Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3873 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Hello Puferis,

We haven’t received the information we require to further assist you. Until we have received this information, we won’t be able to help you with your request.

Please feel free to reopen this ticket when you have the information previously requested and we will be happy to assist you.

Sveiki galit padeti susigrazinti steam acc?

Pateikiau kad per paypal pildziaus steam wallet ir dar wallet code nuotraukas idejau kas gali padeti rasykit cia arba i skypee.

Dar nepamiršk, pridėti el.pašto, bet to ant kurio buvo registruotas būtinai. Nes aš keletą paskyrų, kai susigrąžinėjau, prašė registracijos elpašto, ir IP užtęko.

O man neužteko kai tiek parašau prašo daugiau daugiau daugiau ir pist kol šitą parašė....

O senos info nebekelti kokia rasiau ar rasyti? Viska per naujo?

Kai buvo mano pavogę steam paskyrą, tai parašiau e-mail koks buvo naudojamas, nick, password koks buvo naudojamas visą laiką ir kokius 5 žaidimų cd-key sumečiau ir dar aprašiau situaciją kaip pavogė iš manęs, po mėnesio atrašė ir sugražino. 

Domina papildomi pinigai? Galiu pasiūlyti daugybę uždarbių iš bonusų, referral programų.

Susisiek Telegram: @vakariszl arba į PM!

Kai buvo mano pavogę steam paskyrą, tai parašiau e-mail koks buvo naudojamas, nick, password koks buvo naudojamas visą laiką ir kokius 5 žaidimų cd-key sumečiau ir dar aprašiau situaciją kaip pavogė iš manęs, po mėnesio atrašė ir sugražino. 

Aš tai neturiu cd-key išsisaugojas niekur :/// nebent kniščiau tarp gmail kai dalina ten nemokamus iš kažkokio site... :/

Aš tai neturiu cd-key išsisaugojas niekur :/// nebent kniščiau tarp gmail kai dalina ten nemokamus iš kažkokio site... :/

Tai aš vat tų nemokamų ir primečiau, nes normalių žaidimų kodų ir aš nebeturiu. xd

Domina papildomi pinigai? Galiu pasiūlyti daugybę uždarbių iš bonusų, referral programų.

Susisiek Telegram: @vakariszl arba į PM!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3873 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...