybiškumo, svarbi ne kiekybe o kokybė. Projektas buvo sukurtas vienam tikslui - tobulėti. Su kiekvieną dieną mes vis padedam žingsni daugiau ir tik su jūsų pagalbą mes galime kilti karjeros laiptais aukštyn.

 

Todėl jei susidomėjai ir nori sužinoti daugiau, paskaityk mūsų sistemų aprašymą, kuris tau padės susidaryti skaitytojo nuomonę apie šį projektą.

 


 

# VIEŠBUTIS

 

Serveryje bus vienas viešbutis kuriame jūs atsirasite. Viešbutyje jūs galėsite išsimiegoti, bei būti AFK, kad nebūtų serveryje palikinėjančių AFK vidury kelio ar panašiai. Viešbutyje jūs galėsite būti AFK ir į minutę jūs gausite nedidelę suma pinigų bei patirties taškų.

 

e7414ecdbfb391f541c03623c7308d9c210.png

 


 

# Automobilių servisas

 

Serveryje nebus jokių mechanikų nieko panašaus. Serveryje jūs mašinas turėsite remontuotis patys. Serveryje bus du auto servisai kuriuose galėsite susitaisyti mašiną, užsidėti tuningą ar pakeisti transporto spalvą. 

 

eaf022a5ec314f3d9e4fae2d705e26f7119.png

 


 

# Darbo biržą :

 

Jeigu jums nepasisekė įsidarbinti ar tesiog neturite kur dirbti serveryje bus darbo biržą kurioje galėsite įstoti ir nedirbti. Darbo biržą jums mokės pinigėlius nedidelė sumele kurios jums užteks pragyventi, bet jei norėsite nusipirkti greitą transporto priemonė, namą ar verslą jums reikės dirbti !

 

f3f2ba298d00cee55a5a434ea5473e0e544.png

 


 

# Automobilių salonas :

 

Serveryje bus automobilių salonas kuriame galėsite nusipirkti transporto priemonę.

 

f54c137c29ef0bd0e601299bbd24b802364.png

 


 

# Žvejyba, bei uogininkyste.

 

Serveryje galėsite žvejoti ar uogininkauti kas jums labiau patinka. Žvejodami ar uogininkaudami jūs surinksite limitą ir jums teks viską parduoti turgeliui. Jeigu jums nepatinka dirbti galėsite laisvalaikį praleisti žvejodami ar uogininkaudami.

 


 

# REDAKCIJĄ :

 

Serveryje nebus jokių darbų kuriuose galėsite pranešti savo žinią, skelbimą ar dar ką nors. Todėl serveryje buvo sukurta redakcija kurioje galėsite pranešti savo žinią, skelbimą už tam tikrą sumą. Už kiekvieną skelbimą pinigai atiteks verslo savininkui.

 

752e7bc2f8bcbe7a347e31744f3d9b6b994.png

 


 

TRANSPORTO SISTEMA :

 

Serveryje transporto sistema bus paprasta. Nuosava mašina yra vienas geriausių dalykų gyvenime? Taip?  Su mašina gali keliauti visur greičiau, bei patogiau, yra sutaupomas laikas. Taigi dėl to serveryje galėsite turėti dvi transporto priemonės. Serveryje transporto priemonę galėsite nusipirkti mašinų salone. Kad nesugadinti serverio ekonomikos mašinos kainuos nei daug nei mažai, todėl sportines mašinos kainuos brangiai, o darbinės mašinos bus pigesnės, bet jos bus lėtos dėl to, kad nusipirktumėt greitesnį transportą jums reikės daug dirbti. Serveryje transportą galės parduoti kitiems serverio žaidėjams, bet jeigu jums nesiseks pardavime jūs galėsite parduoti serveriui už priimtina kaimą, bet neapsigaukite pardavė serveriui jūs prarasite daugiau negu išleidote. 

 


 

# VERSLO SISTEMA :

 

Serveryje verslo sistema bus paprasta. Verslai kuo pigesni tuo minutinis uždirbimas bus mažesnis. Verslą galėsite nusipirkti jei jis bus neužimtas ir jei jums užteks pinigų. Nusipirkę verslą jūs galėsite jį valdyti. Yra daug verslų rūšių. Į verslą galėsite investuoti pinigų. Nuo investicijos jūs užsidirbsite daugiau. Verslą galėsite parduoti serverio žaidėjams arba serveriui jeigu jo niekas nepirks. 

 


 

# NAMŲ SISTEMA :

 

Kad per žiemą nesušaltumėt mūsų serveryje galėsite nusipirkti namą. Namų kainuos labai  svyruos, nes galėsite nusipirkti namelį ant ratų, bet jo interjeras bus negražus bei nuvalkiotas, arba galėsite nusipirkti kuo prabangesnį namą, bet jis kainuos daug daugiau. Namą galėsite nusipirkti užlipę ant pickup'o. Namą galėsite parduoti serverio žaidėjams. Namą galėsite palikti atrakintą ar užrakintą. Jeigu namą paliksite pardavimo režime žaidėjui priėjus prie jūsų namo rodys, kad parduodate namą. Jeigu jums nesiseks pardavime galėsite parduoti serveriui, bet neapsigaukite, nes prarasite daug daugiau pinigėlių. Namuose galėsite pasiimti ginklus.

 


 

# DEGALINĖS SISTEMA :

 

Serveryje būs tris degalinės. Degalinės sistema gan skirsis negu kitų serverių. Degalinės savininkas galės daryti akcijas, galės keisti kuro kainą. Kuras nebus nesibaigiantis, degalinės savininkas turės bendradarbiauti su fūristais, kad atvežtu kuro ir jo niekad netruktų, nes jei nebus degalinėj kuro nebus ir verslo pinigėlių. 

 

9ff8a1ffb1f2839046cbedaf42cf3c01340.png

 


 

# DARBAI :

 

Serveryje bus devyni darbai su pakvietimų kuriuose galės dirbti visi serverio žaidėjai, bet visu pirma reikės direktoriaus pakvietimo. 

 


 

# POLICIJA:

 

Serveryje bus viena teisėsaugos sritis kuri valdys šerifas. Kadangi veiksmas vyks kaimeliuose šerifas su savo darbuotojais prižiūrės tvarką ir bandys užtverti kelią nusikalstamumo grupuotėms. Į policija galės įsidarbinti nuo 0 xp. Policija serveryje turės gaudyti nusikaltėlius, prižiūrėti tvarką, atgrobinėti darbo biržą, taipogi ginti banką.

 

5d22eceb032144f34df6f7c5787a798f164.png

 


 

 

# MEDIKAI:

 

Eghh, jau vien iš pavadinimo skamba liūdnai, bet Medikai serveryje yra reikalingi todėl jie bus. Serveryje medikai gelbės žmonių gyvybės, bei juos gydys kritinėse situacijose. Medikai bus įsikūrė vienam iš miestelių, medikai turės papildoma sraigtasparnį su kurio gelbės žmonės pakliuvus į bėda vandenyje ar kito požiūrio situacijose. 

 

48a2715212fc0f0d0bad22aca6acd672704.png

 


 

# TAKSI :

 

"Šturmanai"  Na, be taksistų serveryje būtų sunku keliauti. Kadangi reikia nusigauti iš taško A į tašką B ir dažniausiai tai būna tolimas atstumas, dėl to serveryje bus darbas "taksi" . Serveryje taksistai užsiims klientu aptarnavimų, jų vežimu. Kiekvienas taksistas galės parašęs darbo komandą parašyti žinutę, kad visi serverio žaidėjai matytu, kad jis dirba už tam tikrą sumą.

 


 

# FŪRISTAI :

 

Fūristai bus vienas iš įdomiausių darbų. Serveryje fūristai netinginiaus. Serveryje fūristai turės daug darbo. Dirbdami fūristuose pasijausite į tikro fūristo gyvenimą. Fūristai ne tik bus įdomus darbas, bet bus ir svarbiausias darbas be fūristų serveryje žmonės neišgyventu. Fūristai veš maisto produktus į picerijas, o picerijose darbuotojai gamins picas. Taipogi fūristai bus atsakingi už serverio kurą. Na ir kas be ko fūristai užsiims ir nelegalia veiklą. Jie turės pervežti narkotikus gaujoms, bet jie turės būti atsargus, kad teisėsauga jų nesuimtų.

 


 

PICERIJOS DARBUOTOJAI :

 

Serveryje bus dvi picerijos kurios tarpusavį konkuruos kuri picerija bus geresne, kadangi serveryje picerija būs svarbiausias objektas. Picerijose žmonės prasimaitins, nes be maisto jie negyventu. Picerijos darbuotojai turės gaminti picas bei jas išvėžiuoti serverio žaidėjams. Už pristatymą jie gaus arbatpinigių. 

 


 

# NASA :

 

NASA - (sutr. angl. National Aeronautics and Space Administration - Nacionalinė aeronautikosi ir kosminės erdvės tyrimo valdyba) - JAV valstybės organizacija, planuojanti, koordinuojanti ir finansuojanti civilinę aeronautiką ir kosmonautiką. Taigi NASA serveryje bus nelegali veikla. Nasoje darbuotojai skris į mėnulį bei ten ieškos narkotinių medžiagų, prisikasę pilną maišą narkotikų jie turės grįžti atgal bei viską perdirbti, perdirbę narkotinęs medžiagas, fūristai galės narkotinęs medžiagas pristatyti gaujoms nariams. 

 


 

# DIREKTORIAI :

 

Serveryje direktorių galėsite tapti per atrankas kuriuos vyks forume. Tapus direktorius jūs galėsite būti viršininkas, patogiausiais būdais priimti žaidėjus, juos išmesti jiems mokėti algas ir t.t kas yra svarbu būdamas direktoriumi. Tapus firmos direktoriumi būsite atsakingas už visą serverio veiklą. Vos tapus direktoriumi jūs galėsite pradėti valdyti savo darbą.

 

6ca655b26f76a4c030beae3f22c91597360.png

 


 

# GAUJOS :

 

Serveryje bus dviejų tipų gaujos The Ballas ir Grove Street. Serveryje gaujos tarpusavį kovos dėl turto, bei narkotikų kadangi narkotikai bus gaminami nelegaliai. Narkotikai bus pakraunami iš bazės ir vežami į narkotikų sandėlį, o iš sandėlio narkotikus galės pasiimt tik ta gauja kuri bus užgrobus sandėlį. Kadangi narkotikai savaimė neatsiranda gaujos turės bendradarbiauti su fūristais ir trugdyti teisėsaugai sustabdyti narkotikų plitimo veiklą. Taipogi gaujos galės grobti banką kas kelias valandas.

 

 


 

# APIE STARTĄ :

 

Kol kas apie tikslų laiką kada serveris veiks mes nežinome, bet esame garantuoti, kad serveris veiks greitai ir visi galėsime žaisti. Serveris nėra pilnai užbaigtas, nes mes tvarkome modifikaciją, bet kai bus užbaigta modifikaciją visi SA-MP žaidžiantis žaidėjai turės galimybe išvysti mūsų serverį, bei praleisti jame laiką.

 


Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3065 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...